Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi MaşaAllah kızmı daha kolay erkekmi
Kızım çok akıllı hiç sıkıntı yaşamadım oğlumda biraz sıkıntı çektim ama şimdi sıkıntısız yaşayıp gidiyoruz eşim 3.cocugun kız olmasını istiyor inşallah Rabbim nasip eder senin çocuklar arasında kaç yaş var

Aynen canım
Ben sevmiyorum bu testleri ya insanı manyak ediyor en temizi kan
İnşallah güzel olacak verdipin haber
Geçen ay yaptım hayalet cizgi dedikleri varya
Onunla karşılaştım
Yapmam bu ay dedim dayanamadım yine yaptım bu seferde yamuk çıktı çizgi pembe olsa hadi neyse
Belli yani idrarın çizgisi olda gelmiş t
çizgisinin tam altında durmuş
Geriden havaya tutarak bak sanki ikinci çizgi gibi duruyor
Bende birşey anlamadım bu testlerden bir şey

En güzeli ya insanın kızı olmalı benim iki erkek büyüğü 5 küçüğü 3 yaşına girdi ikisi benim hayatımın erkeği prenslerim ama prensesimde olsun istiyorum onsuz ben eksiğim sanki

Dur bakalım yarın ola hayrola

Hanımlar ben kendimi tanıştırayım adım kübra 26 yaşındayım 8 senelik evliyim 2 tane evladım var biri 7 diğeri 3 yaşında
Hoşgeldin kübra.
Maşallahnam vakitlice anne olmuşsun. 26 yaş çok güzel yaş. Ben 32 yaşındayım. 7 , 3.15 aylık 3 evladım var . Buralarda takılıyorum arkadaşlar bağımlılık yaptı

Hoşgeldin kübra.
Maşallahnam vakitlice anne olmuşsun. 26 yaş çok güzel yaş. Ben 32 yaşındayım. 7 , 3.15 aylık 3 evladım var . Buralarda takılıyorum arkadaşlar bağımlılık yaptı
Hoşbuldum Rabbim evlatlarına uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin banada en kısa zamanda 3.çocuğum nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…