- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.561
Kızım çok akıllı hiç sıkıntı yaşamadım oğlumda biraz sıkıntı çektim ama şimdi sıkıntısız yaşayıp gidiyoruz eşim 3.cocugun kız olmasını istiyor inşallah Rabbim nasip eder senin çocuklar arasında kaç yaş varHadi MaşaAllah kızmı daha kolay erkekmi
Aynen canımAynen bende öyle düşündüm
Hakkımızda hayırlısı olsun
Geçen ay yaptım hayalet cizgi dedikleri varyaAynen canım
Ben sevmiyorum bu testleri ya insanı manyak ediyor en temizi kan
İnşallah güzel olacak verdipin haber
En güzeli ya insanın kızı olmalı benim iki erkek büyüğü 5 küçüğü 3 yaşına girdi ikisi benim hayatımın erkeği prenslerim ama prensesimde olsun istiyorum onsuz ben eksiğim sankiKızım çok akıllı hiç sıkıntı yaşamadım oğlumda biraz sıkıntı çektim ama şimdi sıkıntısız yaşayıp gidiyoruz eşim 3.cocugun kız olmasını istiyor inşallah Rabbim nasip eder senin çocuklar arasında kaç yaş var
tabi ekliyorum hoşgeldinizMerhabalar benide ekler misiniz bat 25 ağustos
Amaan tüh yaa canım sende de ne şans varmış kuzum hep bozuk testlere denk geldin üzüldüm kızz inşallah vardır amaAynen bende öyle düşündüm
Hakkımızda hayırlısı olsun
Rabbim inşallah bi prenses nasip eder sanaEn güzeli ya insanın kızı olmalı benim iki erkek büyüğü 5 küçüğü 3 yaşına girdi ikisi benim hayatımın erkeği prenslerim ama prensesimde olsun istiyorum onsuz ben eksiğim sanki
2 ci canım 6 yaşında bir oğlum varEkliyorum canım kaçıncı çocuk olucak inşallahkaç yasındasın
Dur bakalım yarın ola hayrolaGeçen ay yaptım hayalet cizgi dedikleri varya
Onunla karşılaştım
Yapmam bu ay dedim dayanamadım yine yaptım bu seferde yamuk çıktı çizgi pembe olsa hadi neyse
Belli yani idrarın çizgisi olda gelmiş t
çizgisinin tam altında durmuş
Geriden havaya tutarak bak sanki ikinci çizgi gibi duruyor
Bende birşey anlamadım bu testlerden bir şey
maşallah oğlun büyümüş bile2 ci canım 6 yaşında bir oğlum var
hoşgeldin cnm maşallah erken evlenmişsin galibaHanımlar ben kendimi tanıştırayım adım kübra 26 yaşındayım 8 senelik evliyim 2 tane evladım var biri 7 diğeri 3 yaşında
18 de evlendim 19 yaşımda kızımı kucağıma aldımmaşallah oğlun büyümüş bile2. De rahat edersin bayağı
hoşgeldin cnm maşallah erken evlenmişsin galiba
Bende Kübra adaşım memnun oldum18 de evlendim 19 yaşımda kızımı kucağıma aldım
Bende memnun oldumBende Kübra adaşım memnun oldum☺
Hamilelik olsaydı testi ilk yaptığım 5 dakika da çıkardı diye düşünüyorumDur bakalım yarın ola hayrola
Kiz valla olabilir belli olmaz bakalim yumurtlamadan hemen sonra erkek oluyormuş kizim var oglumda var ama oglum olursada nasipse isterim tabiOlur canım benim oğlan regliden birgün sonraki tek ilişkide oldu
Tek ilişkilerde benim gibi olun
Bir gecelik ilişkilerin insanıyım
Hoşgeldin kübra.Hanımlar ben kendimi tanıştırayım adım kübra 26 yaşındayım 8 senelik evliyim 2 tane evladım var biri 7 diğeri 3 yaşında
25 yaşındayım2 ci canım 6 yaşında bir oğlum var
Inşaallah canım ya 4 yıldır uğraşıyom bu ay olur inşaallahmaşallah oğlun büyümüş bile2. De rahat edersin bayağı
hoşgeldin cnm maşallah erken evlenmişsin galiba
HoşbuldumHoşgeldin kübra.
Maşallahnam vakitlice anne olmuşsun. 26 yaş çok güzel yaş. Ben 32 yaşındayım. 7 , 3.15 aylık 3 evladım var . Buralarda takılıyorum arkadaşlar bağımlılık yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?