Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar ben kendimi tanıştırayım adım kübra 26 yaşındayım 8 senelik evliyim 2 tane evladım var biri 7 diğeri 3 yaşında
MaşaAllah erkenden evlenip büyütmüşsün çocuklarını beraber büyürsünüz artık ne güzel. Ben bekarlıktan vazgeçip evlenmeye cesaret edemedim bir türlü 25 yaşında eşimle tanıştım benden küçük 4kız kardeşim vardı sırada Allahım acayip baskı gördüm aileden çevreden baktım olmuyor 26da evlendim ama çocukların erken olması çok güzel bence

Evet erken anne olmak çok güzel annelig kızımda öğrendim şimdi çok akıllı güzeller güzeli oldu yavrum

Ohh maşallah nazar değmesin zaten erken evlenmenin tek güzel yanı annelik olsa gerek hem genc anne hem gencken nene olursun
Evet öyle olacak allahın izniyle bizim sülale hep böyle erken anne olup erken nene olmuş mesela annem 50 yaşında 4 çocuk 4 torun sahibi

Valla söylediğim gibi canım ben testlerE pek güvenmiyorum sen kan ver en güzeli
Canooo ben ne yaptım teste
Idrar iz yapmış ya
Suya tuttum yıkadım
Çizgi pembe oldu yıkadıktan sonra
Bu testler insana kafayı yedirir
Ben anlamadım birşey
Aynen yaa yarın regl günüm yarın olmazsam gider kan veririm en guzeli

Aaaa ay heyecan bastı şuan
Bişey diycem idrarda çıkan şey kanda kesin çıkar şimdi bile versen kan belli olur
Şu bizi dürten şey rahat dur kardeşim

Aaaa ay heyecan bastı şuan
Bişey diycem idrarda çıkan şey kanda kesin çıkar şimdi bile versen kan belli olur
Şu bizi dürten şey rahat dur kardeşim
İlk denemelere başladığımız ay sağlık ocağına sordum sabah aç karnına 9 buçukta gel adetin en az 5 gün geçsin demişti
Mecbur yarını bekleyeceğim
Ama benim hiç ama hiç umudum yok

İlk denemelere başladığımız ay sağlık ocağına sordum sabah aç karnına 9 buçukta gel adetin en az 5 gün geçsin demişti
Mecbur yarını bekleyeceğim
Ama benim hiç ama hiç umudum yok
Aç şart değil kız niye öyle demişler acep
Hadş bakalım güzel bir bombada senden gelsin inşallah arkadaşım

N Nazlim0634 sen yarın kana gidecekmisin bakem.
Apartmadaki bir komşum korona olmuş kızında da korona çıkmış
Çok üzüldüm bundan 1 hafta önce ekmek aldım oda yoğurt almıştı karşılaştık beraber çıktık yukarı belirtileri de varmış komşum da Maskemiz vardı ama yine de canım sıkıldı
Gerçekten ortalık çok kötü arkadaşlar hamileliğe odaklanamadım şuan

Erkek kardeşimin iş yerinden arkadaşı korona olmuş
Kardeşim de bize geldi 2 gün önce
Üst üste bu haberleri alınca endişelendim
Hamileysem çok sevinirim
Rabbime sonsuz şükür ederim
Eğer hamile değilsem erteletebilirim şuan için kafam çok karışık
Arkadaşlar beni masur görün ne olur
Eğer bu şekilde giderse hastalık iyice çoğalırsa eşimin işi de sıkıntı ya giriyor
Etrafım da çoğu insan işsiz şuan
Alt komşum 4 aydır kira ödeyemiyor
Kusura bakmayın canım ne olur içimi döktüm canım çok sıkkın şuan
Ben hasta olsam bana bakacak bir Allah'ın kulu yok çocuklarıma 1 gün dahi kimse bakmaz
Allah'a sığınıyorum
Hakkımda hayırlısını istiyorum

Çok üzüldüm ya Rabbim muhafaza etsin istediğimiz kadar dikkat edelim yinede kaçamıyoruz maalesef biranda geldi hayatımıza girdi öyle ha deyince değişmiyor alışkanlıklar. Çok dua edelim Rabbim bu belaları defetsin üzerimizden Rabbim kimseyi kendisinden başkasına muhtaç etmesin

Aminnn canım Aminnn
Sağlık çalışanlarına da çok üzülüyorum
Artık onlarda bıkmış
Doğru düzgün ilgilenmiyorlarmış bile artık
Hastaneler çok kalabalıkmış
Kavga edenlerimi ararsın
Poliselerle güvenliklerle tartışanı mı ararsın daha neler neler
Kardeşim gitti hastaneye hafta önce midesinde gaz sıkışması olmuştu
Neler anlatıyor sadece 1 saat kalmış
Allah yardımcımız olsun
Çok zor dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…