Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok zor bir dönemden geçiyoruz bu yıl belalar hiç bitmedi ben Elazığ da yaşıyorum deprem şokunu atlatamadan corona geldi panik atak oldum psikolojim bozuldu şimdi alıştım bu duruma Rabbim ne demişse o. bu belalar bizlerin işlediği günahlardan ötürü kaynaklanıyor. İnsanlar islamiyetten uzaklaşınca dünya acayip bir yer oldu. İnsan insandan kaçar oldu kadınlar değersizleşti erkekler itibarsızlaştı. Kadın kadına erkek erkeğe ilişkilermi dersin kadın cinayetleri mi dersin Anne babayı insan yerine koymamakmı dersin daha neler neler saymakla bitmeyen okadar çok kötülüğe şahit oluyoruzki nasıl bir dönemde yaşıyoruz artık aklım almıyor. Günahlar terkedilmedikçe dünya yaşanılır bir yer olmayacak herşey dahada kötüye gidecek diye korkuyorum. Rabbim bizleri iyilerden eylesin. Ve iyilerin hürmetine bu belaları bizlerden uzaklaştırsın. Sağlık çalışanlarımızın polisimizin güvenlikçilerimize güç kuvvet versin işleri çok ama çok zor

26 yaşında evlendim 27 de kizimi dogurdum anca niyetlendik
olsun cnm hayırlısıyla gelsin sana yardımı bile olur büyüğün rahat edersin
Bizim buralarda da cok artmış canım maalesef duyuyoruz sürekli bende cok korkuyorum .
kışın zaten biz hep gribiz hemen boğazımız şişer bir de bunu düşünemiyorum.
Bazen diyorum keske yazın günü hemencecik hafif atlatanlardan olsak sadece tat ve koku almayanlar var mesela başka bir sey hissetmemişler ağrı sızı.
Geri de ya biz atlatamazsak diyorum korkudan evden çok çıkamıyoruz okul da kaldı napıcaz bilmiyorum cocuklar parka bile hasret kaldı.
Bakıyorum parklar tıklım tıklım herkes bir piknik havasında tuhaf insanlar

Hakkaten o kadar çok arttı ki eltimde kaldım mecbıren kendi evime geçene kadar bu süreçte dedesi dayısı ve en son babasının testi pozitif çıktı biz onlarda kaldığımız için görüşme durrumları olmadı ama ister istemez tedirgin olduk hepimiz şuan annesinin test yaptırmasını bekliyoruz.. o kadar çok duydum ki malatyaya geldim eşimin arkadaşı çok kötü günler geçirdi yeni yeni toplanıyor adamcağız.. Allah korusun cümlemizi..
Bazen bakıyorum balkondan falan maskeli herkes diyorum Allah'ım ne günler görüyoruz beterinden saklasın...

Canım bağışıklık sistemimizi güçlü tutmamız lazım başka türlü zorlaşır herşey..

N Nazlim0634 seni çok iyi anlıyorum
Bende hastalanıp hastanede antibiyotikli serum alınca tüm konsantrasyonum bozuldu
Umarım yoktur dedim çünkü varsa ve ilaç bebeği olumsuz yönde etkilerse diye üzüldüm istemedim
Ve dün burun boğazım tuhaf 37 derece ateşle gün geçirdim Sonra ölçtüklerim 36,5 falan çıktı
Cam açık yattım faranjit gibi hissediyorum ama
Bişeyler oluyor ne olduğunu anlamıyorum
Kafam çorba

Canımsın yaz tabi biz burda içimizi döküyoruz. Üzülme tatlım inşallah riskli grupta değiliz. Allahın yardımıyla gececek bu günler aylar. Ve şeytanın en çok hoşlandığışey imtihan zamanında kulları üzüntü ile sıkıştırmak Allahtan uzaklaştırmak. Bizdede çok oluyor bu üzüntülü haller. Umudumuz çok. Rabbim maddi manevi hepimizİ feraha çıkartsın.

Sudenur ben yazdım sandım bian. Daha neler neler. Haya edep şükür yok şikayet çok. Allah halimiz iyi etsin. Kurtulalım 2020 den hemen bitsin kalan aylar.

Kızlar bağışıklığı güçlendirmek için çörekotuyağı toz tarçın zencefil zedeçal bal karıştırıp yemek iyiymiş. Bol limonlu sular. Ev sirkesi içmek.
Evet cano bi de polen
Malum ilaçlar bitKi özlerinden faydalanılarak yapılıyor dolayısya tüm bitkilerin özünün bileşimi
Sahte olmayana denk gelirsek en faydalısı

Sudenur ben yazdım sandım bian. Daha neler neler. Haya edep şükür yok şikayet çok. Allah halimiz iyi etsin. Kurtulalım 2020 den hemen bitsin kalan aylar.
Amin canım amin çocuklarımızdan ötürü çok endişeliyim inanki bunca kötülüğün içinde nasıl koruyacaz Rabbim yardımcımız olsun

İyi olmana sevindim
Yok etkilemez diye biliyorum
Sen hamilesin canım
Gerçekten mi
Kuzum yaaaa mesajını okuyunca çok heyecanlandım
Ayyy nasıl heyecanlandım ayyyyyy
Kız sanki ilk hamileliğim gibi
Yarın sabaha kadar regl olmazsam
Sabah ilk işim test alıp yapmak olacak
Yarın cumartesi olmasaydı kan verirdim
Allahtan eczane yakın çişimi tuta tuta giderim artık

Kaçıncı hamileliğin olucak olursa

Hadi bakalım kendine geldiğine sevindim
Patlat bacım bir bomba

Hadi bakalım kendine geldiğine sevindim
Patlat bacım bir bomba
Canım şimdi internetten araştırdım
Yumurtlama geç olursa adetin gecikebiliyormuş
Ben Ağustosun 3'de yumurtladım ağrılarımdan anladım
Eğer hamile değilsem pazar günü adet olmam gerekiyor
Çünkü tam 14.güne denk geliyor

Aaaa
Ama düzenli adet olanların bile yumurtlama günü değişebiliyormuş

Suç 2020de degilki insanların azgınlıkları kimseyi cinsiyetine göre yargilamam dini düşüncesi hele umrumda degil muhatap olmamak daha hayırlı diye düşünüyorum.Yalniz son yillarda ortaya çıkan
Erkeklerin para kazanma amacli kadin görünümüne girmeleri kadinlarin sapkınlıkları artik yillara değilde bu gidişatın bir cezasi olacagininda göstergesiydi zaten Allah cocuklarimiz bu sapkinlardan korusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…