- 10 Ağustos 2020
- 241
- 63
- 23
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.601
Çok zor bir dönemden geçiyoruz bu yıl belalar hiç bitmedi ben Elazığ da yaşıyorum deprem şokunu atlatamadan corona geldi panik atak oldum psikolojim bozuldu şimdi alıştım bu duruma Rabbim ne demişse o. bu belalar bizlerin işlediği günahlardan ötürü kaynaklanıyor. İnsanlar islamiyetten uzaklaşınca dünya acayip bir yer oldu. İnsan insandan kaçar oldu kadınlar değersizleşti erkekler itibarsızlaştı. Kadın kadına erkek erkeğe ilişkilermi dersin kadın cinayetleri mi dersin Anne babayı insan yerine koymamakmı dersin daha neler neler saymakla bitmeyen okadar çok kötülüğe şahit oluyoruzki nasıl bir dönemde yaşıyoruz artık aklım almıyor. Günahlar terkedilmedikçe dünya yaşanılır bir yer olmayacak herşey dahada kötüye gidecek diye korkuyorum. Rabbim bizleri iyilerden eylesin. Ve iyilerin hürmetine bu belaları bizlerden uzaklaştırsın. Sağlık çalışanlarımızın polisimizin güvenlikçilerimize güç kuvvet versin işleri çok ama çok zorAminnn canım Aminnn
Sağlık çalışanlarına da çok üzülüyorum
Artık onlarda bıkmış
Doğru düzgün ilgilenmiyorlarmış bile artık
Hastaneler çok kalabalıkmış
Kavga edenlerimi ararsın
Poliselerle güvenliklerle tartışanı mı ararsın daha neler neler
Kardeşim gitti hastaneye hafta önce midesinde gaz sıkışması olmuştu
Neler anlatıyor sadece 1 saat kalmış
Allah yardımcımız olsun
Çok zor dönem
olsun cnm hayırlısıyla gelsin sana yardımı bile olur büyüğün rahat edersin26 yaşında evlendim 27 de kizimi dogurdum anca niyetlendik
Bizim buralarda da cok artmış canım maalesef duyuyoruz sürekli bende cok korkuyorum .Apartmadaki bir komşum korona olmuş kızında da korona çıkmış
Çok üzüldüm bundan 1 hafta önce ekmek aldım oda yoğurt almıştı karşılaştık beraber çıktık yukarı belirtileri de varmış komşum da Maskemiz vardı ama yine de canım sıkıldı
Gerçekten ortalık çok kötü arkadaşlar hamileliğe odaklanamadım şuan
Erkek kardeşimin iş yerinden arkadaşı korona olmuş
Kardeşim de bize geldi 2 gün önce
Üst üste bu haberleri alınca endişelendim
Hamileysem çok sevinirim
Rabbime sonsuz şükür ederim
Eğer hamile değilsem erteletebilirim şuan için kafam çok karışık
Arkadaşlar beni masur görün ne olur
Eğer bu şekilde giderse hastalık iyice çoğalırsa eşimin işi de sıkıntı ya giriyor
Etrafım da çoğu insan işsiz şuan
Alt komşum 4 aydır kira ödeyemiyor
Kusura bakmayın canım ne olur içimi döktüm canım çok sıkkın şuan
Ben hasta olsam bana bakacak bir Allah'ın kulu yok çocuklarıma 1 gün dahi kimse bakmaz
Allah'a sığınıyorum
Hakkımda hayırlısını istiyorum
Apartmadaki bir komşum korona olmuş kızında da korona çıkmış
Çok üzüldüm bundan 1 hafta önce ekmek aldım oda yoğurt almıştı karşılaştık beraber çıktık yukarı belirtileri de varmış komşum da Maskemiz vardı ama yine de canım sıkıldı
Hamileysem çok sevinirim
Eğer bu şekilde giderse hastalık iyice çoğalırsa eşimin işi de sıkıntı ya giriyor
Ben hasta olsam bana bakacak bir Allah'ın kulu yok çocuklarıma 1 gün dahi kimse bakmaz
Allah'a sığınıyorum
Canımsın yaz tabi biz burda içimizi döküyoruz. Üzülme tatlım inşallah riskli grupta değiliz. Allahın yardımıyla gececek bu günler aylar. Ve şeytanın en çok hoşlandığışey imtihan zamanında kulları üzüntü ile sıkıştırmak Allahtan uzaklaştırmak. Bizdede çok oluyor bu üzüntülü haller. Umudumuz çok. Rabbim maddi manevi hepimizİ feraha çıkartsın.Apartmadaki bir komşum korona olmuş kızında da korona çıkmış
Hamileysem çok sevinirim
Allah'a sığınıyorum
Çok zor bir dönemden geçiyoruz bu yıl belalar hiç bitmedi ben Elazığ da yaşıyorum deprem şokunu atlatamadan corona geldi panik atak oldum psikolojim bozuldu şimdi alıştım bu duruma Rabbim ne demişse o. bu belalar bizlerin işlediği günahlardan ötürü kaynaklanıyor. İnsanlar islamiyetten uzaklaşınca dünya acayip bir yer oldu. İnsan insandan kaçar oldu kadınlar değersizleşti erkekler itibarsızlaştı. Kadın kadına erkek erkeğe ilişkilermi dersin kadın cinayetleri mi dersin Anne babayı insan yerine koymamakmı dersin daha neler neler saymakla bitmeyen okadar çok kötülüğe şahit oluyoruzki nasıl bir dönemde yaşıyoruz artık aklım almıyor. Günahlar terkedilmedikçe dünya yaşanılır bir yer olmayacak herşey dahada kötüye gidecek diye korkuyorum. Rabbim bizleri iyilerden eylesin. Ve iyilerin hürmetine bu belaları bizlerden uzaklaştırsın. Sağlık çalışanlarımızın polisimizin güvenlikçilerimize güç kuvvet versin işleri çok ama çok zor
Evet cano bi de polenKızlar bağışıklığı güçlendirmek için çörekotuyağı toz tarçın zencefil zedeçal bal karıştırıp yemek iyiymiş. Bol limonlu sular. Ev sirkesi içmek.
Amin canım amin çocuklarımızdan ötürü çok endişeliyim inanki bunca kötülüğün içinde nasıl koruyacaz Rabbim yardımcımız olsunSudenur ben yazdım sandım bian. Daha neler neler. Haya edep şükür yok şikayet çok. Allah halimiz iyi etsin. Kurtulalım 2020 den hemen bitsin kalan aylar.
İyiyim canım benimN Nazlim0634 canım nasılsın moralin biraz daha düzeldi mi iyi misin?
İyi olmana sevindimİyiyim canım benim
Ben regli olmadım bekliyorum gözüm yollarda kaldı
Belim kopuyor
Canım birşey sormak istiyorum
Geç yumurtladım diye
Reglim gecikir mi
Gerçekten miİyi olmana sevindim
Yok etkilemez diye biliyorum
Sen hamilesin canım
Kaçıncı hamileliğin olucak olursaGerçekten mi
Kuzum yaaaa mesajını okuyunca çok heyecanlandım
Ayyy nasıl heyecanlandım ayyyyyy
Kız sanki ilk hamileliğim gibi
Yarın sabaha kadar regl olmazsam
Sabah ilk işim test alıp yapmak olacak
Yarın cumartesi olmasaydı kan verirdim
Allahtan eczane yakın çişimi tuta tuta giderim artık
Hadi bakalım kendine geldiğine sevindimGerçekten mi
Kuzum yaaaa mesajını okuyunca çok heyecanlandım
Ayyy nasıl heyecanlandım ayyyyyy
Kız sanki ilk hamileliğim gibi
Yarın sabaha kadar regl olmazsam
Sabah ilk işim test alıp yapmak olacak
Yarın cumartesi olmasaydı kan verirdim
Allahtan eczane yakın çişimi tuta tuta giderim artık
İnşallah 3. olacak canımKaçıncı hamileliğin olucak olursa
Canım şimdi internetten araştırdımHadi bakalım kendine geldiğine sevindim
Patlat bacım bir bomba
AaaaCanım şimdi internetten araştırdım
Yumurtlama geç olursa adetin gecikebiliyormuş
Ben Ağustosun 3'de yumurtladım ağrılarımdan anladım
Eğer hamile değilsem pazar günü adet olmam gerekiyor
Çünkü tam 14.güne denk geliyor
3.nün zamanı gelmiş hadi hayırlısıyla hamilesindir inşaAllah canımİnşallah 3. olacak canım
7 yaşında oğlum 5 buçuk yaşında kızım var
Rabbim hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin INŞALLAH
Suç 2020de degilki insanların azgınlıkları kimseyi cinsiyetine göre yargilamam dini düşüncesi hele umrumda degil muhatap olmamak daha hayırlı diye düşünüyorum.Yalniz son yillarda ortaya çıkanSudenur ben yazdım sandım bian. Daha neler neler. Haya edep şükür yok şikayet çok. Allah halimiz iyi etsin. Kurtulalım 2020 den hemen bitsin kalan aylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?