Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lut kavmi boşuna helak olmadı azgınlıklarının kurbanı oldular. Şuanki nesilde yok yok

Lut kavmi boşuna helak olmadı azgınlıklarının kurbanı oldular. Şuanki nesilde yok yok
Evet ondan daha beter olmayalimda Allahim insallah bu sapitanlara bir vesile kılar inanki cocuklarimin geleceklerinden korkuyorum her an her yerdeler ayrımcılık yapmıyorum sadece bu tip cinsiyeti belli olmayanlar beni cok geriyor aşırı çoğaldılar....

Tabiki sorun 2020de değil biliyorum ama zorlu başladı zorlu geçiyor. İnşallah biter ve sorunlarda bu yıl işe geçer biter demek istedim.
Valla kimseyi yargıladığımız yok
Görünen Köy klavuz istemez.
Hepimizin hataları günahları var.
Ama artık bu büyük günahlar açıkça yaşanıyor kabul görmesi için planlar kararlar alınıyor topluma empoze ediliyor. Yazık çok zor bir dönem. Ve yeryüzü buna razı değil. Afetler depremler boşuna değil.
Babasından abisinden gebe kalan yavrularmu dersin karısını satan namussuzlarmı gece kadınlarımı içenlermi... bunların hepsi artık açık ve azgınlıklâ yapılıyor. Allahım nolur koru bizleri iyilik için çırpınan bütün insanları..

Aminnn canım Aminnn
Ben bugün balkonda oturdum ağladım Etrafıma baktım ,insanlara baktım,
Evlere tıkıldık kaldık
Sevdiklerimi bile göremiyorum
Ne yaptıysak kendimiz yaptık
Ya Rabbi bizi affet diye göz yaşı döktüm
Dünyada ne kadar mide bulandırıcı şeyler oluyor
İnsan yaşamaya korkuyor artık

Doğru söze ne denir yavrum.
Allah edirgesin. Duadan tedbirden başka bişey gelmez elimizden.

N Nazlim0634 maalesef yüzyıllardır bu boyle canım biz çocuklarımızı güzel yetiştirmeye çalışalım dua edelim Baska ne gelir elimizden. Sen yeniden test aldın mı yapacak mısın canım
Sen ne zaman gideceksin doktora . Nasılsın nasıl gidiyor. Kimselere söyledinizmi

N Nazlim0634 maalesef yüzyıllardır bu boyle canım biz çocuklarımızı güzel yetiştirmeye çalışalım dua edelim Baska ne gelir elimizden. Sen yeniden test aldın mı yapacak mısın canım
Doğru söylüyorsun canım herşeyin başı dua
Canım ben regli olmadım
Test aldım yaptım negatif hamile olsam çıkardı
Ben bu ay geç yumurtladim ağrılarımdan anladım canım
O yüzden reglim gecikecek herhalde
Büyük ihtimalle yarın regl olurum

Canımcımm ben test yaptım kocaman tek çizgi
Adette olmadım dediğim gibi yarın bugün adet olurum inşallah
Hayırlısı olsun bu ayda olmadı
Geç yumurtlama geç döllenme demek
Bu durumda daha zamanın var belkide
benim umudum var senle ilgİli
Değilsen bile hakkında hayırlısı
Canımız sağolsun Kız bin şükür sağlımıza yanımızdakilere
Bir sonraki aya nasip

Binlerce şükürler olsun arkadaşım halimize
Benim umudum yok silik bile olsa çıkardı
Bence de hayırlı zamanda olur İnsllah
Ne zaman hayırlı ise o zaman olsun
Zaten en başından öyle dua etmiştim hayırlı zamanda hakkımız da hayırlısı ise olsun diye

Amin canım şu konuda cok haklısın ensest ilişkiler artik normal haber gibi yayınlanıyor ve aşırı travmatik bir konu kimseye guven kalmadı allah şaşırtmasin

Öyle tabi benim içinde aynı şeyler geçerli
Kızımla oğlumla mutluyum çok şükür Yeni bebekle mutluluğumuza mutluluk katmaktı amaç
ama nasipse olur değilsede sorun değil

Öyle tabi benim içinde aynı şeyler geçerli
Kızımla oğlumla mutluyum çok şükür Yeni bebekle mutluluğumuza mutluluk katmaktı amaç
ama nasipse olur değilsede sorun değil
Canım sabah ne oldu
Çok güldüm yaaa sana da anlatayım dedim Sabah testi yaptım birşey çıkmayınca ışıkta bakayım belki silik vardır ben göremiyorum dedim ışığa doğru tuttum çevire çevire bakıyorum
Kızıma ben ona test yapacağım iki tane çizgi çıkarsa kardeşin olur sen dua et demiştim
Testi evirip çevirirken gördü anne kardeşim var mı dedi bende yokmuş dedim

Ne dese beğenirsin ikinci çıkmadıysa ben boyarım iki çizgi olur doktora gösterirsin hamileyim dersin kardeşim olur dedi
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Anne ne olur kardeşim olsun çok istiyorum
Ayağımda sallıyacağım uyutacağım kucağıma alacağım öpeceğim dedi
İçim sızladı kuzuma
Şimdi daha iyi anlıyorum tek çocuk çok zordur
Kahvaltıda bizimkiler birbirlerine sarılıyorlardı
Kardeş çok güzel duygu
İsteyen
Herkese versin Rabbim üçer beşer

Ayyy ben onun masum kalbini yerim ya çok tatlı öp yerime

Amin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…