Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa başları sağolsun evet ya şu salgın bizi mahvetti nasıl olacak ne olacak

Regle 6 gün vardı dün kahverengi lekelenmem oldu iki kere bende regl olcam sandım sonra gelmedi birşey son zamanlarda hep erken oluyorum günümden bu durumu yasayan var mi
canım aynen ben yaşadım hatta yazdım burda kızlara erken regl olucam galiba dedim. Bata 3 gün kala çok silik çizgi çıktı cnm sabahına da kan verdim kanda cıktı
Bilmiyoooom kiiiii
Dur bakim 4 kalmış
Hadi bakim

Canım başınız sağolsun
Bizlerde annemiz babamızdan korkuyoruz
Allah esirgesin

Allah razı olsun kızlar kalanları korusun Rabbim. N Nazlim0634 bizde korkuyoruz annem babam büyük KV KP desen daha hasta ve yaşlılar. sagliklihayat elhamdülillah çok şükür iyiyim kuzum. Çocuklarım iyi anlaştıkça daha iyi hissediyorum. Hakemlik yapmak istemiyorum ama beni çağırıp duruyorlar her dakka
OH ıssız yerlerde piknik güzel fikir. Bizim burda millet çok kirli kullanıyor midem bulanıyor. Çöplük halde piknik alanları.

Ben hala sölemedim kardeşi olacağını oğluma sıkıntılar olunca braz daha ilerlemesini bekliyoruz

Ay gerçekten mi ya Rabbim bana da nasip eder mi ki bilmiyorum ki
inşallah canım bu birkaç gün zor geçer sana. Yumurtlamayı biliyor musun peki. Ya da son ilişki tarihini. Benimki yumurtlamadan 9 gün sonra çıktı
Canım ben regl oldum
Başka baharlara kaldı artık
Yaz canoo yaz 10 Eylül Regl başlangıcım
hayırlısı olsun kuzum bu hafta bekliyordum ama birinizden
oyle yaa kardeş candır valla gerisi hikaye küçüklüğü ayrı güzel büyüklüğü daha Baska. Peki ne dicem canım ders falan yaptırabilir musun hiç. Benimkiler tamemen bıraktı resim bile yapmıyorlar sanki bu ara
Ben hala sölemedim kardeşi olacağını oğluma sıkıntılar olunca braz daha ilerlemesini bekliyoruz
İyi dayanmışsın canım ben soyledim hemen çocuklara. Nasılsın iyisin inşallah skıntı bitti değil mi kuzum. Ay ne güzel 13 haftalık olmuş

Allah razı olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…