- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.661
Ahahhaaa aynen valla tüm yaz evdeydikİyiyim canım uğraşıyorum evde çocuklarla
Hiç biryere gittiğimiz yok
Millet geziyor biz millete bakıyoruz
Aaaa başları sağolsun evet ya şu salgın bizi mahvetti nasıl olacak ne olacakÇok şükür daha iyi olursun inşallah.
Biz evdeyiz salgın gittikçe artıyor sakınıyoruz kendimizi. Çocuklar bahçeye parka iniyor hava alıyoruz onlar sayesinde. Dün açık alanda kahvaltı yaptık sonra evdeydik. Bugunde KV gittik baş sağlığına 10 dk oturup kalktık temassız.
Erkek kardeşi vefat etti covid19 dan.
Bilmiyoooom kiiiiiCok şükür canımee bata ne kadar kaldı kız
Yerleşme kanaması gibi görünüyor hadi bakalım inşallah diyelimRegle 6 gün vardı dün kahverengi lekelenmem oldu iki kere bende regl olcam sandım sonra gelmedi birşey son zamanlarda hep erken oluyorum günümden bu durumu yasayan var mi
canım aynen ben yaşadım hatta yazdım burda kızlara erken regl olucam galiba dedim. Bata 3 gün kala çok silik çizgi çıktı cnm sabahına da kan verdim kanda cıktıRegle 6 gün vardı dün kahverengi lekelenmem oldu iki kere bende regl olcam sandım sonra gelmedi birşey son zamanlarda hep erken oluyorum günümden bu durumu yasayan var mi
Hadi bakimBilmiyoooom kiiiii
Dur bakim 4 kalmış
Ay gerçekten mi ya Rabbim bana da nasip eder mi ki bilmiyorum kicanım aynen ben yaşadım hatta yazdım burda kızlara erken regl olucam galiba dedim. Bata 3 gün kala çok silik çizgi çıktı cnm sabahına da kan verdim kanda cıktı
Hadi bakim
Canım ben regl oldumBizde oyle sayılır ama dün ıssız kimsenin olmadığı yerlere gidip piknik yaptık şimdi açık havadan çarpılmış gibiyim
Bilmiyorum ki canim mevsimsel de olabilir mi ki çok da umutlanmak istemiyorum hep negatif oluncaYerleşme kanaması gibi görünüyor hadi bakalım inşallah diyelim
Canım başınız sağolsunÇok şükür daha iyi olursun inşallah.
Biz evdeyiz salgın gittikçe artıyor sakınıyoruz kendimizi. Çocuklar bahçeye parka iniyor hava alıyoruz onlar sayesinde. Dün açık alanda kahvaltı yaptık sonra evdeydik. Bugunde KV gittik baş sağlığına 10 dk oturup kalktık temassız.
Erkek kardeşi vefat etti covid19 dan.
Hadi bakalım 4 gün kala ben yapıyorum hep çok sabırsızım yahuBilmiyoooom kiiiii
Dur bakim 4 kalmış
Ben hala sölemedim kardeşi olacağını oğlumasevindiler cnm zamanı diyorlar bekliyorlarmış bizden, aslında geç soyleyecektim ama kısmet. Geç soyleyecekseniz kızlar gebelik haberini önce cocuklara soylemeyin
Ayy evet bir de cocuklar müsaade etse 5 dk bir kaldırıyorlar
Başınız sağolsun canım yaa cok duymaya başladık bu arasen nasılsın bebiş nasıl
Kuzum ben elendim bu aydaBilmiyoooom kiiiii
Dur bakim 4 kalmış
İnşallah sağlıkla ilerler kucağına almak nasip olurBen hala sölemedim kardeşi olacağını oğlumasıkıntılar olunca braz daha ilerlemesini bekliyoruz
İnşallah vardır bebeğin seninlerdirBilmiyorum ki canim mevsimsel de olabilir mi ki çok da umutlanmak istemiyorum hep negatif olunca
Inşallah canım çok sağol güzel dileğin içinİnşallah vardır bebeğin seninlerdir
Amin saol canım inşallah hepinize nasip olurİnşallah sağlıkla ilerler kucağına almak nasip olur
Ben olsaydım dayanamazdım söylerdim
inşallah canım bu birkaç gün zor geçer sana. Yumurtlamayı biliyor musun peki. Ya da son ilişki tarihini. Benimki yumurtlamadan 9 gün sonra çıktıAy gerçekten mi ya Rabbim bana da nasip eder mi ki bilmiyorum ki
hayırlısı olsun kuzum bu hafta bekliyordum ama birinizdenCanım ben regl oldum
Başka baharlara kaldı artık
Yaz canoo yaz 10 Eylül Regl başlangıcım
oyle yaa kardeş candır valla gerisi hikaye küçüklüğü ayrı güzel büyüklüğü daha Baska. Peki ne dicem canım ders falan yaptırabilir musun hiç. Benimkiler tamemen bıraktı resim bile yapmıyorlar sanki bu araAllah razı olsun kızlar kalanları korusun Rabbim. N Nazlim0634 bizde korkuyoruz annem babam büyük KV KP desen daha hasta ve yaşlılar.sagliklihayat elhamdülillah çok şükür iyiyim kuzum. Çocuklarım iyi anlaştıkça daha iyi hissediyorum. Hakemlik yapmak istemiyorum ama beni çağırıp duruyorlar her dakka
OH ıssız yerlerde piknik güzel fikir. Bizim burda millet çok kirli kullanıyor midem bulanıyor. Çöplük halde piknik alanları.
İyi dayanmışsın canım ben soyledim hemen çocuklara. Nasılsın iyisin inşallah skıntı bitti değil mi kuzum. Ay ne güzel 13 haftalık olmuşBen hala sölemedim kardeşi olacağını oğlumasıkıntılar olunca braz daha ilerlemesini bekliyoruz
Ooyy kuzum çok üzüldüm. Ne desem boş
Mesajı okurken ezan okunuyordu gönülden dua ettim. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı birşekilde tüm isteyenlerle birlikte bizede nasip etsin
Aklıma geldikçe dua edeceğim
Mutlu olacağımız günler yakın İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?