- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.681
Ben hala sölemedim kardeşi olacağını oğlumasıkıntılar olunca braz daha ilerlemesini bekliyoruz
Canım son 3 aydır 2 3 gün öne atiyordu regl tarihim ovulasyon yapıyordum başlarda sonra bırakmıştım yum tarihimi tam bilmiyorum bu ay akinti falan da bakmadım hiç zaten eşimde şehir dışındaydı tek gün ilişki oldu bat tarihim 22 si kahverengi akintim dün gece oldu sadece bunu biliyorum ayy çok karışık oldu yainşallah canım bu birkaç gün zor geçer sana. Yumurtlamayı biliyor musun peki. Ya da son ilişki tarihini. Benimki yumurtlamadan 9 gün sonra çıktı
hayırlısı olsun kuzum bu hafta bekliyordum ama birinizden
oyle yaa kardeş candır valla gerisi hikaye küçüklüğü ayrı güzel büyüklüğü daha Baska. Peki ne dicem canım ders falan yaptırabilir musun hiç. Benimkiler tamemen bıraktı resim bile yapmıyorlar sanki bu ara
İyi dayanmışsın canım ben soyledim hemen çocuklara. Nasılsın iyisin inşallah skıntı bitti değil mi kuzum. Ay ne güzel 13 haftalık olmuş
Amin İnşaAllah cümlemizden Rabbim razı olsun kuzumAllah razı olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize
İşlerim vardı Okula Kursa falan gittim Kayıt işleri fakan tüm gün YoğundumKuzum ben elendim bu ayda
Hadi sen güzel haberler ver
İnşallah
Tatlım ilişkinin üzerine 10 gün fln geçtiyse belki çıkar testte o yüzden sordumCanım son 3 aydır 2 3 gün öne atiyordu regl tarihim ovulasyon yapıyordum başlarda sonra bırakmıştım yum tarihimi tam bilmiyorum bu ay akinti falan da bakmadım hiç zaten eşimde şehir dışındaydı tek gün ilişki oldu bat tarihim 22 si kahverengi akintim dün gece oldu sadece bunu biliyorum ayy çok karışık oldu ya
Pik yarın gibi duruyor cnm sağ taraftaki çizgi daha koyu oluyodı bendeHanımlar bi bakar mısınız ovulsayon testime pik gördüm mü
Bu ovulasyon testi yapmak da zormuş ya yok ilk tuvalette yapma yok su içme inşallah doğru düzgün yapabilmişimdir bakalım yarın nasıl çıkacak ben bugünü değerlendirsem mi kiPik yarın gibi duruyor cnm sağ taraftaki çizgi daha koyu oluyodı bende
Değerlendirebilirsin bence, ben bu sekilde çıkınca, daha koyu olunca, ve silikleşince yani çatladığı gün. 3 gün üstüste ilişki ile hamile kaldım insallah darısı sana olsunBu ovulasyon testi yapmak da zormuş ya yok ilk tuvalette yapma yok su içme inşallah doğru düzgün yapabilmişimdir bakalım yarın nasıl çıkacak ben bugünü değerlendirsem mi ki
Yok canim.daha 10 gün olmadı tam regl günümde 10 gün oluyor her halde beklemem lazım regl günümü 5 gün varTatlım ilişkinin üzerine 10 gün fln geçtiyse belki çıkar testte o yüzden sordum
Sağol kuuzm ne hakkı tabiki helal olsun açıkcası hep aklmdasın sen benim ama üzgünsün diye sormak istemiyorum ne oldu durumlar. İnşallah hemencik hamile kalırsın çocuğun için o kadar güzel olur ki. Dualarımdasın canım... Bende iyi sayılırım ama dün açık hava çarptı sanırım hiç geçmemeye bugün başım ağrıdı. Yemek bile yapamadım sersem gibiyimsagliklihayat canııım nasılsın? durumun nasıl? giremedim kendi derdimden soramadım seni hakkını helal et..
Hava çok güzel güneş alıyorlar gün içinde sürekli in çık. Vakit kalmıuor boyamaya derse. Havalar serinlesin yaparlar.. boyama kitaplari defterleri hep ortalıkta ellerinden düşmüyor. Benimki bu yıl 1.sınıf olacak. Bakalım nasıl bir dönem bizi bekliyor.inşallah canım bu birkaç gün zor geçer sana. Yumurtlamayı biliyor musun peki. Ya da son ilişki tarihini. Benimki yumurtlamadan 9 gün sonra çıktı
hayırlısı olsun kuzum bu hafta bekliyordum ama birinizden
oyle yaa kardeş candır valla gerisi hikaye küçüklüğü ayrı güzel büyüklüğü daha Baska. Peki ne dicem canım ders falan yaptırabilir musun hiç. Benimkiler tamemen bıraktı resim bile yapmıyorlar sanki bu ara
İyi dayanmışsın canım ben soyledim hemen çocuklara. Nasılsın iyisin inşallah skıntı bitti değil mi kuzum. Ay ne güzel 13 haftalık olmuş
Ne kadar incesin kuzum. Rabbim senide en kısa zamanda sevindirsin.sagliklihayat canııım nasılsın? durumun nasıl? giremedim kendi derdimden soramadım seni hakkını helal et..
İşlerim vardı Okula Kursa falan gittim Kayıt işleri fakan tüm gün Yoğundum
Senden güzel haber var mı diye aldım teli elime☹
hayırlısı minnoşum
bendende umut yok Amaaan canımız sağolsun napaak
[/QUOT
Canım senin gününe var daha dur bakalım
Hakkımız da hayırlısı canım
Belki böylesi daha hayırlıdır
Karnım şişmişti gergin durumdaydım
Neyse regl oldum nasıl rahatladım ohhhh onun kefyini süreyim bariii
Ayy 1. Sınıf cocuk bu yıl pandemiyle nasıl öğrenecek okumayı yazmayı cok üzülüyorum valla boyle cocuklara. Üniversiteye hazırlanan cocuklar da oyle Allah yardımcıları olsunHava çok güzel güneş alıyorlar gün içinde sürekli in çık. Vakit kalmıuor boyamaya derse. Havalar serinlesin yaparlar.. boyama kitaplari defterleri hep ortalıkta ellerinden düşmüyor. Benimki bu yıl 1.sınıf olacak. Bakalım nasıl bir dönem bizi bekliyor.
yaa Allah seni nitmeye kız güldürdün sabah sabah persembe ya da cuma giderim cnm rahatsızım yaa sırf ondan. Yoksa eccük daha beklerdimsagliklihayat bacım sen ne zaman gitcen dr.a biz bebeğimizi merak ediyoruz
Sen direkt doğurmaya gitcen heralde öyle görünüyor
Kız valla 3.ler çok şanslı. Anne rahat baba rahat stres yok. İlklerde öylemi herşeyi dert ediyorduk.Ayy 1. Sınıf cocuk bu yıl pandemiyle nasıl öğrenecek okumayı yazmayı cok üzülüyorum valla boyle cocuklara. Üniversiteye hazırlanan cocuklar da oyle Allah yardımcıları olsun
yaa Allah seni nitmeye kız güldürdün sabah sabah persembe ya da cuma giderim cnm rahatsızım yaa sırf ondan. Yoksa eccük daha beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?