- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.641
Ooyy kuzum çok üzüldüm. Ne desem boşKızlar gittim doktora geldim.. düşmüş bebeğim parça görünmüyor doğal düşük oluşmuş dedi kan tahlili yapalım teyit edelim dedi yarın tekrar gideceğim
Canım sabah ne oldu
Çok güldüm yaaa sana da anlatayım dedim Sabah testi yaptım birşey çıkmayınca ışıkta bakayım belki silik vardır ben göremiyorum dedim ışığa doğru tuttum çevire çevire bakıyorum
Kızıma ben ona test yapacağım iki tane çizgi çıkarsa kardeşin olur sen dua et demiştim
Testi evirip çevirirken gördü anne kardeşim var mı dedi bende yokmuş dedim
Ne dese beğenirsinikinci çıkmadıysa ben boyarım iki çizgi olur doktora gösterirsin hamileyim dersin kardeşim olur dedi
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Anne ne olur kardeşim olsun çok istiyorum
Ayağımda sallıyacağım uyutacağım kucağıma alacağım öpeceğim dedi
İçim sızladı kuzuma
Şimdi daha iyi anlıyorum tek çocuk çok zordur
Kahvaltıda bizimkiler birbirlerine sarılıyorlardı
Kardeş çok güzel duygu
İsteyen
Herkese versin Rabbim üçer beşer
Canım sabah ne oldu
Çok güldüm yaaa sana da anlatayım dedim Sabah testi yaptım birşey çıkmayınca ışıkta bakayım belki silik vardır ben göremiyorum dedim ışığa doğru tuttum çevire çevire bakıyorum
Kızıma ben ona test yapacağım iki tane çizgi çıkarsa kardeşin olur sen dua et demiştim
Ne dese beğenirsinikinci çıkmadıysa ben boyarım iki çizgi olur doktora gösterirsin hamileyim dersin kardeşim olur dedi
İçim sızladı kuzuma
Kardeş çok güzel duygu
İsteyen
Kıyamam ya çok iyi anlıyorum onu küçükken bende 4tane kız kardeşim olmasına rağmen bir bebeğimizin olmasını çok isterdimCanım sabah ne oldu
İçim sızladı kuzuma
Kardeş çok güzel duygu
İsteyen
cocuklar gördüğüne soylüyor canım kardeşimiz olacak diyeSen ne zaman gideceksin doktora . Nasılsın nasıl gidiyor. Kimselere söyledinizmi
hayırlısı olsun canım tabiki ama benimki mesela çatlamadan 9 gün sonra hayalet çizgi çıktı. O kadar oldu mu canım tahminiDoğru söylüyorsun canım herşeyin başı dua
Canım ben regli olmadım
Test aldım yaptım negatif hamile olsam çıkardı
Ben bu ay geç yumurtladim ağrılarımdan anladım canım
O yüzden reglim gecikecek herhalde
Büyük ihtimalle yarın regl olurum
Oyy minik kuzu bunlar yaa kendileri daha kuzu bir de kardeş istiyorlar benimkiler de hevesli. En kısa zamanda olur inşallah tatlım benimCanım sabah ne oldu
İçim sızladı kuzuma
Kardeş çok güzel duygu
İsteyen
Canım benim ağrılarımdan anladım 3 ağustosta yumurtladım o günü değerlendirdik ve ertesi günü değerlendirdik başka da yakınlaşma olmadı zaten normalde 3 aydır takip ediyorum bu ay 3 gün geç yumurtladim hala adet olmadımcocuklar gördüğüne soylüyor canım kardeşimiz olacak diyeyoksa doktora gitmeden soylemeyecektim daha hiç gidesim yok virüsten korkuyorum canım ama bir yanda da içim rahat değil sağlıklı gebeliktir inşallah haftaya giderim heralde
hayırlısı olsun canım tabiki ama benimki mesela çatlamadan 9 gün sonra hayalet çizgi çıktı. O kadar oldu mu canım tahmini
Oyy minik kuzu bunlar yaa kendileri daha kuzu bir de kardeş istiyorlar benimkiler de hevesli. En kısa zamanda olur inşallah tatlım benim
Anladım kuzum evet cıkar Dı heralde olsun gelecek aya inşallah canım herseyde bir hayır varCanım benim ağrılarımdan anladım 3 ağustosta yumurtladım o günü değerlendirdik ve ertesi günü değerlendirdik başka da yakınlaşma olmadı zaten normalde 3 aydır takip ediyorum bu ay 3 gün geç yumurtladim hala adet olmadım
Yarın adet olurum büyük ihtimalle
Çünkü yumurtlamadan sonra tam 14 gün oluyor yarın
Olsaydı testte de çıkardı
Canım ben de geceleri erken uyumaya başladım dayanamıyomMerhaba kizlar nasılsınız ilaçlar uyutuyor çok giremiyorum
KV falan ne tepkiçverdi merak ettim :)cocuklar gördüğüne soylüyor canım kardeşimiz olacak diyeyoksa doktora gitmeden soylemeyecektim daha hiç gidesim yok virüsten korkuyorum canım ama bir yanda da içim rahat değil sağlıklı gebeliktir inşallah haftaya giderim heralde
hayırlısı olsun canım tabiki ama benimki mesela çatlamadan 9 gün sonra hayalet çizgi çıktı. O kadar oldu mu canım tahmini
Oyy minik kuzu bunlar yaa kendileri daha kuzu bir de kardeş istiyorlar benimkiler de hevesli. En kısa zamanda olur inşallah tatlım benim
O gebelikteki uyku gibisi yok demiCanım ben de geceleri erken uyumaya başladım dayanamıyom
Çok şükür canım iyileştimBuralar sessiz sedasız kaldısagliklihayat N Nazlim0634 nasılsın N neyb sen tamamen iyileştin değilmi ?
İyiyim canım uğraşıyorum evde çocuklarlaBuralar sessiz sedasız kaldısagliklihayat N Nazlim0634 nasılsın N neyb sen tamamen iyileştin değilmi ?
Kız ne gezmesi bu hastalıktaÇok şükür canım iyileştim
Sen nasılsın
Pazar günü herkes gezmelerde sanırım
Çok şükür daha iyi olursun inşallah.Çok şükür canım iyileştim
Sen nasılsın
Rabbim güç kuvvet versin evdeyiz elhamdülillah çok şükür. Rabbim bana öyle bir ders verdikiİyiyim canım uğraşıyorum evde çocuklarla
Hiç biryere gittiğimiz yok
Millet geziyor biz millete bakıyoruz
sevindiler cnm zamanı diyorlar bekliyorlarmış bizden, aslında geç soyleyecektim ama kısmet. Geç soyleyecekseniz kızlar gebelik haberini önce cocuklara soylemeyinKV falan ne tepkiçverdi merak ettim :)
Haftaya cuma günü gidersen daha net bilgi alırsın inşallah.
Ayy evet bir de cocuklar müsaade etse 5 dk bir kaldırıyorlarO gebelikteki uyku gibisi yok demi
Başınız sağolsun canım yaa cok duymaya başladık bu araÇok şükür daha iyi olursun inşallah.
Biz evdeyiz salgın gittikçe artıyor sakınıyoruz kendimizi. Çocuklar bahçeye parka iniyor hava alıyoruz onlar sayesinde. Dün açık alanda kahvaltı yaptık sonra evdeydik. Bugunde KV gittik baş sağlığına 10 dk oturup kalktık temassız.
Erkek kardeşi vefat etti covid19 dan.
Bizde oyle sayılır ama dün ıssız kimsenin olmadığı yerlere gidip piknik yaptık şimdi açık havadan çarpılmış gibiyimKız ne gezmesi bu hastalıkta
Evde masum masum oturuyoruz
Yada çatlaya patlaya demeliydim
Cok şükür canımÇok şükür canım iyileştim
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?