Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gittim doktora geldim.. düşmüş bebeğim parça görünmüyor doğal düşük oluşmuş dedi kan tahlili yapalım teyit edelim dedi yarın tekrar gideceğim
Ooyy kuzum çok üzüldüm. Ne desem boş
Mesajı okurken ezan okunuyordu gönülden dua ettim. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı birşekilde tüm isteyenlerle birlikte bizede nasip etsin
Aklıma geldikçe dua edeceğim
Mutlu olacağımız günler yakın İnşaAllah

Kıyamam ya çok iyi anlıyorum onu küçükken bende 4tane kız kardeşim olmasına rağmen bir bebeğimizin olmasını çok isterdim inşaAllah Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bir kardeş nasip etsin amin

Sen ne zaman gideceksin doktora . Nasılsın nasıl gidiyor. Kimselere söyledinizmi
cocuklar gördüğüne soylüyor canım kardeşimiz olacak diye yoksa doktora gitmeden soylemeyecektim daha hiç gidesim yok virüsten korkuyorum canım ama bir yanda da içim rahat değil sağlıklı gebeliktir inşallah haftaya giderim heralde
hayırlısı olsun canım tabiki ama benimki mesela çatlamadan 9 gün sonra hayalet çizgi çıktı. O kadar oldu mu canım tahmini
Oyy minik kuzu bunlar yaa kendileri daha kuzu bir de kardeş istiyorlar benimkiler de hevesli. En kısa zamanda olur inşallah tatlım benim

Canım benim ağrılarımdan anladım 3 ağustosta yumurtladım o günü değerlendirdik ve ertesi günü değerlendirdik başka da yakınlaşma olmadı zaten normalde 3 aydır takip ediyorum bu ay 3 gün geç yumurtladim hala adet olmadım
Yarın adet olurum büyük ihtimalle
Çünkü yumurtlamadan sonra tam 14 gün oluyor yarın
Olsaydı testte de çıkardı

Anladım kuzum evet cıkar Dı heralde olsun gelecek aya inşallah canım herseyde bir hayır var

KV falan ne tepkiçverdi merak ettim :)
Haftaya cuma günü gidersen daha net bilgi alırsın inşallah.

Çok şükür canım iyileştim
Sen nasılsın
Pazar günü herkes gezmelerde sanırım
Çok şükür daha iyi olursun inşallah.

Biz evdeyiz salgın gittikçe artıyor sakınıyoruz kendimizi. Çocuklar bahçeye parka iniyor hava alıyoruz onlar sayesinde. Dün açık alanda kahvaltı yaptık sonra evdeydik. Bugunde KV gittik baş sağlığına 10 dk oturup kalktık temassız.
Erkek kardeşi vefat etti covid19 dan.

İyiyim canım uğraşıyorum evde çocuklarla
Hiç biryere gittiğimiz yok
Millet geziyor biz millete bakıyoruz
Rabbim güç kuvvet versin evdeyiz elhamdülillah çok şükür. Rabbim bana öyle bir ders verdiki
Bugun onu anladım. Bazen şikayet Şükür'ün eksikliğini gösteriyor. Ve ben hata ettim. Şimdi her halime her An şükretmem gerektiğini anladım.

Rabbim nolur bizleri nankör kullarından Şükür'süz şikayetperver eyleme.

KV falan ne tepkiçverdi merak ettim :)
Haftaya cuma günü gidersen daha net bilgi alırsın inşallah.
sevindiler cnm zamanı diyorlar bekliyorlarmış bizden, aslında geç soyleyecektim ama kısmet. Geç soyleyecekseniz kızlar gebelik haberini önce cocuklara soylemeyin
O gebelikteki uyku gibisi yok demi
Ayy evet bir de cocuklar müsaade etse 5 dk bir kaldırıyorlar
Başınız sağolsun canım yaa cok duymaya başladık bu ara sen nasılsın bebiş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…