- 10 Ağustos 2020
- 241
- 63
- 23
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.721
Bende aynı şekil mesela bugün 14gün ağrılarım var akıntım var tarif edilen takvim programında 2gün sonra görünüyor yumurtalamam ama belirtilerim bugün oldu 2çocuğumdada yumurtalama günümü hissetmiştimCancağzımmm 3 aydır değerlendiriyoruz
Bir türlü bizim yavrucaklar gelemedi
Neyse sana ne diyeceğim
Şimdi benim ağrılarım olunca anlıyorum yumurtladığımı heray regl bitiminin tam 7 günü oluyor ağrı kasıklarım ağrıyor hemde nasıl karnım şişiyor akıntı oluyor
Kız ne diyeceğim biz hep o günü değerlendiriyoruz
Acaba ben ağrılarımın olduğu gün mü yumurtluyorum
Birde çatlama diyorsunuz
yumurtlamak demek çatlamayla aynı şey mi
Canım cahilliğimi masur gör olur mu
Gerçekten daha önce bilmediğim şeyi sizlerden öğrendim halada devam öğrenmeye
Ah bacım kelin ilacı olsa sürer kendi başınaCancağzımmm 3 aydır değerlendiriyoruz
Bir türlü bizim yavrucaklar gelemedi
Neyse sana ne diyeceğim
Şimdi benim ağrılarım olunca anlıyorum yumurtladığımı heray regl bitiminin tam 7 günü oluyor ağrı kasıklarım ağrıyor hemde nasıl karnım şişiyor akıntı oluyor
Kız ne diyeceğim biz hep o günü değerlendiriyoruz
Acaba ben ağrılarımın olduğu gün mü yumurtluyorum
Birde çatlama diyorsunuz
yumurtlamak demek çatlamayla aynı şey mi
Canım cahilliğimi masur gör olur mu
Gerçekten daha önce bilmediğim şeyi sizlerden öğrendim halada devam öğrenmeye
Bende ağrılarımdan anlıyorum o günü değerlendiriyoruzBende aynı şekil mesela bugün 14gün ağrılarım var akıntım var tarif edilen takvim programında 2gün sonra görünüyor yumurtalamam ama belirtilerim bugün oldu 2çocuğumdada yumurtalama günümü hissetmiştim
Takip ediyorum ağrılarım oluyorAh bacım kelin ilacı olsa sürer kendi başına
Önce Yumurtlama Oluyor o olduktan sonra çatlama oluyor
Çatlama olduktan sonra yahazırda Rahimde sprem olması gerekiyor ya da ilişki olması gerekiyor
Bende yanlış biliyorsam biri beni düzeltsin
sen bu ay ovu testi alsana çok iyi oluyor
Belki senin ağrın yumurtlama sürecine girdiğinin belirtisidir ya yumurtaladığının ya da çatladığının hangisi olduğu öğrenirsin en azından
Bende ağrılarımdan anlıyorum o günü değerlendiriyoruz
Ağrılardan üç beş gün sonra mı çatlıyor yumurta kafam karıştı
[/QUOTE okadarını bilmiyorum ama hamilelik ihtimali yüksek olan günleri boş geçirmeyinozaman illaki denk gelecektir
Canım aynen çatlama olunca silikleşir test öyle olduğunda gece de tekrarlayabilirsin aslında bazen gündüz pik oluyo gece çatlamış oluyoCanım 3 gündür böyle dün daha koyuydu t hadi dün pik oldu dedik bugün de eşit Koyulukta çıktı daha yumurtlamadım dolayısıyla çatlama olmadı demek bu değil mi
Hayırlısı canım yaa ben ertelemedim açıkcası sene ye de ne olacağı bellisiz bu süreçKızlar ya bu yıl hastalık var diye ben korkuyorum hamile kalmaya riskli çünkü
Sağolasın canım benim . Baya toparladı maşallah hatta hastalık geçti bi iştahlı ve büyüdü. Baya baya fark ettik nasıl değiştiğini.
Süzülmüştü yavrum baya toparladı.
İyi yapmışsın doğru söylüyorsun Belli değil ama ben kafaya takarım endişelenirim. Hacamat sülük tedavim var onlar bitsin bu sürede gidişatta az çok belli olur ondan sonra başlarım çalışmalara ha deyincede olmuyor mübarekHayırlısı canım yaa ben ertelemedim açıkcası sene ye de ne olacağı bellisiz bu süreç
Hacamat cok duydum yaptırmak kısmet olmadı ama şifa versin inşallah Rabbim cok iyi yapmışsın canımİyi yapmışsın doğru söylüyorsun Belli değil ama ben kafaya takarım endişelenirim. Hacamat sülük tedavim var onlar bitsin bu sürede gidişatta az çok belli olur ondan sonra başlarım çalışmalara ha deyincede olmuyor mübarek
BEni de ekler misinizi Bat 30 Ağustos MErci. 38 yaşıdnayım 6 yaşında bir oğlum var. 2 yıldır ikinci bebeği düşünüyorum. Arada bir kaybım oldu malesef. 8 aydır da hamile kalamıyorumMerhabalar hanımlar benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.
Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter 
Listemizi oluşturalım
Bismillahirrahmanirrahim
@hayathey
@stoprak
@Eliifm
@Princess91
sagliklihayat
@basak_83
@dilekmelek4191
@dilek062
@Zeynepmina1982 17 Agustos
N neyb 21 Agustos
@MNbeyaz 24 agustos
@kapadokyam 25 Agustos
@Baede 28 Agustos
@nursewhite 30 Agustos
@Bileran 31 Agustos
N Nazlim0634 10 Eylül
@nisann_tr
@BensizBen
@miraleyn
@yubucukp
@Camelwhite
kahvecibaby
Tabi ekliyorum kaybınız için üzüldüm en kısa zamanda tekrar olur inşallah. Benimde 8. Ayda oldu cok şükürBEni de ekler misinizi Bat 30 Ağustos MErci. 38 yaşıdnayım 6 yaşında bir oğlum var. 2 yıldır ikinci bebeği düşünüyorum. Arada bir kaybım oldu malesef. 8 aydır da hamile kalamıyorum
Bence de al canım bana iyi oldu üstelik 2 ay üst üste ovulasyon yaptım ve farklı tarihlerde yumurtlama gördüm cnmTakip ediyorum ağrılarım oluyor
Tam 14. Gün reglim geliyor
Bence rahim anca toparlanıyor
Çünkü hap filan da kullandım 6 ay regl olmadım
Bu ayda bakıyım olmazsa gelecek ay ovu testini alırım inşallah
Hiç belli olmaz cnm varsa Rabbim korur eskiler neler içermiş düşük olsun diyeYok yavrum hiç bir belirti
bu ay bende elenirim
Bu ay ilk defa bir kaç kez ilişki oldu ama
Gece ilişki olup sabah denize girdim içimden sular akıyordu
Artı serumlar antibiyotikler ilaçlar havada uçuştu
İlaç kullanımıGebeliğe engelmiş
ve hatta kimyasal gebelik sebeplerimden biriymiş ilaç kullanmak
Hiç moddada değilim zaten gelecek aya Allah kerim
Aynen olmazsa alırsın canım inşallah gerek kalmazTakip ediyorum ağrılarım oluyor
Tam 14. Gün reglim geliyor
Bence rahim anca toparlanıyor
Çünkü hap filan da kullandım 6 ay regl olmadım
Bu ayda bakıyım olmazsa gelecek ay ovu testini alırım inşallah
Öyle tabi canım bakalım artık etkisi olmuş mu şu durumlarınHiç belli olmaz cnm varsa Rabbim korur eskiler neler içermiş düşük olsun diyeTövbe Allahım biz de olsun diye amuda kalkıcaz
Siz de mi kürtaj olmuştunuz? Alalh sağlıcakla almanızı nasip etsin kucağınıza. Var mı özel yaptığınz birşey peki?Tabi ekliyorum kaybınız için üzüldüm en kısa zamanda tekrar olur inşallah. Benimde 8. Ayda oldu cok şükür
ben hiç hissetmedim kızÖyle tabi canım bakalım artık etkisi olmuş mu şu durumların
yoksa etkilememiş mi görcez
Ama anneler hissediyor ya ben hiç hissetmiyorum
Geçen ay ne var ne yok gibi garip hissediyorum
demiştim öyle de oldu ne vardı ne de yok
benim kaybım yok şükür. Korunmayı bırakalı 8 ay olmuştu. Özel olarak ovulasyon yaptım eşim de keçi boynuzu kürü yaptı. Amin cnm sağol darısı başına inşallahSiz de mi kürtaj olmuştunuz? Alalh sağlıcakla almanızı nasip etsin kucağınıza. Var mı özel yaptığınz birşey peki?
Hadi ya Alemsinben hiç hissetmedim kız
benim kaybım yok şükür. Korunmayı bırakalı 8 ay olmuştu. Özel olarak ovulasyon yaptım eşim de keçi boynuzu kürü yaptı. Amin cnm sağol darısı başına inşallah
Benim ölmüş anamı bile ağlattı veletlerim. Kızım 4 yaşında nazlı söz dinlemez , oğlum öyle kafasına buyruk. Bebeğim zaten benimle birlikte yaşıyor heran. Velhasıl benim defter dürüldü. Şüphelerinde haklısın çok isteyerek katıldım aranıza. Ama gerçekten yoruldum
İnşallah canom
Kız sen hele bi söyle bakem batın ne zaman senden şüpheleniyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?