Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynı şekil mesela bugün 14gün ağrılarım var akıntım var tarif edilen takvim programında 2gün sonra görünüyor yumurtalamam ama belirtilerim bugün oldu 2çocuğumdada yumurtalama günümü hissetmiştim

Ah bacım kelin ilacı olsa sürer kendi başına
Önce Yumurtlama Oluyor o olduktan sonra çatlama oluyor
Çatlama olduktan sonra yahazırda Rahimde sprem olması gerekiyor ya da ilişki olması gerekiyor
Bende yanlış biliyorsam biri beni düzeltsin
sen bu ay ovu testi alsana çok iyi oluyor
Belki senin ağrın yumurtlama sürecine girdiğinin belirtisidir ya yumurtaladığının ya da çatladığının hangisi olduğu öğrenirsin en azından

Bende ağrılarımdan anlıyorum o günü değerlendiriyoruz
Ağrılardan üç beş gün sonra mı çatlıyor yumurta kafam karıştı

Takip ediyorum ağrılarım oluyor
Tam 14. Gün reglim geliyor
Bence rahim anca toparlanıyor
Çünkü hap filan da kullandım 6 ay regl olmadım

Bu ayda bakıyım olmazsa gelecek ay ovu testini alırım inşallah

Canım 3 gündür böyle dün daha koyuydu t hadi dün pik oldu dedik bugün de eşit Koyulukta çıktı daha yumurtlamadım dolayısıyla çatlama olmadı demek bu değil mi
Canım aynen çatlama olunca silikleşir test öyle olduğunda gece de tekrarlayabilirsin aslında bazen gündüz pik oluyo gece çatlamış oluyo

Sağolasın canım benim . Baya toparladı maşallah hatta hastalık geçti bi iştahlı ve büyüdü. Baya baya fark ettik nasıl değiştiğini.
Süzülmüştü yavrum baya toparladı.

Çok şükür çok şükür maşallah.. aman çocuklar hasta olmasın evde ne neşe kalıyor nede başka birşey

benimde arada gelen bel ağrılarım başladı adet olacam herhalde bakalım hesaplarıma göre nasıl olacak merakla bekliyorum bugün düşük sonrası tahmini 24.gün

Hayırlısı canım yaa ben ertelemedim açıkcası sene ye de ne olacağı bellisiz bu süreç
İyi yapmışsın doğru söylüyorsun Belli değil ama ben kafaya takarım endişelenirim. Hacamat sülük tedavim var onlar bitsin bu sürede gidişatta az çok belli olur ondan sonra başlarım çalışmalara ha deyincede olmuyor mübarek

Hacamat cok duydum yaptırmak kısmet olmadı ama şifa versin inşallah Rabbim cok iyi yapmışsın canım

BEni de ekler misinizi Bat 30 Ağustos MErci. 38 yaşıdnayım 6 yaşında bir oğlum var. 2 yıldır ikinci bebeği düşünüyorum. Arada bir kaybım oldu malesef. 8 aydır da hamile kalamıyorum

BEni de ekler misinizi Bat 30 Ağustos MErci. 38 yaşıdnayım 6 yaşında bir oğlum var. 2 yıldır ikinci bebeği düşünüyorum. Arada bir kaybım oldu malesef. 8 aydır da hamile kalamıyorum
Tabi ekliyorum kaybınız için üzüldüm en kısa zamanda tekrar olur inşallah. Benimde 8. Ayda oldu cok şükür

Takip ediyorum ağrılarım oluyor
Tam 14. Gün reglim geliyor
Bence rahim anca toparlanıyor
Çünkü hap filan da kullandım 6 ay regl olmadım

Bu ayda bakıyım olmazsa gelecek ay ovu testini alırım inşallah
Bence de al canım bana iyi oldu üstelik 2 ay üst üste ovulasyon yaptım ve farklı tarihlerde yumurtlama gördüm cnm

Hiç belli olmaz cnm varsa Rabbim korur eskiler neler içermiş düşük olsun diye Tövbe Allahım biz de olsun diye amuda kalkıcaz

Hiç belli olmaz cnm varsa Rabbim korur eskiler neler içermiş düşük olsun diye Tövbe Allahım biz de olsun diye amuda kalkıcaz
Öyle tabi canım bakalım artık etkisi olmuş mu şu durumların
yoksa etkilememiş mi görcez
Ama anneler hissediyor ya ben hiç hissetmiyorum
Geçen ay ne var ne yok gibi garip hissediyorum
demiştim öyle de oldu ne vardı ne de yok

ben hiç hissetmedim kız
Siz de mi kürtaj olmuştunuz? Alalh sağlıcakla almanızı nasip etsin kucağınıza. Var mı özel yaptığınz birşey peki?
benim kaybım yok şükür. Korunmayı bırakalı 8 ay olmuştu. Özel olarak ovulasyon yaptım eşim de keçi boynuzu kürü yaptı. Amin cnm sağol darısı başına inşallah

İnşallah canom
Kız sen hele bi söyle bakem batın ne zaman senden şüpheleniyom ben
Benim ölmüş anamı bile ağlattı veletlerim. Kızım 4 yaşında nazlı söz dinlemez , oğlum öyle kafasına buyruk. Bebeğim zaten benimle birlikte yaşıyor heran. Velhasıl benim defter dürüldü. Şüphelerinde haklısın çok isteyerek katıldım aranıza. Ama gerçekten yoruldum
Siz doğurun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…