Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bugün de böyle çıktı çatlama olmuştur değil mi şimdi bugünü değerlendirelim mi yoksa tamam mı
evet cnm çatlamış değerlendir tabi sonra 10 gün bekle artık
Canım sabah bir daha yap bence vardır sonra kan verirsin benımki de adete 3 gün kala boyle çıkmıştı

Canım instagramdaki annelere falan bakıp Hiiç kendine sabırsızım diye yüklenme onların coğu yalan. Bir çoğunun bakıcısı var tüm gün krese gönderiyorlar o zaman gezip tozup mutlu anneyiz diyorlar bir ayakları kuaförde.biz ne kadar emek veriyoruz tabiki yeri geldiğinde kızacaksın doğruyu yanlışı söyleyeceksin. Her gün hiç kimse mutlu ya da umursamaz olamaz. Bir düzen oluşturmaya çalışmalı. Ben misal her gün yataklarını hadi örtelim beraber derim yapmazlardı ama kafalarında yer etmiş artık örtüp bana süpriz yapıyorlar onlar için ne kadar büyük bir adım. Hersey zamanla yavas yavas olur inşallah kendini üzme. Bizi en cok yıpratan yardım eden kimsemizin olmaması ufak da olsa kendimize vakit ayıramamak galiba nPalım büyüyecek ler cnm

evet cnm çatlamış değerlendir tabi sonra 10 gün bekle artık

Canım sabah bir daha yap bence vardır sonra kan verirsin benımki de adete 3 gün kala boyle çıkmıştı
Sonradan çıktığı için yanıltıcı olabilir bugün adet günüm bugunmu yapsam yarin mi çok kararsız kaldım

Kızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla
Aaa neden öyle bir tehlike gördü sebep neymiş Kese kalp atışı falan duydunuz mu onlar yolundaysa yormuşsundur kendini belki ondandır
Bol bol dinlen cano bırak işi gücü

Kızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla
Düşük tehlikesimi
Neden öyle dedi doktor yaaa
Dikkat et kendine bol bol dinlen kuzum
Peki kalp atışını duydunuz mu
Tam kaç haftalıkmış

Sonradan çıktığı için yanıltıcı olabilir bugün adet günüm bugunmu yapsam yarin mi çok kararsız kaldım
yarın ilk idrarla yap cnm bence var
Aaa neden öyle bir tehlike gördü sebep neymiş Kese kalp atışı falan duydunuz mu onlar yolundaysa yormuşsundur kendini belki ondandır
Bol bol dinlen cano bırak işi gücü
canım kanama var bilmiyorum ki neden oldu tekrar çağırdı zaten iyi ki gitmişim kalp atısı var ama şükür. Dinlenicem bol bol artık Rabbim ne derse o olur
Düşük tehlikesimi
Neden öyle dedi doktor yaaa
Dikkat et kendine bol bol dinlen kuzum
Peki kalp atışını duydunuz mu
Tam kaç haftalıkmış
Haftasıyla uyumlu6 haftalık cnm kalp atışı da var inşallah ilaçlar işe yarar

Canım iş yapma bol bol dinlen, inşallah sağlıkla bişe olmaz Kanama falanmı oldu? Benm de devam ediyor düşük riskim,lekelenme bitti çok şükür ama yine de devam ediyoruz progestana, bide kanama old gün iğne vurulmuştum. Senin ne sıkıntın oldu canım?

Sağol canım Allah razı olsun kanama var cnm kısa zamanda tekrar gidicem gel dedi doktor progestan falan da yazdı kullanıcam. Onun haricinde ağır kaldırmicam dikkat edicem bu ara gün içindede uzanıyorum cocuklar izin verdiği kadar

Dikkat et canım ay kalp atışını bile dinledin he maşallah

sagliklihayat geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Canım sün değerlendiremedik maalesef misafirlik alışveriş derken bugün ki testim böyle çıkmış bugünü değerlendirelim mi yoksa artık yumurtlama çatlama işlemi bitti mi

Eklentiler

• 756F428A-CD0E-4DCD-987B-CBB256CD6B74.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 21
Dikkat et canım ay kalp atışını bile dinledin he maşallah
evet yaa kısacık ta olsa sanki ilk çocuğum gibi duygusallık su an. Sana da az kaldı var mı bir bombe
cnm catlama 24 saat sürüyor benim bildiğim sen yine de en kısa zamanda değerlendir, herzaman umut vardır
Çok üzüldüm canım ya Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amiiinnn
sağol kuzum Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…