- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 83
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.761
Canım çizgi görünüyor
Inşallah canım tabi hayırlısıyla çokta kendimi kaptirmiyorumCanım çizgi görünüyor
İnşallah vardır
evet cnm çatlamış değerlendir tabi sonra 10 gün bekle artıkCanım bugün de böyle çıktı çatlama olmuştur değil mi şimdi bugünü değerlendirelim mi yoksa tamam mı
Canım sabah bir daha yap bence vardır sonra kan verirsin benımki de adete 3 gün kala boyle çıkmıştıHayırlı akşamlar hanımlar yarin adet günüm bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif cıktı akşam üstü baktım böyleydi ne zaman oldu bilmiyorum ama 10 sonrasını dikkate almayın diyor sizce küçükte olsa bir umut varmi Eki Görüntüle 2678119
Canım instagramdaki annelere falan bakıp Hiiç kendine sabırsızım diye yüklenme onların coğu yalan. Bir çoğunun bakıcısı var tüm gün krese gönderiyorlar o zaman gezip tozup mutlu anneyiz diyorlar bir ayakları kuaförde.biz ne kadar emek veriyoruz tabiki yeri geldiğinde kızacaksın doğruyu yanlışı söyleyeceksin. Her gün hiç kimse mutlu ya da umursamaz olamaz. Bir düzen oluşturmaya çalışmalı. Ben misal her gün yataklarını hadi örtelim beraber derim yapmazlardı ama kafalarında yer etmiş artık örtüp bana süpriz yapıyorlar onlar için ne kadar büyük bir adım. Hersey zamanla yavas yavas olur inşallah kendini üzme. Bizi en cok yıpratan yardım eden kimsemizin olmaması ufak da olsa kendimize vakit ayıramamak galiba nPalım büyüyecek ler cnmAynen çocuklar hasta olunca elden bişey gelmiyor çok yıpratıcı bir süreç ve çok uzadı bizimki. Sonra elleri ayakları soyuldu çok enteresan bi şekilde. Acaba el ayak hastalığımı atlattık dedim ama doktor öyle bişey demedi.
Allahım hepimizi korusun.
Bu ay adet olursun rahatlarsın sonra gene kalırsın hemen inşallah.
Ben 3 kez yaşadım ya çok iyi biliyorum bu duyguyu. Gün sayıp sayıp durdum sonra ay.
Sonra kucağıma aldım yavrumu darısı sana
Kısmetliyiz kürtaj olmadİK. Oda ayrı bir süreç.
Sonradan çıktığı için yanıltıcı olabilir bugün adet günüm bugunmu yapsam yarin mi çok kararsız kaldımevet cnm çatlamış değerlendir tabi sonra 10 gün bekle artık
Canım sabah bir daha yap bence vardır sonra kan verirsin benımki de adete 3 gün kala boyle çıkmıştı
Üzgünüm canım ama ben birşey görmüyorumHayırlı akşamlar hanımlar yarin adet günüm bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif cıktı akşam üstü baktım böyleydi ne zaman oldu bilmiyorum ama 10 sonrasını dikkate almayın diyor sizce küçükte olsa bir umut varmi Eki Görüntüle 2678119
Görünüyor ama sonradan çıktığı için yanıltıcı olabilir diyorumÜzgünüm canım ama ben birşey görmüyorum
Evet görünüyor inşallah gerçektir hamilelik
Aaa neden öyle bir tehlike gördü sebep neymiş Kese kalp atışı falan duydunuz mu onlar yolundaysa yormuşsundur kendini belki ondandırKızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla
Valla sanmıyorum canım bu gün yine yaptım negatif cıktı Dünkü De zaten çok sonradan çıkmıştıEvet görünüyor inşallah gerçektir hamilelik
Düşük tehlikesimiKızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla
yarın ilk idrarla yap cnm bence varSonradan çıktığı için yanıltıcı olabilir bugün adet günüm bugunmu yapsam yarin mi çok kararsız kaldım
canım kanama var bilmiyorum ki neden oldu tekrar çağırdı zaten iyi ki gitmişim kalp atısı var ama şükür. Dinlenicem bol bol artık Rabbim ne derse o olurAaa neden öyle bir tehlike gördü sebep neymiş Kese kalp atışı falan duydunuz mu onlar yolundaysa yormuşsundur kendini belki ondandır
Bol bol dinlen cano bırak işi gücü
Haftasıyla uyumlu6 haftalık cnm kalp atışı da var inşallah ilaçlar işe yararDüşük tehlikesimi
Neden öyle dedi doktor yaaa
Dikkat et kendine bol bol dinlen kuzum
Peki kalp atışını duydunuz mu
Tam kaç haftalıkmış
Canım iş yapma bol bol dinlen, inşallah sağlıkla bişe olmazKızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla
Sağol canım Allah razı olsun kanama var cnm kısa zamanda tekrar gidicem gel dedi doktor progestan falan da yazdı kullanıcam. Onun haricinde ağır kaldırmicam dikkat edicem bu ara gün içindede uzanıyorum cocuklar izin verdiği kadarCanım iş yapma bol bol dinlen, inşallah sağlıkla bişe olmazKanama falanmı oldu? Benm de devam ediyor düşük riskim,lekelenme bitti çok şükür ama yine de devam ediyoruz progestana, bide kanama old gün iğne vurulmuştum. Senin ne sıkıntın oldu canım?
Dikkat et canım ay kalp atışını bile dinledin heyarın ilk idrarla yap cnm bence var
canım kanama var bilmiyorum ki neden oldu tekrar çağırdı zaten iyi ki gitmişim kalp atısı var ama şükür. Dinlenicem bol bol artık Rabbim ne derse o olur
Haftasıyla uyumlu6 haftalık cnm kalp atışı da var inşallah ilaçlar işe yarar
Kuşum senden ne haberDikkat et canım ay kalp atışını bile dinledin hemaşallah
Çok üzüldüm canım ya Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amiiinnnKızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla
evet yaa kısacık ta olsaDikkat et canım ay kalp atışını bile dinledin hemaşallah
cnm catlama 24 saat sürüyor benim bildiğim sen yine de en kısa zamanda değerlendir, herzaman umut vardırsagliklihayat geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Canım sün değerlendiremedik maalesef misafirlik alışveriş derken bugün ki testim böyle çıkmış bugünü değerlendirelim mi yoksa artık yumurtlama çatlama işlemi bitti mi
sağol kuzum Allah razı olsunÇok üzüldüm canım ya Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?