Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen çocuklar hasta olunca elden bişey gelmiyor çok yıpratıcı bir süreç ve çok uzadı bizimki. Sonra elleri ayakları soyuldu çok enteresan bi şekilde. Acaba el ayak hastalığımı atlattık dedim ama doktor öyle bişey demedi.
Allahım hepimizi korusun.
Bu ay adet olursun rahatlarsın sonra gene kalırsın hemen inşallah.
Ben 3 kez yaşadım ya çok iyi biliyorum bu duyguyu. Gün sayıp sayıp durdum sonra ay.
Sonra kucağıma aldım yavrumu darısı sana
Kısmetliyiz kürtaj olmadİK. Oda ayrı bir süreç.

Kızlar bu günlerde baya tahammülsüzüm çok üzülüyorum. Beni dinlemiyorlar bazen üst üste oluyor. Gel derim gelmez dur derim durmazlar velhasıl zor bir süreçteyim biliyorum çocuklar kasıtlı yapmıyorlar
Neden bi türlü sakin sürekli neşeli gülen işi şakaya vuran bir anne olamadım. İstiyorum deniyorum ama bazen tak ediyor
Rabbim yardımcımız olsun.

Çok haklısın canım
Anneler çok yıpranıyor gerçekten
Yavrularimizi Rabbim başımızdan eksik etmesin iyiki varlar
Kesinlikle şikayet değil
Ama günler biraz yoğun geçiyor
Şuan zaten senin için çok yoğun dönem
Böyle düşünmekte haklısın
Allah yardımcın olsun canım

Bu söylediklerin arada banada oluyor.
Bazen kaldırıyorum bende
O zaman suçluluk duygusu hissediyorsun
Buda seni yiyip bitiriyor
Ahhh anne olmak ahhh
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Anneyiz ama bizde insanız
Bizimde sabrımız taşıyor bazen
Rabbimizden başka yardımcımız yok
Sonsuz şükürler olsun

Bizlerde 2 çocuk 3 çocuk var
Millet tek çocukla çıldırıyor
Öyle anneler varki 1 tane çocuğa tahammülü yok çevremde çok var yani

Evet ya bende 2 tane ve büyükler yinede zorlar seni düşünemiyorum bile
Hakkımızda hayırlısı

Biz kadınlar çocuk istediğimiz zaman adet yaklaştımı kendimizi hamile hissederiz hep. Hele birde geciktikmi

Ev işiydi yemekti gçocuklardı derken neşemi kalıyor insanda. Ben bu günlerde neşeli olmaya onlarda daha çok ilgilenmeye çalışıyorum ama insanız yoruluyoruz sinir sistemimiz çöküyor bazen napalm. Stresli olduğum gün çocuklar uyuduktan sonra çok üzülüyorum çok kızıyorum kendime onlar çocuk hep çocuk kalmayacak büyüyecek bugünler geri gelmeyecek onlarla heranın tadını çıkar diyorum kendime. Kendi kendimi yiyorum sonra

kıxımı babasıyla gönderdim (3 yasında) oglanda uyuyorken (2aylık) iş yapayım dedim hiçbirsey yapmadım camasır astım sadece yapmıcamda elime aldım bılgısayarı ohh bugun batsın ortalık umursamıcam zaten gecelere kadar uykusuz otur

Ev işi bitmez bacım
Dinlen otur ayaklarını uzat ohhh misss
Çok umursayınca insan ruhen yoruluyor

Canım aynen çatlama olunca silikleşir test öyle olduğunda gece de tekrarlayabilirsin aslında bazen gündüz pik oluyo gece çatlamış oluyo
Canım bugün de böyle çıktı çatlama olmuştur değil mi şimdi bugünü değerlendirelim mi yoksa tamam mı

Eklentiler

• F81A8A46-A63F-482B-801D-B546684DEF68.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 20
Hayırlı akşamlar hanımlar yarin adet günüm bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif cıktı akşam üstü baktım böyleydi ne zaman oldu bilmiyorum ama 10 sonrasını dikkate almayın diyor sizce küçükte olsa bir umut varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…