- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.741
Aynen çocuklar hasta olunca elden bişey gelmiyor çok yıpratıcı bir süreç ve çok uzadı bizimki. Sonra elleri ayakları soyuldu çok enteresan bi şekilde. Acaba el ayak hastalığımı atlattık dedim ama doktor öyle bişey demedi.Çok şükür çok şükürmaşallah.. aman çocuklar hasta olmasın evde ne neşe kalıyor nede başka birşey
benimde arada gelen bel ağrılarım başladı adet olacam herhalde bakalım hesaplarıma göre nasıl olacak merakla bekliyorum bugün düşük sonrası tahmini 24.gün
Çok haklısın canımBenim ölmüş anamı bile ağlattı veletlerim. Kızım 4 yaşında nazlı söz dinlemez , oğlum öyle kafasına buyruk. Bebeğim zaten benimle birlikte yaşıyor heran. Velhasıl benim defter dürüldü. Şüphelerinde haklısın çok isteyerek katıldım aranıza. Ama gerçekten yoruldum
Siz doğurun inşallah.
Bu söylediklerin arada banada oluyor.Kızlar bu günlerde baya tahammülsüzüm çok üzülüyorum. Beni dinlemiyorlar bazen üst üste oluyor. Gel derim gelmez dur derim durmazlar velhasıl zor bir süreçteyim biliyorum çocuklar kasıtlı yapmıyorlar
Neden bi türlü sakin sürekli neşeli gülen işi şakaya vuran bir anne olamadım. İstiyorum deniyorum ama bazen tak ediyor
Rabbim yardımcımız olsun.
Bizlerde 2 çocuk 3 çocuk varKızlar bu günlerde baya tahammülsüzüm çok üzülüyorum. Beni dinlemiyorlar bazen üst üste oluyor. Gel derim gelmez dur derim durmazlar velhasıl zor bir süreçteyim biliyorum çocuklar kasıtlı yapmıyorlar
Neden bi türlü sakin sürekli neşeli gülen işi şakaya vuran bir anne olamadım. İstiyorum deniyorum ama bazen tak ediyor
Evet aynen çok iyi ya ben ilaç kullanmayı sevmiyorum en güzeli hacamat sülük bence daha sağlıklıHacamat cok duydum yaptırmak kısmet olmadı ama şifa versin inşallah Rabbim cok iyi yapmışsın canım
Evet ya bende 2 tane ve büyükler yinede zorlar seni düşünemiyorum bileBenim ölmüş anamı bile ağlattı veletlerim. Kızım 4 yaşında nazlı söz dinlemez , oğlum öyle kafasına buyruk. Bebeğim zaten benimle birlikte yaşıyor heran. Velhasıl benim defter dürüldü. Şüphelerinde haklısın çok isteyerek katıldım aranıza. Ama gerçekten yoruldum
Siz doğurun inşallah.
Biz kadınlar çocuk istediğimiz zaman adet yaklaştımı kendimizi hamile hissederiz hep. Hele birde geciktikmiÖyle tabi canım bakalım artık etkisi olmuş mu şu durumların
yoksa etkilememiş mi görcez
Ama anneler hissediyor ya ben hiç hissetmiyorum
Geçen ay ne var ne yok gibi garip hissediyorum
demiştim öyle de oldu ne vardı ne de yok
Ev işiydi yemekti gçocuklardı derken neşemi kalıyor insanda. Ben bu günlerde neşeli olmaya onlarda daha çok ilgilenmeye çalışıyorum ama insanız yoruluyoruz sinir sistemimiz çöküyor bazen napalm. Stresli olduğum gün çocuklar uyuduktan sonra çok üzülüyorum çok kızıyorum kendime onlar çocuk hep çocuk kalmayacak büyüyecek bugünler geri gelmeyecek onlarla heranın tadını çıkar diyorum kendime. Kendi kendimi yiyorum sonraKızlar bu günlerde baya tahammülsüzüm çok üzülüyorum. Beni dinlemiyorlar bazen üst üste oluyor. Gel derim gelmez dur derim durmazlar velhasıl zor bir süreçteyim biliyorum çocuklar kasıtlı yapmıyorlar
Psikolojik hamilelik diye bir şey var o kesinBiz kadınlar çocuk istediğimiz zaman adet yaklaştımı kendimizi hamile hissederiz hep. Hele birde geciktikmi
Ben üç aydır psikolojik hamileyimm o zamanPsikolojik hamilelik diye bir şey var o kesin
Ahahahaha dimi hepimiz yaşadık yaşıyoruzBen üç aydır psikolojik hamileyimm o zaman
AynenPsikolojik hamilelik diye bir şey var o kesin
Ev işi bitmez bacımkıxımı babasıyla gönderdim (3 yasında) oglanda uyuyorken (2aylık) iş yapayım dedim hiçbirsey yapmadım camasır astım sadece yapmıcamda elime aldım bılgısayarı ohh bugun batsın ortalık umursamıcam zaten gecelere kadar uykusuz otur
merhaba acaba spiral cikarma isleminiz oldu muKızlar sabah gideceğim spirali çıkartmaya çok heycanlandım.Tabiki önce kan alıyorlar aynı gün çıkarırlar mı?Belki virüsten dolayı çıkarırlar.
Canım bugün de böyle çıktı çatlama olmuştur değil mi şimdi bugünü değerlendirelim mi yoksa tamam mıCanım aynen çatlama olunca silikleşir test öyle olduğunda gece de tekrarlayabilirsin aslında bazen gündüz pik oluyo gece çatlamış oluyo
Çatlama olmuş deneme devm bugün ve yarınCanım bugün de böyle çıktı çatlama olmuştur değil mi şimdi bugünü değerlendirelim mi yoksa tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?