- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.781
Benden bu ay mutlu haber yok canım öteki aya inşallahevet yaa kısacık ta olsasanki ilk çocuğum gibi duygusallık su an. Sana da az kaldı var mı bir bombe
cnm catlama 24 saat sürüyor benim bildiğim sen yine de en kısa zamanda değerlendir, herzaman umut vardır
sağol kuzum Allah razı olsun
Kendini bırakma sakin. Benim 3 de neler yaşadım bi bilsen. Sen kendine dikkat edeceksin artık başka yolu yok. Bırak işi gücü yat dinlen. Yemek ve wc namaz harici kalkmamaya çalış. Allah bağışlasın yavrunu.yarın ilk idrarla yap cnm bence var
canım kanama var bilmiyorum ki neden oldu tekrar çağırdı zaten iyi ki gitmişim kalp atısı var ama şükür. Dinlenicem bol bol artık Rabbim ne derse o olur
Haftasıyla uyumlu6 haftalık cnm kalp atışı da var inşallah ilaçlar işe yarar
Zamanında gitmişsin tedavi olumlu olur hiçbirşeycik olmaz Allah-u teala nın izniyle. Sen gönlünü ferah tut kuzum. Dikkat et kendineKızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla
Niye mutlu haber yokBenden bu ay mutlu haber yok canım öteki aya inşallah
Kızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla
Yok canım henüz olmadımNiye mutlu haber yokregl oldun mu bugün günündü
Hiç belli olmaz
İnşallah vardır
Testler yanıltıcı sen kan ver canım en iyisiKızlar bugünkü testimde dünkü gibi cıktı yani çok sonradan cıktı niye böyle oluyor testin markasindanmi acaba koruyinca çıkıyor
Valla canım adetim bir hafta geçmeden kan testi yapmak istemiyorum sonuç çıkmadan adet olmak nasıl bir duygu biliyorumTestler yanıltıcı sen kan ver canım en iyisi
inşallah cnm iyi ki varsınız cocuklarla ilgileniyorum mecbur ama zaten onlar da dinlen diyor yavrularKendini bırakma sakin. Benim 3 de neler yaşadım bi bilsen. Sen kendine dikkat edeceksin artık başka yolu yok. Bırak işi gücü yat dinlen. Yemek ve wc namaz harici kalkmamaya çalış. Allah bağışlasın yavrunu.
sağol canım Allah razı olsun inşallah dua ediyorum dikkat ediyorum tabiZamanında gitmişsin tedavi olumlu olur hiçbirşeycik olmaz Allah-u teala nın izniyle. Sen gönlünü ferah tut kuzum. Dikkat et kendine
marka ne acabaKızlar bugünkü testimde dünkü gibi cıktı yani çok sonradan cıktı niye böyle oluyor testin markasindanmi acaba koruyinca çıkıyor
Evet cnm zaten iştahım kapandı bir tiksinme geldi bol su içiyorum. Sağol Allah razı olsun canım inşallah amincanım benim dinlen dikkat et kendine bol su iç demiştir doktorunda mutlaka.. kötü düşünme Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşAllah
surelab gebelik testi daha önce bu markayı hiç kullanmamıştıminşallah cnm iyi ki varsınız cocuklarla ilgileniyorum mecbur ama zaten onlar da dinlen diyor yavrularanneme iğne vurdular diye merak ediyorlar canlarım yaa
sağol canım Allah razı olsun inşallah dua ediyorum dikkat ediyorum tabi
marka ne acaba
Evet cnm zaten iştahım kapandı bir tiksinme geldi bol su içiyorum. Sağol Allah razı olsun canım inşallah amin
Bu markayı bilmiyorum cnm bende eğer adetin gelmezse başka marka ile dene istersensurelab gebelik testi daha önce bu markayı hiç kullanmamıştım
Dün olmam gerekiyordu daha bişey yok bir hafta geçsin olmasam yapcamBu markayı bilmiyorum cnm bende eğer adetin gelmezse başka marka ile dene istersen
Surelab testı nasıl bende bilmiyorum geçen gün aynı marka testen yaptım çok silik çıktı umarım vardır bat 3 gün kaldı olmazsam tekrar test yapacamsurelab gebelik testi daha önce bu markayı hiç kullanmamıştım
Hemen mi cıktı sonradanmi benimki baya sonradan çıktığı için umutlanamıyorum adetim bi gün gecikti bakalım hayırlısıSurelab testı nasıl bende bilmiyorum geçen gün aynı marka testen yaptım çok silik çıktı umarım vardır bat 3 gün kaldı olmazsam tekrar test yapacam
Hemen çıkmadı 10 dakikadan sonra bakınca gördümHemen mi cıktı sonradanmi benimki baya sonradan çıktığı için umutlanamıyorum adetim bi gün gecikti bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?