Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden bu ay mutlu haber yok canım öteki aya inşallah

Kendini bırakma sakin. Benim 3 de neler yaşadım bi bilsen. Sen kendine dikkat edeceksin artık başka yolu yok. Bırak işi gücü yat dinlen. Yemek ve wc namaz harici kalkmamaya çalış. Allah bağışlasın yavrunu.

Kızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla
Zamanında gitmişsin tedavi olumlu olur hiçbirşeycik olmaz Allah-u teala nın izniyle. Sen gönlünü ferah tut kuzum. Dikkat et kendine

Kızlar bugünkü testimde dünkü gibi cıktı yani çok sonradan cıktı niye böyle oluyor testin markasindanmi acaba koruyinca çıkıyor

Kızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla

canım benim dinlen dikkat et kendine bol su iç demiştir doktorunda mutlaka.. kötü düşünme Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşAllah

Niye mutlu haber yok regl oldun mu bugün günündü
Hiç belli olmaz
İnşallah vardır
Yok canım henüz olmadım
ama geçen ay 36.gün regli olduğum için salıdan önce asla test mest yapmam
ve olmadığını düşünüyorum zaten
regli takibinide öğrendim bu süreçte belirtiler o yönde olurum Eli kulağında
hatta bugün baya başım ağrıdı ilaç bile içtim

inşallah cnm iyi ki varsınız cocuklarla ilgileniyorum mecbur ama zaten onlar da dinlen diyor yavrular anneme iğne vurdular diye merak ediyorlar canlarım yaa
Zamanında gitmişsin tedavi olumlu olur hiçbirşeycik olmaz Allah-u teala nın izniyle. Sen gönlünü ferah tut kuzum. Dikkat et kendine
sağol canım Allah razı olsun inşallah dua ediyorum dikkat ediyorum tabi
Kızlar bugünkü testimde dünkü gibi cıktı yani çok sonradan cıktı niye böyle oluyor testin markasindanmi acaba koruyinca çıkıyor
marka ne acaba
canım benim dinlen dikkat et kendine bol su iç demiştir doktorunda mutlaka.. kötü düşünme Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşAllah
Evet cnm zaten iştahım kapandı bir tiksinme geldi bol su içiyorum. Sağol Allah razı olsun canım inşallah amin

Kızlar benim yumurtlama günüm geçti ama hala kasık ağrım çok var bugün çocuklar hastalandı hastahaneye götürdük kucakladım mahfoldum ağrıdan normali acaba

surelab gebelik testi daha önce bu markayı hiç kullanmamıştım

Sadece geçen ay adetim değişikti ilaç kullanacaktım emin olmak için yaptım bişey çıkmadı acaba adete yakın hormonlar değişiyor ondan olabilirmi

Surelab testı nasıl bende bilmiyorum geçen gün aynı marka testen yaptım çok silik çıktı umarım vardır bat 3 gün kaldı olmazsam tekrar test yapacam
Hemen mi cıktı sonradanmi benimki baya sonradan çıktığı için umutlanamıyorum adetim bi gün gecikti bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…