Öğretmeni düzgün seçerseniz sorun yaşamazsınız.Slm kızlar,oğlum eylülde 1.sınıfa başlayacak ve sınıfta öğrenci 30-35 kişi olacakmış,çok çok fazla değil mi,tekli eğitim uygulanıyor bu arada 9-2 arası,bunun yerine ikili eğitim ile sınıf mevcutlarını ikiye bölseler daha iyi değil mi,cimere yazarsam sonuç alır mıyım..Başka bi okula gönderemem evime yakın adrese dayalı çıkan okul burası..Özel okula da bütçem yok
Merhaba geçen sene 1. Sınıfları okuttum.Sinif listen 42 aktif gelen 40.Ankara merkezden bildiriyorum.Hic cimer e yazarak parmaklarınızı yormayin. Bu arada 30 kisi idealdir benceSlm kızlar,oğlum eylülde 1.sınıfa başlayacak ve sınıfta öğrenci 30-35 kişi olacakmış,çok çok fazla değil mi,tekli eğitim uygulanıyor bu arada 9-2 arası,bunun yerine ikili eğitim ile sınıf mevcutlarını ikiye bölseler daha iyi değil mi,cimere yazarsam sonuç alır mıyım..Başka bi okula gönderemem evime yakın adrese dayalı çıkan okul burası..Özel okula da bütçem yok
Slm kızlar,oğlum eylülde 1.sınıfa başlayacak ve sınıfta öğrenci 30-35 kişi olacakmış,çok çok fazla değil mi,tekli eğitim uygulanıyor bu arada 9-2 arası,bunun yerine ikili eğitim ile sınıf mevcutlarını ikiye bölseler daha iyi değil mi,cimere yazarsam sonuç alır mıyım..Başka bi okula gönderemem evime yakın adrese dayalı çıkan okul burası..Özel okula da bütçem yok
yıl 1999-2000 izmir bayraklı'dan bildiriyorum, biz 58 kişiydikÇok fazla gerçekten de yaben küçükken de mevcut buydu. Bir ogretmenin hele ki birinci sinif gibi sıfırdan okumayı öğreteceği çağda bu kadar çocukla ilgilenmesi imkansız
kızımın okulunda ikili eğitim ,böyle daha randımanlı olmuş o yüzden devam edilecekmiş sabahtan öğlen 12 ye bir grup ve öğlen 12:30 dan akşam 4 e kadar başka grupHayır öyle bir şey yok. Hatta tüm illerde ikili eğitimi bitirmek için uğraşılıyor. Yaşadığım ilde sadece birkaç okul kaldı ikili eğitim yapan. Tamamı tam gün eğitime geçti.
Yeni gelen beşinci sınıflarımızın mevcudu 68 mişSlm kızlar,oğlum eylülde 1.sınıfa başlayacak ve sınıfta öğrenci 30-35 kişi olacakmış,çok çok fazla değil mi,tekli eğitim uygulanıyor bu arada 9-2 arası,bunun yerine ikili eğitim ile sınıf mevcutlarını ikiye bölseler daha iyi değil mi,cimere yazarsam sonuç alır mıyım..Başka bi okula gönderemem evime yakın adrese dayalı çıkan okul burası..Özel okula da bütçem yok
Geçen sene proje okulu olarak yıllardır eğitim veren bir devlet okuluna kaydı düştü çocugumun. 30 kişi olsa güle oynaya gönderecektim. 8 sınıf var 8 i de 50 kişilikti. Mecburen özel okula yazdırdım. Sınıfların mevcudiyeti maalesef oransiz nüfus artışı sebebiyle şişmiş.Slm kızlar,oğlum eylülde 1.sınıfa başlayacak ve sınıfta öğrenci 30-35 kişi olacakmış,çok çok fazla değil mi,tekli eğitim uygulanıyor bu arada 9-2 arası,bunun yerine ikili eğitim ile sınıf mevcutlarını ikiye bölseler daha iyi değil mi,cimere yazarsam sonuç alır mıyım..Başka bi okula gönderemem evime yakın adrese dayalı çıkan okul burası..Özel okula da bütçem yok
16 da nasıl bitiriyorlar hiç teneffüs yapmıyor mu çocuklar, tam gün okullar 15.20 de bitiyor burda, yarım günü nasıl 16 yapmışlar çok ilginç.kızımın okulunda ikili eğitim ,böyle daha randımanlı olmuş o yüzden devam edilecekmiş sabahtan öğlen 12 ye bir grup ve öğlen 12:30 dan akşam 4 e kadar başka grup
3 hafta sonra 1. sınıfa başlayacak bu şekilde ,daha bugün okuldaydım16 da nasıl bitiriyorlar hiç teneffüs yapmıyor mu çocuklar, tam gün okullar 15.20 de bitiyor burda, yarım günü nasıl 16 yapmışlar çok ilginç.
bana da biraz tuhaf geldi sizin saatler toplamda da 3.5 saat sürüyor okul.. 12.30 -16 ise.3 hafta sonra 1. sınıfa başlayacak bu şekilde ,daha bugün okuldaydım
Maalesef çok fazla. Bizim zamanımız deyince kendimi yaşlanmış hissediyorumSlm kızlar,oğlum eylülde 1.sınıfa başlayacak ve sınıfta öğrenci 30-35 kişi olacakmış,çok çok fazla değil mi,tekli eğitim uygulanıyor bu arada 9-2 arası,bunun yerine ikili eğitim ile sınıf mevcutlarını ikiye bölseler daha iyi değil mi,cimere yazarsam sonuç alır mıyım..Başka bi okula gönderemem evime yakın adrese dayalı çıkan okul burası..Özel okula da bütçem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?