Ama sanki hiçbir yere ait değilmişum gibihepimiz öyleyiz ki.
Ama öyleyimyalnız degilsin.
Ben de öyleyim.Ama öyleyim
Ne gibiYalnız değil eksiksin .
Senin eksik parçanın ne olduğunu ben bulamam ki .Ne gibi
Sanirim yalnız insanların yalnızlığına kılıf uydurmasi yalnızlığın güzel olduğunu kaçınılmaz oldugunu söylemesi umarım eskisi gibi mutlu olursunuz ve yalnızlık cekmezsiniz ben de eskiden öyle değildim eski okulumda çok sevilen sayılan herkesin danıştigi insandım ama şu an için okulumda salak muamelesi görüyorum ve bu da beni git gide yalnızlaştırıyorBen yalnızım hem de 1 senedir önceden böyle değildim yani Ankaradan İzmit'te taşınınca hayatımda çok şey değişti bu şehiri bilmiyorum kimsem yok işim yok bütün çevrem arkadaşlarım Ankara'da kaldı burada da çok mücadele ettim iş aradım bulamadım yeni insanlar tanımak için çaba gösterdim ama olmadı hatta asosyal oldum eşim için geldim buraya onun kariyeri için yine gelmeyi tercih ederdim insanlar belli yaştan sonra hayatına kimseyi almak istemiyor ve yalnızlaşıyor ve bencilleşiyor ben uzun zamandan beri kötüyüm yalnızım Arkadaşlar yalnızlık iyi değil iyi olsa idi bu kadar çok çeşit erkek kadın olmazdı demi
Çok iyi anladım sanırım tüm mesele de ordaSenin eksik parçanın ne olduğunu ben bulamam ki .
Ama şunu söyleyeyim ; O kadar kişinin içinde o eksikliği tamamlayacak biri olmadığı için yalnız hissediyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?