Kalabalıklar içinde yalnızlık

Nil Duru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
107
47
18
Dün kuzenim aradı whatsaptan durumlarına bakıyorum hep yalnızlık çekiyorsun hissi uyandı bende haksız miyim dedi ve bana bu soruyu sordu:
Gerçekten yalnız misin yoksa etrafında çok insan var da mı yalnızlık çekiyorsun.Dün baya düşündüm ve kalabaliklar içerisinde yalnız olduğunu farkettim etrafım sürekli insanlarla dolu ama ben hep yalnızım evde okulda dershanede hiç fark etmiyor sürekli bir yalnızlık çekiyorum niye böyle oluyor ki ?

Ben de öyleyim.
Demek istediğim bu duyguyu yaşayan tek kişi sen degilsin. Bu yuzden yalnız degilsin.

Etrafimizdaki insanlar hep gelip geçici.
Ben alıstım. Ya çevre edinmeye çalışacaksın ya da böyle devam edeceksin.

Çoğumuz öyleyiz. Bazılarımız değilmiş gibi davranıyor. Bazılarımız ki ben bu gruba dahilim;yalnızlığımızı seviyoruz. İnsanlarla konuşunca içlerini gören,art niyeti sezen biriysen,hep yalnız kalırsın. Bir de şunu farkettim ki erkeklerden çok kadınlar bu durumda.Erkeklerin birbirleriyle arkadaşlıkları daha samimi.Beni kıskanmayan,kendini benle karşılaştırmayan,yarıştırmayan bir dostumolmadı. işten atılma riskim olduğunu söylediğimde kardeşim diye bildiğim arkadaşımın gözlerinde bir işık görmüştüm vaktiyle. O olay insanoğlunu gözümde hiç etmiştir. Ondan beri arkadaşım var dostum yok.

Ben yalnızım hem de 1 senedir önceden böyle değildim yani Ankaradan İzmit'te taşınınca hayatımda çok şey değişti bu şehiri bilmiyorum kimsem yok işim yok bütün çevrem arkadaşlarım Ankara'da kaldı burada da çok mücadele ettim iş aradım bulamadım yeni insanlar tanımak için çaba gösterdim ama olmadı hatta asosyal oldum eşim için geldim buraya onun kariyeri için yine gelmeyi tercih ederdim insanlar belli yaştan sonra hayatına kimseyi almak istemiyor ve yalnızlaşıyor ve bencilleşiyor ben uzun zamandan beri kötüyüm yalnızım Arkadaşlar yalnızlık iyi değil iyi olsa idi bu kadar çok çeşit erkek kadın olmazdı demi

Ben yalnızım hem de 1 senedir önceden böyle değildim yani Ankaradan İzmit'te taşınınca hayatımda çok şey değişti bu şehiri bilmiyorum kimsem yok işim yok bütün çevrem arkadaşlarım Ankara'da kaldı burada da çok mücadele ettim iş aradım bulamadım yeni insanlar tanımak için çaba gösterdim ama olmadı hatta asosyal oldum eşim için geldim buraya onun kariyeri için yine gelmeyi tercih ederdim insanlar belli yaştan sonra hayatına kimseyi almak istemiyor ve yalnızlaşıyor ve bencilleşiyor ben uzun zamandan beri kötüyüm yalnızım Arkadaşlar yalnızlık iyi değil iyi olsa idi bu kadar çok çeşit erkek kadın olmazdı demi
Sanirim yalnız insanların yalnızlığına kılıf uydurmasi yalnızlığın güzel olduğunu kaçınılmaz oldugunu söylemesi umarım eskisi gibi mutlu olursunuz ve yalnızlık cekmezsiniz ben de eskiden öyle değildim eski okulumda çok sevilen sayılan herkesin danıştigi insandım ama şu an için okulumda salak muamelesi görüyorum ve bu da beni git gide yalnızlaştırıyor

Back
X