Misafir ler daha çok kalacak lar mı canım tabi zor misafir varken diyet olmuyor ama dikkat etsen yinede veremesen de almazsın inşallahSelam kızlar fazla giremiyorum int.e evde misafir var ve geziyoruz.tabi bizim diyette yalan oldu.disarda mecburen kalorili şeyler yiyoruz gruba ayak uydurmak gerekiyo ben diyetteyim denmiyo. Bağırsaklarimda kac gündür calismiyo anlamiyorum neden.yarinli tartıldım dan pek umitli değilim.almiyimda kilo vermemeye raziyim
Keten tohumu hep duydum ama yemedim hiç ögütüyor musun canım yoksa Katar'dan aldığın halı ilemi kullanıyor sunGüzel arkadaşlarım ne yaptınız ben sabah tost yaptım tam buğdaydan doktorlar kepekli pek önermiyorlar diye mümkün olduğu sürece tam buğday alıyorum sabah kahvaltısı iyi olunca öğlene kadar hiç atıştırmalık istemedi canım yemekte yine ekmek yemedim gerçi pilav vardı kimi kandırıyorsam bendeakşam ise köfte yedim çok az da kızartma ama regli gelecek galiba beni tatlıya saldırttı misket büyüklüğünde 2-3 tane tarçınlı kurabiye yedim şimdi ise zencefil biberiye sarımsak ve limon karışımlı çayı içtim akşam egzersizi ve uyku inşallah aslında 2 gündür yatmadan önce yoğurt yiyorum keten tohumlu çünkü çok çay kahve tüketimi kalsiyum eksikliği yüzünden gece bacaklarıma kramp giriyor Keten tohumlu yoğurt sindirim için çok iyi oldu ama tavsiye ederim hepinizi de öperim gene çenem düştü
Günaydın kızlarrrr....Misafirim var 30 dk rötarlı bildirim yapıyorum....72 kg....Cok mutluyummmmmm.
selam kızlar bende pek bi değişiklik yokgeçen hafta 62.4 bu hafta 62.2 hayır yani okadar spor yapıyorum nereye gidiyosa:44:
Kızlar günaydın bugün sabah sırf size bilgi vereceğim diyetartıldım yine 58 yani tamam kilo almamışım ama veremedim de aslında regli olacak belki de ondan şişkinliktir ya d kendimi kandırıyorum neyse sabah sadece mısır gevreği ve süt vardı sizde ne var ne yok
Canım moralini bozma yaA.Bizde bu kiloları hoop diye almadık demiştik.200 gr bile gitse bizim karımız...+ gecmedigimiz sürece problem yok.Spor saatini degiştir canım,vücudunu rutinden cıkar.
canım evde yatılı misafir olduğu içinde tuvalet konusunda tedirgin olabilirsin..ben şahsen birisi varken tuvalete giremiyorum..kabızlık alıp başını gidiyor...
kilo bildirimine gelince 83 oldum..yani 1,5 kilo gitmiş gibi...ama işte pek dikkat edemiyorum..
sabah haşlanmış yumurta,2 dilim tam bugday domates salatalık falan yedim..bakalım haftaya..
HAYALİMSİ TEBRİK TEBRİK ediyorum seni.Süpersin 1.5 kg cok cok iyi.Bak vermeye basladın.Devamı gelir.Ekmeklere veda...canım evde yatılı misafir olduğu içinde tuvalet konusunda tedirgin olabilirsin..ben şahsen birisi varken tuvalete giremiyorum..kabızlık alıp başını gidiyor...
kilo bildirimine gelince 83 oldum..yani 1,5 kilo gitmiş gibi...ama işte pek dikkat edemiyorum..
sabah haşlanmış yumurta,2 dilim tam bugday domates salatalık falan yedim..bakalım haftaya..
Âmin canım şu fıstık gibi olama dileğine 2 kere aminBendende hep 500 gr 700 gr 800 gr gidiyor...Gitsinde nasıl giderse gitsin.Cikolataları yedim diye + olabilirim düşüncesindeydim ama cok şükür...Sporu hergun yapabilsem.Kızlar bugun yılbası.Hepinize mutlu bir yıl diliyorum.Seneye hayattan beklediginiz hersey sizinle olsun....İstediginiz kiloda fıstıklar olun inşallahhhhhh.
selam kızlar bende pek bi değişiklik yokgeçen hafta 62.4 bu hafta 62.2 hayır yani okadar spor yapıyorum nereye gidiyosa:44:
Hava mükemmel güneşli ama ev berbat eşimi işe gönderdim temizlik yapacagım sonra yürüyüş inşallah kızlar şu İsveç diyetini sonuna kadar yapan varmı sonuç nasıl
ayyy listeye bak en şişkonuz benmişim:)))))sekeda............65.3 kg
guzelimm......72.7 kg
secil.................77.7 kg
gülcan.............71.7 kg
cagla...............64.5 kg
hayalimsi.......84.4 kg
peldaplt.........68.3 kg
ddem89..........62.4 kg
melekbade......68.3 kg
HAYALİMSİ TEBRİK TEBRİK ediyorum seni.Süpersin 1.5 kg cok cok iyi.Bak vermeye basladın.Devamı gelir.Ekmeklere veda...
Bendende hep 500 gr 700 gr 800 gr gidiyor...Gitsinde nasıl giderse gitsin.Cikolataları yedim diye + olabilirim düşüncesindeydim ama cok şükür...Sporu hergun yapabilsem.Kızlar bugun yılbası.Hepinize mutlu bir yıl diliyorum.Seneye hayattan beklediginiz hersey sizinle olsun....İstediginiz kiloda fıstıklar olun inşallahhhhhh.
canım evde yatılı misafir olduğu içinde tuvalet konusunda tedirgin olabilirsin..ben şahsen birisi varken tuvalete giremiyorum..kabızlık alıp başını gidiyor...
Âmin canım şu fıstık gibi olama dileğine 2 kere amin
Ah aha 62yi hatta 6 lı rakamları görmeyelim 15 yıl oldu boyun kaç canım ben 1.68 60 kilo bana çok ideal oluyor allahım inşallah en kısa zamanda
Kızlar günaydın bugün sabah sırf size bilgi vereceğim diyetartıldım yine 58 yani tamam kilo almamışım ama veremedim de aslında regli olacak belki de ondan şişkinliktir ya d kendimi kandırıyorum neyse sabah sadece mısır gevreği ve süt vardı sizde ne var ne yok
Günaydın kızlarrrr....Misafirim var 30 dk rötarlı bildirim yapıyorum....72 kg....Cok mutluyummmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?