- 20 Mayıs 2013
- 565
- 62
- 53
Lapaci arkadasim nerdesin?Nasıl gidiyor bugün lapayla beslenmen?
canımmm benim yeni girdim üstümü değiştim işlerim vardı lapa yapamdım ama az yemek yedim daha yemicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lapaci arkadasim nerdesin?Nasıl gidiyor bugün lapayla beslenmen?
canımmm benim yeni girdim üstümü değiştim işlerim vardı lapa yapamdım ama az yemek yedim daha yemicemyarın lapacıyım bi anda plan değişikliği oldu görümceme gittim
yarın yapıcam şimdi kızıma çorba yapıcam azıcık sonra uyutup spor yeşil çay su kahve
yarın lapacıyımmm nasıl yaptın peki nekadar yedin ölçü olarak
Yarın yaparsın canım biraz zordu.sabah kahvalti olarak 1 çay bardağı pirinç i yikadim 2, 5 çay bardağı kadar suda hasladim bir portakalla beraber yedim..portakalı soyup içine küçük küçük dogradim ama lapayi bitiremedim.sonra yesil cay içtim. Ogleden sonra yine 1 çay bardağı pirinci hasladim nane karabiber isot ve birazda biber salcasi koydum karistirdim yine bitiremedim agzimda buyudu.aksama dogru bir muz yedim bide kahve içtim.ama aksam biraz zorlandım halsizlik oldu aksam lapa değil balik yedim. Biraz zorladı beni.bide tartin pili bitti sabah tartiladim kötü oldu.faydasi olmusmudur bilmiyorum canım![]()
topiğin en tembeli olarak tam 69 kilodan 1 haftada 68.3 e düşmüşüm SEKEDA tebrik ediyorum seni aynıydık aldın başını gidiyonkıskandım ama beni hırslandırdın şaka bi yana tebrik ederim bende o sporları yapayım diyeceğim ama işten güçten zor gibi gözüküyor. GÜZELİM çok geçmiş olsun inşallah iyi olur kuzenin
yarın denicem ben biraz kurufaslye yedim bitane turşu akşamı kapttım birazdan spor yapicam yemek sinsin öle bide benden 1 kilo daha gitse varya beni daha kimse tutamaz marta kadar eririz
İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlarr.Moralim bozuk,aglamaktan ve dik durmaya calışmaktan yoruldum....kuzenimi apar topar ameliyata aldılar ameliyat sonrası ayılmadı.Durumu iyiye gitmiyor.Allahım bize güç versin.Kuzenim 30 yasında daha....
Hep fasdfood,kola,mayonez,gece yaglı yemekler bayılırdı yemek yemeye.Hep zararlı yemekleri tüketirdi....
İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlarr.Moralim bozuk,aglamaktan ve dik durmaya calışmaktan yoruldum....kuzenimi apar topar ameliyata aldılar ameliyat sonrası ayılmadı.Durumu iyiye gitmiyor.Allahım bize güç versin.Kuzenim 30 yasında daha....
Hep fasdfood,kola,mayonez,gece yaglı yemekler bayılırdı yemek yemeye.Hep zararlı yemekleri tüketirdi....
Ben bitiremedim lapalari agzimda büyüdü butun gun 1 çay bardağı kadar yememisimdir belkide.sende dene canım verirsin ben sana inanıyorum en istikrarlimiz sensin gibi geliyo bana.azmin daim olsun canım azcikta bize bulassinsabah kahvaltıda annemle babam bizdeydi lapa yedigimi görünce kahvaltida o kadar şey varken bunu mu yiceksin dediler lapadan baska bişey yemedim ama aksam mecburen balik yedim . kendimi daha hafif hissediyorum ve daha iyi hissediyorum artık. Aynaya bakinca kendimi beğeniyorum tamam belki fazla kilo veremedim ama acelem yok.bundan sonra yavaş yavaş da versem olur.tabi hizli versem daha iyi olur ama 3-5 kilo bile rahatlatti beni.yola devam bugün baya yürüdüm lapami yaptim bakalim yarinda yapabilirsem yapicam yine aksama kadar bile olsa yapmak istiyorum en azından az yiyorum az kalori alıyorum aksamda lapa yemedim diye gözüm bişeye kaymiyo.ay ne çok yazdim :))))
Ben eşim evdeyken spor falan yapamıyorum ben yokken yap diyo bazen bende vakit bulamıyorum spora.ev işi alışveriş derken kalıyo.evde yuruyemesemde disarda yürümeye çalışıyorum faydası oluyo mudur bilmiyorum.