- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa hic sevdigim bi huy deil paraniz olmaz anlarimda tabakta kalan iki dal maydanoz la yarisi kalmis limonu ve daha beteri kürdan ne ya ne yapiyon gi senMerhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
Sizin anlattığınızla konu sahibinin durumu o kadar farklı ki birbirinden. Siz ihtiyacınızdan fazlasını almamaya gayret ediyormuşsunuz mesela, burda tam tersi var. Masadaki kürdana nasıl ihtiyaç olabilir evde?Yani çok abartı olmadığı sürece bence çok güzel bir huy.
Mesela patatesim kaldıysa ve ya acilen kalkmam gerekiyorsa patatesleri kutusuna koyuyorum ya yolda yiyorum ya evde.
Ya da çiğköfte alacaksam adama diyorum yeşillik koyma ve ya az koy diye.
Ama eşim aldığında yeşilliği de alıyor ve ben atılmasın diye tüm yeşilliği yiyorum.
Amaç '' ziyan olmasın '' ise güzel. Ama orada alıp dışarıda atılıyorsa kötü
Sebep ne peki?Gerçekten yapıyorum ama yalnızken
Hamburgerci de bana konan ketcapi mayonezi sıkmazsam yani alırım.Almazsam çöpe gidecek yazık değil mi.Sizi garip bulmadım.Bulan olursa da kime ne .Bence benim hakkım olan,paramla aldığım şeyleri atmaya kiyamayip götürür evde tuketirim.Pilav da komşunun tavuklara veririm.Bozulmiyacak bir seyse sonra yerim.Masadaki diğer ikramları asirmiyorsan hiçbir problem yok benceBenim de mantığım böyle işliyor ama bazı insanları da irrite ediyor o yüzden çekiniyorum ben de
Sizin anlattığınızla konu sahibinin durumu o kadar farklı ki birbirinden. Siz ihtiyacınızdan fazlasını almamaya gayret ediyormuşsunuz mesela, burda tam tersi var. Masadaki kürdana nasıl ihtiyaç olabilir evde?
Ben de çiğ köfte alırken lavaş istemem asla, yemiyoruz çünkü. Ama konu sahibi diyor ki lavaşlı da 10 lira lavaşsız da, o zaman o lavaş benim olmalı, yemesem de eve gelsin, en azından evdekiler yer.. anlattığı şey tam olarak bu ve bence çok çirkin.
Mikrodalgada pizzada çok güzel oluyor ,tavadada olabilir onu denemedim , benimde aklıma geldi hemen .Lavaşla çok güzel tava böreği oluyor. Ben buzluğa atıyorum.
Altına normal yufka seriyorum tavanın. Aralara bu lavaşi kırıp kırıp dağıtıyorum . Börek sosunu döküyorum. Üstüne istediğin malzeme ve en alttaki yufkanın kalan kimisini yukarıya palet gibi sarıyorum
Kısık ateşte yavaşça pişiyor.
Mis gibi oluyor. Canım çekti.
Gece gece imtihan gibisin börek tarifine bak hiç bilmediğim şeyi canım çektiLavaşla çok güzel tava böreği oluyor. Ben buzluğa atıyorum.
Altına normal yufka seriyorum tavanın. Aralara bu lavaşi kırıp kırıp dağıtıyorum . Börek sosunu döküyorum. Üstüne istediğin malzeme ve en alttaki yufkanın kalan kimisini yukarıya paket gibi sarıyorum
Kısık ateşte yavaşça pişiyor.
Mis gibi oluyor. Canım çekti.
Onlarınki hırsızlıkEşimin ailesi de böyle çayı şekersiz içerler ama masadaki küp şekerlerin hepsini çantaya boşaltırlar, kürdan, ıslak mendil ne varsa toplarlar. Otelden tabak çatal bıçak ve kaşıktan 24 kişilik takım kurdular. Bardaklar fincanlar cabası. 3 koli 1 litrelik su getirmişker. Meyveleri poşetlemişler pazardan alır gibi, havlu getirmişler bisürü.
Yani bildiğiniz aşırıcılık yapıyorlar utanıyorum yemin ederim.
Size lad söylemiyorum yanlis anlamayın ama yaptıkları resmen hırsızlık ve haram insanların ici nasil rahat ediyo anlamıyorum cok iğrenç bi hareket.Eşimin ailesi de böyle çayı şekersiz içerler ama masadaki küp şekerlerin hepsini çantaya boşaltırlar, kürdan, ıslak mendil ne varsa toplarlar. Otelden tabak çatal bıçak ve kaşıktan 24 kişilik takım kurdular. Bardaklar fincanlar cabası. 3 koli 1 litrelik su getirmişker. Meyveleri poşetlemişler pazardan alır gibi, havlu getirmişler bisürü.
Yani bildiğiniz aşırıcılık yapıyorlar utanıyorum yemin ederim.
Ee o zaman israf etmiyorsunuz ne kadar güzel keşke tüm dünya boyle olsa size ozendimHayır çöpe gitmiyor kesinlikle. Evde kardeşim ya da annem yiyor. Kolay kolay yemeği çöpe dökmedim bu zamana kadar hatta evde tabağımı bile en son yalarım
Çok aç kalmaktan olabilirHayır çöpe gitmiyor kesinlikle. Evde kardeşim ya da annem yiyor. Kolay kolay yemeği çöpe dökmedim bu zamana kadar hatta evde tabağımı bile en son yalarım
Meraktan soruyorum üni mi okuyosunuz nerde yiyorsunuz bi deBen de evde kalan yemekleri kaplara koyup okula götürüyorum acaba diğer insanlar benimle ilgili ne düşünüyorlardır? Hoş, pek umrumda da değil ama.