kedi/köpeğin yiyebileceği tarz birşey yemişsem ve kaldıysa mutlaka peçeteye sarıp paket yapıyorum. sokakta gördüğüm hayvana veriyorum.
bunun dışında hamburgerciye gitmişsem çoğu zaman patatesler kalıyor onları da paket yapıp eve getiriyorum ve akşam çayla atıştırmalık yiyorum. aynı şekilde ketçap ve sosları da eve getiriyorum.
yerde demir para görünce 5 kuruş bile olsa muhakkak alırım. hatta geçenlerde yerden 5 kuruş alırken bir tane adamla gözgöze geldik şok vaziyette bana baktı

.
galiba ben de aşırı pintiler grubundanım

bunun nedenini şuna bağlıyorum. çok müsrif bir insandım. yere demir param düşse amaaan eğilip alamam kalsın der, geçerdim. evden poşet poşet çürümüş yiyecek atardım. çok aldığım için yemeye vakit olmazdı. bir avm ye gider ihtiyacım olmayan birsürü şey alırdım. telefonun en son modelini alırdım.
sonra olmayacak nedenlerden dolayı çok ciddi maddi sıkıntıya düştüm 3 senedir. hala daha borç ödüyorum. diyeceğim şu ki tutumlu olun arkadaşlar. kalan yemeğinizi paket yapıp eve götürmek ayıp birşey değil. restoranlar onları çöpe atıyor. inanın sokak hayvanlarına dahi vermiyorlar.