Cok teşekkür ederim . Gerçekten iyi geldi . Sakinleştim azıcık
Sevindim sakinleşmene

Bir de arkadaşlar da demiş canım bu ilişki düzelmeden sakın çocuk yapma olur mu? Zaten genceciksin daha, hayatını yaşa biraz. Daha çok yıllar var önünde çocuk için.
Eşine de pas verme azıcık, düşme üzerine bak nasıl değişir evdeki dengeler.
Ağlayacak olursan bile ondan gizli ağla, git yastıkları yumrukla ama o görmesin duymasın, gel buraya yaz dök içini, ama ona söylenme

Sen bir süre burnundan kıl aldırma, işte asıl o zaman bir korku sarıyor bu adamları. Kadının sessizliğinden korkup çekiniyorlar daha çok, diğer türlü bağırır çağırır susar, ağlar rahatlar, diyorlar. Az çekinsin senin o umusamaz hallerinden, onu yok saymandan, genelde ancak o zaman dört dönüyorlar.
Artık bu da işe yaramazsa restleşirsin, ya kendini düzelt ya da ben yokum diye. Şunu yapma bunu yapma gibi sürekli düzeltmeye çalışmak söylenmek gibi değil de; keyfin bilir, ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin, tavrında. Kendine güvenli bir tavır takınmaya çalış olur mu.. Güven zaten kendine. Aşk meşk bile bir yere kadar, iş güç sahibi kadınsın, kendi paranı kazanıyorsun, hiç kimseye bir mecburiyetin yok değil mi? Biraz da o çabalasın artık...