Kalbim aciyo

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
28
Öyle çok canım yaniyo ki . Çok mutluyduk ama küçük kavgalar büyüüp ayrılıklara sebep oluyodu . Ben onu çok seviyorum ama o bana dönmüyo 1 ay oldu . Kalbim sıkışıyo gözlerim hala onu ariyo . Çok kararli çok aşığım çok seviyorum ama artık ilişkimize inancim yok birbirimize saygımız kalmadi diyo . Gittiğim yerlerde ne zaman arkadaşlarını görsem haberi oluyo . Kendi ağzıyla su telefonu ne zamn elime alsam instagramda kapalı profiline bakıyorum whatsapp da çevirimiçi oluşuna bakıyorum twittrina bakıyorum. Bi baskasiyla konuştuğumu dusunuyomus surekli cevrimiciymisim ben cok mutluymusum o cok mutsuzmus asamiyomus ama unutmak zorundaymis Herseyimi takip ediyo çok yalvardım ayrılmayalım diye asla bidaha aramam . Bugün bi cafede kuzenini gördüm ben kuzenimle gitmiştim yanımıza kuzeninin erkek arkadaşı da oturdu ve eski sevgilimin kuzeni gördü bunu haberim gitmiştir bi taraftan yanlış anlaşıldı diye üzüldüm bi taraftanda onun umrunda degilki umrunda olan insan zaten buna musade etmez kalbim çok aciyo bi türlü kabul edemiyorum artık benden gittiğini

En son onu aradığımda bana sen zaten 2 haftadır hic acı çekmiyorsun ayrıca ben senin biriyle görüstugunu düşünüyorum dedi benim lokantada yemek yemem bile mutlu oldugumu gösteriyormuş ve rahatsız olmuş . Onunlayken sürekli telefonum çalmış ve ben biriyle görüşüyormuşum sürekli cevrimiciymisim . Zaten böyle dusunuyo ama gelmiyo
Sevgili yapmış gibi yap aninda ensende biter bosa uzuluosun.

Bir süre sessiz kal. Yazma, arama, göndermeli paylaşımlar yapma. O zaman seviyorsa gelicektir.

Twittri kapattım instagram zaten kapalı bakamaz onu da asla aramam bidaha eğer ararsam saclarimi omzumda kestircem diye kendime söz verdim . Bende bi süre böyle takilmayi düşünüyorum . Wp da güzell bi resim koydum ve benim çevrimiçi olduğum her dakika çevirimiçi bazen birbirimizin çevrimiçi ölüsünü izliyoruz biliyorum . Ben çıkınca hemen cikiyo
Bir süre sessiz kal. Yazma, arama, göndermeli paylaşımlar yapma. O zaman seviyorsa gelicektir.

Herşeyin farkindayim ama unutamıyorum bittiğini bi kabul ediyorum sonra kendimi ona bakarken gittiğim heryerde onu görmeyi düşünürken buluyorum kendimi
Aşık olduğunuz insan sizi bu denli yıpratıyorsa, belkide hisleriniz aynı değildir. Bir düşünün. Kendinizi toparlayın ve önünüze bakın.

En son onu aradığımda bana sen zaten 2 haftadır hic acı çekmiyorsun ayrıca ben senin biriyle görüstugunu düşünüyorum dedi benim lokantada yemek yemem bile mutlu oldugumu gösteriyormuş ve rahatsız olmuş . Onunlayken sürekli telefonum çalmış ve ben biriyle görüşüyormuşum sürekli cevrimiciymisim . Zaten böyle dusunuyo ama gelmiyo

Bu senin ilk iliskin mi? Öyle falan dusunmuo seni zarflio. Aksini duymak istio senden sürekli. Cok diil 15 gun cool ol, asla konusma ve mutlu görün.

Hayır ilk değil daha önce 6 yi bol ilişkim oldu ama okadar eski ki sanki bu ilkmis gibi . Ben iletişimde bulunmayınca kesinlikle beni aramiyo 1 hafta hiç arayip sormadıgimda fln . Galiba benden gitti ve hiç donmeyecek
Bu senin ilk iliskin mi? Öyle falan dusunmuo seni zarflio. Aksini duymak istio senden sürekli. Cok diil 15 gun cool ol, asla konusma ve mutlu görün.

Hayır ilk değil daha önce 6 yi bol ilişkim oldu ama okadar eski ki sanki bu ilkmis gibi . Ben iletişimde bulunmayınca kesinlikle beni aramiyo 1 hafta hiç arayip sormadıgimda fln . Galiba benden gitti ve hiç donmeyecek

Dönecek. Ama zirt pirt ararsan dönmez. Aramicaksin bak kendine de soz vermissin sacimi kesicem ararsam diye bunu uygula. Onun blöf olarak sordugu seyleri gercekten yap. Iyice bi acisin cani. Niye ayrildiniz ki

Aramiycam ama dun kuzeni gördü beni ve kuzenimi biriyle otururken bunda bile bi tepkisi olmadi . Bana her defasında sorsa da biriyle mi görüşüyorsun diye . Arkasına görüşebilirsin ben artık karışamam diye de ediliyor bilmiyorum bakalım bundan sonra nasıl olcak
Dönecek. Ama zirt pirt ararsan dönmez. Aramicaksin bak kendine de soz vermissin sacimi kesicem ararsam diye bunu uygula. Onun blöf olarak sordugu seyleri gercekten yap. Iyice bi acisin cani. Niye ayrildiniz ki

Özel değilse neden ayrıldığınızı yazabilir misiniz o zaman daha doğru yorumlar yapabiliriz?

Bence biraz gizemli ol
Ortadan kaybol
Bakalım ne yapıcak

Back
X