Öyle çok canım yaniyo ki . Çok mutluyduk ama küçük kavgalar büyüüp ayrılıklara sebep oluyodu . Ben onu çok seviyorum ama o bana dönmüyo 1 ay oldu . Kalbim sıkışıyo gözlerim hala onu ariyo . Çok kararli çok aşığım çok seviyorum ama artık ilişkimize inancim yok birbirimize saygımız kalmadi diyo . Gittiğim yerlerde ne zaman arkadaşlarını görsem haberi oluyo . Kendi ağzıyla su telefonu ne zamn elime alsam instagramda kapalı profiline bakıyorum whatsapp da çevirimiçi oluşuna bakıyorum twittrina bakıyorum. Bi baskasiyla konuştuğumu dusunuyomus surekli cevrimiciymisim ben cok mutluymusum o cok mutsuzmus asamiyomus ama unutmak zorundaymis Herseyimi takip ediyo çok yalvardım ayrılmayalım diye asla bidaha aramam . Bugün bi cafede kuzenini gördüm ben kuzenimle gitmiştim yanımıza kuzeninin erkek arkadaşı da oturdu ve eski sevgilimin kuzeni gördü bunu haberim gitmiştir bi taraftan yanlış anlaşıldı diye üzüldüm bi taraftanda onun umrunda degilki umrunda olan insan zaten buna musade etmez kalbim çok aciyo bi türlü kabul edemiyorum artık benden gittiğini