• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim acıyo

siz nasil yapiyorsunuz yardim edin bana..
yoruldum beynime emirler vermekten kendimi avutmaktan.. dusunme kelebek bak hayat ne kadar guzel belki yeniren asık olursun hatta belki daha mutlu olursun bla bla sonra her gece ettigim dualar alahim ne olur artik o benim icin hic birsey ifade ermeyecek kadar anlamsiz bi insan olsun zaman gecsin cabucak
hem ruhen hem bedenen yoruldum..
evet artik baskasi var 5 ay oldu bu ay .. belliki evlenecekler...
bu hikayenin hic yara almadan kurtulani o ne kadar sansli.. bir yandan beni hergun arayip unutamiyorum seni diyip tekrar barisma umutlari verirken bi yandan gorucu usulu kiz arayan kendine ve buldugunda bana resti ceken adam o tutunacak baska bir dal buluncaya kadar beni birakmayip butun dallarimi kiran param parca eden adam..
evet hak etmiyor beni biliyorum bukadar sevilmeyi ardindan bukadar üzülmeye deymeyecek bi adam.. annem gibi ablam gibi en önemlisi babacigim gibi hepiniz haklisiniz.. ama ne evdekilere belli edebiliyorum hala hala hala üzüldügümü nede arkadaslarima..
Kalbim aciyo resmen artik uzuntuden :/ aklima geldigi anda onu baskasi ile dusundugumde istemsizce kalbim ve koltuk altimdan beri koluma dogru bicak saplaniyo sanki.. sancisi gecene kadar nefesimi tutuyorum okadar agriyo.. hayatimda hic birseye bukadar uzulmemistim ölüm gibi o artik öldü geri donmesi imkansiz.. geri donse bile imkansiz 3.kisiler girince ölümle es deger ayriliklar bende..
yazdim yine cunku bundan baksa hic birsey yapamiyorim.. eger yazmassam kalbimin sancisi dayanilcak gibi degil..
büyük konuşuyorsun.
ölüm acısıyla asla asla asla asla eşdeğer olamaz.
hırsın egon yaptırıyor bunları sana.
seni bırakıp başkasını bulmasını hazmedemiyorsun.
bütün mesajlarında bu var.
bir psikıologla görüşmeni terapi almanı tavsiye ederim.
kimseyi dinleyeceğini sanmıyorum.
eski sevgilin,erkekler ve evlenme konularından başka konun yok senin.
ya yanlış anlama ablan yaşındayım ama yazık şu haline.
yazık ziyan ettiğin günlere.
o kadar yanlış yerde o kadar yanlış düşüncelerdesin ki.
inan şöyle omuzlarından tutup sarsasım geliyor seni okudukça:))

Takıntı yaptın iyice. Kendine gel ,yoluna bak artık. O leş hayatından çıktığı için mutlu ol. O kızada üzülmekten başka hiçbir duygu besleme.

Şu illede evlenmek isteyeni, evde kaldımcıları anlayamıyorum. Evlenmek marifet mi? Üstelik 30 yaşında bunun depresyonuna girmeniz de beni şaşırttı doğrusu.

Bir şeyi düşünmemeye çalıştıkça düşünürsünüz, önce bunu yapmayı bir bırakın. Geçmiş geçmişte kaldı, sizin için uygun olmayan bir insanı arkanızda bıraktınız, onun ne yaptığı/yapmadığı sizin umrunuzda olmamalı. Kafaya taksanız da evlenecek takmasanız da. Evlenmese bile hadi diyelim size geri dönse bile eskisi gibi mi olacak? Daha mı mutlu olacağınızı sanıyorsunuz? Böyle sadece kendinize eziyet edersiniz ve bu düşünceler yüzünden ileride seveceğiniz bir erkek bulma olasılığını da düşürürsünüz. Bu kötülüğü kendinize yapmayın.

Uzman yardimi alin ve yeni bir aska yelken acin. Ne aci ne öfke kalmaz. Bakin yeni bir yil guzel baslangiçlar olabilir uzulmeyin lutfen.

Canim bu ask degil hirs baska kadinin varligi sizi bu raddeye getirdi.
Aglamak istiyorsan agla unutacagim diye sartlanma beyin bilir isini sadece zaman tani kendine.
Baskasona asik olacagim diye arayisa girme o konuda da kalp.bilir isini.
Sen sadece kendini merkul et sakin stalklama onunla ortak arkadaslarinla en azindan bir sure gorusme kisacasi yasa..

Simdi ki kiz calismam esim isterse calisirim ama cocuklarimida dadilara birakmam kendim buyuturum
Diyormus... ya ne dersendesinler artik o umrumda degilde ben bu ayriliktan sonra 30 yas deprosyonuna girdim evde kaldin keske evlenseydim herseyini kabul edip
bende 30 yaşındayım ne olmuş.sana kapanıcaksın,evde çocuk bakacaksın demıs.yanı senı ıstedıgı kalıba sokmak .hayatta en onemlı sey kısılıklı olmak karakterınden odun vermemktir.baskasının sevdıgı degıl kendı sevdıgın sekılde yasa.gez eglen sağlıklyım dıye dua et karşına elbet bırı cıkar uzulme sakın

siz nasil yapiyorsunuz yardim edin bana..
yoruldum beynime emirler vermekten kendimi avutmaktan.. dusunme kelebek bak hayat ne kadar guzel belki yeniren asık olursun hatta belki daha mutlu olursun bla bla sonra her gece ettigim dualar alahim ne olur artik o benim icin hic birsey ifade ermeyecek kadar anlamsiz bi insan olsun zaman gecsin cabucak
hem ruhen hem bedenen yoruldum..
evet artik baskasi var 5 ay oldu bu ay .. belliki evlenecekler...
bu hikayenin hic yara almadan kurtulani o ne kadar sansli.. bir yandan beni hergun arayip unutamiyorum seni diyip tekrar barisma umutlari verirken bi yandan gorucu usulu kiz arayan kendine ve buldugunda bana resti ceken adam o tutunacak baska bir dal buluncaya kadar beni birakmayip butun dallarimi kiran param parca eden adam..
evet hak etmiyor beni biliyorum bukadar sevilmeyi ardindan bukadar üzülmeye deymeyecek bi adam.. annem gibi ablam gibi en önemlisi babacigim gibi hepiniz haklisiniz.. ama ne evdekilere belli edebiliyorum hala hala hala üzüldügümü nede arkadaslarima..
Kalbim aciyo resmen artik uzuntuden :/ aklima geldigi anda onu baskasi ile dusundugumde istemsizce kalbim ve koltuk altimdan beri koluma dogru bicak saplaniyo sanki.. sancisi gecene kadar nefesimi tutuyorum okadar agriyo.. hayatimda hic birseye bukadar uzulmemistim ölüm gibi o artik öldü geri donmesi imkansiz.. geri donse bile imkansiz 3.kisiler girince ölümle es deger ayriliklar bende..
yazdim yine cunku bundan baksa hic birsey yapamiyorim.. eger yazmassam kalbimin sancisi dayanilcak gibi degil..
Sen ölüm acısı yaşamamışsın Allah ta yaşatmasın.
Şimdi kalkıyorsun elini yüzünü yıkayıp sana şükürler olsun Allah ım,kendi kişilk valığını tamamlayamamış,sadakatsiz,kişiliği oturmamış,basiretsiz bir insandan beni kurtardığın için diyorsun.
Seni büyüten anan babandan daha değerli değil.Herkesin karşısına birileri çıkar.OLmaz yoluna bakar.Aşk acısı da çekersin ama kendini bu kadar öldüm bittim ölüm acısı moduna getirmene gerek yok.Hayat devam ediyor.Bugünün yarını da var.Allah ım onu unuttur bana diyene kadar kendin yoluna bakacak başka uğraşlar edineceksin.İnsanlar kaç yıllık evliliğinden boşanıyor.Çocuğunun babasını kaybediyorlar.Bu kadar zayıf olma ya.Hayat bir erkek üzerine kurulu değil.Şerefsiz olduğunu anladın bitti.Bırak kiminle ne hali varsa görsün.Layık olduğu hayatı yaşasın.

Back
X