Kalbim acıyor çünki !!!

son izci

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.195
39.681
508
Merhaba kızlar..

Kalbim acıyor çünkü? okadar çünkü varki hayatımızda .
İcilmek ,yanılmak,hayal kırıklıkları,kayıplar,ölümler,yeni yaşamlar,yaşanamamışlıklar,yarım kalanlar,fazla gelenler,aile faktörleri,aşk işleri,evlat sıkıntıları,hayat zorlukları vs vs bu bölümüzde kadınların en çok neye canı yandığını kalbinin acıdığını en çok neye kırılabileceğini görelim.
Ben öncelikle başlamak istiyorum umarım katılırsınız.

Kalbim acıyor çünkü menfaat için karakterinden ödün veren insanları gördükçe hayata bakış açımı ve masumiyetimi kaybediyorum.

Peki ya alttaki ?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..

Kalbim acıyor çünki? okadar çünki varki hayatımızda .
İcilmek ,yanılmak,hayal kırıklıkları,kayıplar,ölümler,yeni yaşamlar,yaşanamamışlıklar,yarım kalanlar,fazla gelenler,aile faktörleri,aşk işleri,evlat sıkıntıları,hayat zorlukları vs vs bu bölümüzde kadınların en çok neye canı yandığını kalbinin acıdığını en çok neye kırılabileceğini görelim.
Ben öncelikler başlamak istiyorum umarım katılırsınız.

Kalbim acıyor çünki menfaat için karakterinden ödün veren insanları gördükçe hayata bakış açımı ve masumiyetimi kaybediyorum.

Peki ya alttaki ?
Oyun forumu başka bir yerde.

Merhaba kızlar..

Kalbim acıyor çünki? okadar çünki varki hayatımızda .
Ben öncelikler başlamak istiyorum umarım katılırsınız.

Kalbim acıyor çünki menfaat için karakterinden ödün veren insanları gördükçe hayata bakış açımı ve masumiyetimi kaybediyorum.

Peki ya alttaki ?

Kalbim acıyor çünkü yanlış yere açmışsın konuyu ...

Şöyle bir düşündümde kalbim acımıyor.
Hayatımda her şey güllük gülistanlık gitmiyor ama ben sanırım yok saymayı seçiyorum umursamaz tavrım işe yarıyor.
Ama 16-17-18 yaşlarım cok fazla hatalar ve kalp kırıklıklarıyla dolu sanırım yaşadıklarımdan iyi dersler çıkarmışım ki bir daha kimse kalbimi canım acıyacak kadar kıramadı.

Acımıyor çünkü gecmisimdeki aci deneyimlerim beni kalpsizlestirdi. Duygu yok mantik var hayatimda

Bugün eşi hapiste olduğu için 2 evladını çalışarak okutmak zorunda kalan bir annenin eşinin kalan borçlarını ödemek için nasıl çırpındığını gördüm.

Bir başka annenin psikolojik sorunları olduğu için evladı tarafından canı tehdit edildiği için eve gitmeyip bir inşaatta yattığını o yüzden ağlamaktan harap olduğunu gördüm.

18 yaşına kadar kanser hastası olan bir gencin 18 yaşından sonra hayata bağlanıp evlenip şimdi hayatım düzene girdi derken tekrar kansere yakalandığını öğrenmesiyle kahrolduğunu gördüm.

Herşeyin bir sebebi var elbette Çok şükür ki hayatımız yolunda giderken bazı şeyleri sadece uzaktan seyretmek şahit olmak bile canımızı acıtıyor Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin.

Herşeyi bazen dalgaya alıyoruz bunu bende yapıyorum ama hayatın içinde bir hayat daha var çok çok üzgünüm..

Bugün eşi hapiste olduğu için 2 evladını çalışarak okutmak zorunda kalan bir annenin eşinin kalan borçlarını ödemek için nasıl çırpındığını gördüm.

Bir başka annenin psikolojik sorunları olduğu için evladı tarafından canı tehdit edildiği için eve gitmeyip bir inşaatta yattığını o yüzden ağlamaktan harap olduğunu gördüm.

18 yaşına kadar kanser hastası olan bir gencin 18 yaşından sonra hayata bağlanıp evlenip şimdi hayatım düzene girdi derken tekrar kansere yakalandığını öğrenmesiyle kahrolduğunu gördüm.

Herşeyin bir sebebi var elbette Çok şükür ki hayatımız yolunda giderken bazı şeyleri sadece uzaktan seyretmek şahit olmak bile canımızı acıtıyor Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin.

Herşeyi bazen dalgaya alıyoruz bunu bende yapıyorum ama hayatın içinde bir hayat daha var çok çok üzgünüm..

tatlım bunu 2. sayfaya değilde konuna yazaydın iyiydi.

Kalbim acıyor çünkü; çok genç yaşta ansızın dostumuzu kaybettik, küçücük yavrusu var ve eşi hamile.
Cinsiyetini bile öğrenemeden gitti aramızdan, elimiz, kolumuz ve dilimiz bağlı...

kalbim o kadar acıyor ki bir sürü kimsesiz çocuk var dünyada
kalbim o kadar acıyor ki bir sürü tecavüze, tacize uğrayan çocuk var dünyada
kalbim o kadar acıyor ki bir sürü çocuk gelin var dünyada
benim kalbim yalnız çocuklar için acıyor
çünkü bir çocuk kadar çaresiz kimse yok bana göre

Back
X