ılıskınız ınsallah saglamdır ve yıkılmaz .. sadece sana 1 soru sormalıyım .. herhangı bır bırlıktelık yasadınız mı?Kızlarrahatsz ediyorsam kusura bakmayn ama cok kötüyüm konusmaya ihtiyacm var,fikirlerinize ihtiyacm var.
Sorun nisanlımın ilgiszligi..Bazen sanki hc aklına gelmıyorum gibi hissedıyorum.En son bana dedi ki"moralm cok bozuk canım cok sıkılıyo islerle ilgili sorunlar var bisüre konusmayalm,yanlıs bisey söyleyipte seni kırmak istemiyorum"dedi.bende tamam dedim.1gün bekledm 2gün bekledm aramadı,dayanamadm ben aradm merak ettm onu."bendn niye kacıyosun bana söylemedgn biseymi var"dedim.hayır dedi."böyle seyler söyleme yeter cok sıkıyosun beni" dedi bu lafına cok kırıldım üzüldüm."ama ben seni anlıyorum,sadece niye bna böyle soguk davranıyosun" diyebildm bitek.bu tavırlarına cok üzüldm bna karsı cok soguk.bu canımı cok acıtıyo.insan zor günlerinde dahi sevdigyle konusmak ister bence.
Evet kızlar ya sizce ona nasıl davranmalıyım?
Ne yapacagımı hic ama hic bilmiyorum
ılıskınız ınsallah saglamdır ve yıkılmaz .. sadece sana 1 soru sormalıyım .. herhangı bır bırlıktelık yasadınız mı?
allah yardımcınız olsun ya cidden insanın çok canını sıkan bir durum. Şöyle ya da böyle davranın diyemem çünkü bu erkek milletini çözebilmiş değilim çok dengesizler
Kızlarrahatsz ediyorsam kusura bakmayn ama cok kötüyüm konusmaya ihtiyacm var,fikirlerinize ihtiyacm var.
Sorun nisanlımın ilgiszligi..Bazen sanki hc aklına gelmıyorum gibi hissedıyorum.En son bana dedi ki"moralm cok bozuk canım cok sıkılıyo islerle ilgili sorunlar var bisüre konusmayalm,yanlıs bisey söyleyipte seni kırmak istemiyorum"dedi.bende tamam dedim.1gün bekledm 2gün bekledm aramadı,dayanamadm ben aradm merak ettm onu."bendn niye kacıyosun bana söylemedgn biseymi var"dedim.hayır dedi."böyle seyler söyleme yeter cok sıkıyosun beni" dedi bu lafına cok kırıldım üzüldüm."ama ben seni anlıyorum,sadece niye bna böyle soguk davranıyosun" diyebildm bitek.bu tavırlarına cok üzüldm bna karsı cok soguk.bu canımı cok acıtıyo.insan zor günlerinde dahi sevdigyle konusmak ister bence.
Evet kızlar ya sizce ona nasıl davranmalıyım?
Ne yapacagımı hic ama hic bilmiyorum
Nişanlını tanımıyorum ama kendimden örnek vereyim bu tavır bana kendimden çok tanıdık.kimi insanlar sorunlarını çevresiyle paylaşır,öyle aşar.kimisi de her şeyden kendini soyutlar ve kendi iç dünyasına gömülür.Üzgünüm ama hayat senin çevrende dönmüyor.ilgi bekliyorsun haklısın ya da daha önce sana istediğin ilgiyi gösterdiği için şu an ilgi göstermeyince eksiklik hissediyorsun çünkü seni buna alıştırmış zaten biri seni her gün arasa bir gün aramasa insan doğası ''neden bu gün aramadı ki'' dersin.kaldı ki sana yanlış bir şey söyleyip seni kırmak istemiyorum demiş.stresli olduğunun farkında ve agresifliğini sana yansıtmak istemiyor seni haksız yere kırmak istemiyor.ki eğer biri kendiyle baş başa kalmak istiyorsa senin onu değil 2 dakikalığına da olsa araman telini çaldırman bile rahatsız eder ki inan ben öyle durumlarda tabiri caizse tamamen yok olmak istiyorum kimse beni aramasın sormasın kapı çalmasın..vs.eğer sen onu yargılamaya başlarsan ''neden aramadın neden sormadın neden benle paylaşmıyorsun..vs'' emin ol sana şunu diyecektir..izin ver de bir rahat nefes alayım.üzerime gelme..anlayışlı ol biraz..ve sen ısrarcılığa devam edersen böyle durumlarda sen ''onun kendiyle arasına giren bir engel'' olacaksın ve seni silip geçmeyi tercih edecektir.o nedenle bekle biraz.arama sorma..aradan 3-4 gün geçsin..hiç bir şey olmamış gibi ara '' sesini duymak istedim bu gün keyfin nasıl de..ama iğneleme,lafçarpma...ve akşam iş çıkışı yorgun olmazsan bir kahve içelim mi de ama hayır derse de kırılma..sen yanında olarak ona destek olabileceğini düşünüyorsun ama bazen en büyk destek uzakta durmaktır...
insanları tanıma konusunda yanılmaya müsait biriyimdir ama kendimi iyi tanıyorum yahuuuEki Görüntüle 367821
Nişanlını tanımıyorum ama kendimden örnek vereyim bu tavır bana kendimden çok tanıdık.kimi insanlar sorunlarını çevresiyle paylaşır,öyle aşar.kimisi de her şeyden kendini soyutlar ve kendi iç dünyasına gömülür.Üzgünüm ama hayat senin çevrende dönmüyor.ilgi bekliyorsun haklısın ya da daha önce sana istediğin ilgiyi gösterdiği için şu an ilgi göstermeyince eksiklik hissediyorsun çünkü seni buna alıştırmış zaten biri seni her gün arasa bir gün aramasa insan doğası ''neden bu gün aramadı ki'' dersin.kaldı ki sana yanlış bir şey söyleyip seni kırmak istemiyorum demiş.stresli olduğunun farkında ve agresifliğini sana yansıtmak istemiyor seni haksız yere kırmak istemiyor.ki eğer biri kendiyle baş başa kalmak istiyorsa senin onu değil 2 dakikalığına da olsa araman telini çaldırman bile rahatsız eder ki inan ben öyle durumlarda tabiri caizse tamamen yok olmak istiyorum kimse beni aramasın sormasın kapı çalmasın..vs.eğer sen onu yargılamaya başlarsan ''neden aramadın neden sormadın neden benle paylaşmıyorsun..vs'' emin ol sana şunu diyecektir..izin ver de bir rahat nefes alayım.üzerime gelme..anlayışlı ol biraz..ve sen ısrarcılığa devam edersen böyle durumlarda sen ''onun kendiyle arasına giren bir engel'' olacaksın ve seni silip geçmeyi tercih edecektir.o nedenle bekle biraz.arama sorma..aradan 3-4 gün geçsin..hiç bir şey olmamış gibi ara '' sesini duymak istedim bu gün keyfin nasıl de..ama iğneleme,lafçarpma...ve akşam iş çıkışı yorgun olmazsan bir kahve içelim mi de ama hayır derse de kırılma..sen yanında olarak ona destek olabileceğini düşünüyorsun ama bazen en büyk destek uzakta durmaktır...
üstün dökmen,doğan cüceloğlu vb psikologlardan ve psikyatrlardan duydum.biz kadınlar sorunlarımızı,kafamıza takılanları konuşarak çözmeye çalışırız.erkelerde önce düşünür taşınır,kafasında tartar öyle yapacağını yapar bu bir.ikinciside erkekler sık boğaz edilmeye gelmez.madem bu tarz bir karar verdiniz aramayacaktın.müsade istemiş.derdini anlatmış.neye ihtiyacı olduğunu söylemiş.bu şekilde davranmanız da aldığınız karalara saygı göstermediğinizi düşündürür.buda üç.bu ilişkiye ara verelim demek değil ki biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var demek.hayat zaten zor.taşıyamıyodur.hemen niye telaşa kapılıyorsunuz.sevgilisi olabilirsiniz ama adamın hayatında tek siz yoksunuz.işi-okulu-arkadaşları-hobiler vs vs var.erkek diye insan olmuyor mu.onlarında duyguları ve dayanma kapasiteleri var.bu kadar basit aslında.boşuna üzülüyorsunuz kanımca.
insallah dediqin qıbıdır.kendi kendime üzülüyorumdur soquma qibi bir durum yoktur insallah.
insallah dediqin qıbıdır.kendi kendime üzülüyorumdur soquma qibi bir durum yoktur insallah.
ama ona o süreyi vermezsen de bu bir soğuma mı yoksa gerçekten yalnız mı kalmak istiyor bilemezsin.kaldı ki eğer gerçekten yalnız kalmak istiyorsa ve sen üsteliyorsan gene soğur.o nedenle bekle ama kendini de dolduruşa getirme.çevrene de bu konuyu anlatma.anlatııkça insanlar irdelemeye kalkar seni gerer,sen dolarsın ve ister istemez nişanlına yansıtırsın
[video=youtube;qwEQpVKbjzA]http://www.youtube.com/watch?v=qwEQpVKbjzA[/video]
bu videoyu izlemedim ama kesin dediğimi demiştir.
anlamadm ne demek istediqinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?