Kalbim acıyor.Ne yapacagımı bilmiyorum

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
Kızlar rahatsz ediyorsam kusura bakmayn ama cok kötüyüm konusmaya ihtiyacm var,fikirlerinize ihtiyacm var.

Son düzenleme:
ılıskınız ınsallah saglamdır ve yıkılmaz .. sadece sana 1 soru sormalıyım .. herhangı bır bırlıktelık yasadınız mı?

allah yardımcınız olsun ya cidden insanın çok canını sıkan bir durum. Şöyle ya da böyle davranın diyemem çünkü bu erkek milletini çözebilmiş değilim çok dengesizler

allah yardımcınız olsun ya cidden insanın çok canını sıkan bir durum. Şöyle ya da böyle davranın diyemem çünkü bu erkek milletini çözebilmiş değilim çok dengesizler

cok sagol canım amin.Allahm hayırlı olanı nasip etsin.Evet dengeszlik cok cok fazla bence de bunlarda.hcbisey anlamadm ben neyapmam gerektigini de bilmyrm zaten

üstün dökmen,doğan cüceloğlu vb psikologlardan ve psikyatrlardan duydum.biz kadınlar sorunlarımızı,kafamıza takılanları konuşarak çözmeye çalışırız.erkelerde önce düşünür taşınır,kafasında tartar öyle yapacağını yapar bu bir.ikinciside erkekler sık boğaz edilmeye gelmez.madem bu tarz bir karar verdiniz aramayacaktın.müsade istemiş.derdini anlatmış.neye ihtiyacı olduğunu söylemiş.bu şekilde davranmanız da aldığınız karalara saygı göstermediğinizi düşündürür.buda üç.bu ilişkiye ara verelim demek değil ki biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var demek.hayat zaten zor.taşıyamıyodur.hemen niye telaşa kapılıyorsunuz.sevgilisi olabilirsiniz ama adamın hayatında tek siz yoksunuz.işi-okulu-arkadaşları-hobiler vs vs var.erkek diye insan olmuyor mu.onlarında duyguları ve dayanma kapasiteleri var.bu kadar basit aslında.boşuna üzülüyorsunuz kanımca.

Nişanlını tanımıyorum ama kendimden örnek vereyim bu tavır bana kendimden çok tanıdık.kimi insanlar sorunlarını çevresiyle paylaşır,öyle aşar.kimisi de her şeyden kendini soyutlar ve kendi iç dünyasına gömülür.Üzgünüm ama hayat senin çevrende dönmüyor.ilgi bekliyorsun haklısın ya da daha önce sana istediğin ilgiyi gösterdiği için şu an ilgi göstermeyince eksiklik hissediyorsun çünkü seni buna alıştırmış zaten biri seni her gün arasa bir gün aramasa insan doğası ''neden bu gün aramadı ki'' dersin.kaldı ki sana yanlış bir şey söyleyip seni kırmak istemiyorum demiş.stresli olduğunun farkında ve agresifliğini sana yansıtmak istemiyor seni haksız yere kırmak istemiyor.ki eğer biri kendiyle baş başa kalmak istiyorsa senin onu değil 2 dakikalığına da olsa araman telini çaldırman bile rahatsız eder ki inan ben öyle durumlarda tabiri caizse tamamen yok olmak istiyorum kimse beni aramasın sormasın kapı çalmasın..vs.eğer sen onu yargılamaya başlarsan ''neden aramadın neden sormadın neden benle paylaşmıyorsun..vs'' emin ol sana şunu diyecektir..izin ver de bir rahat nefes alayım.üzerime gelme..anlayışlı ol biraz..ve sen ısrarcılığa devam edersen böyle durumlarda sen ''onun kendiyle arasına giren bir engel'' olacaksın ve seni silip geçmeyi tercih edecektir.o nedenle bekle biraz.arama sorma..aradan 3-4 gün geçsin..hiç bir şey olmamış gibi ara '' sesini duymak istedim bu gün keyfin nasıl de..ama iğneleme,lafçarpma...ve akşam iş çıkışı yorgun olmazsan bir kahve içelim mi de ama hayır derse de kırılma..sen yanında olarak ona destek olabileceğini düşünüyorsun ama bazen en büyk destek uzakta durmaktır...

cok tesekkür ederim.acaba bende de hata var mı diye düsünüyodum iyi oldu yazdıklarınız.Galiba zor olsada uzak kalmaya calısmalıyım.

insallah dediqin qıbıdır.kendi kendime üzülüyorumdur soquma qibi bir durum yoktur insallah.

insallah dediqin qıbıdır.kendi kendime üzülüyorumdur soquma qibi bir durum yoktur insallah.

ama ona o süreyi vermezsen de bu bir soğuma mı yoksa gerçekten yalnız mı kalmak istiyor bilemezsin.kaldı ki eğer gerçekten yalnız kalmak istiyorsa ve sen üsteliyorsan gene soğur.o nedenle bekle ama kendini de dolduruşa getirme.çevrene de bu konuyu anlatma.anlatııkça insanlar irdelemeye kalkar seni gerer,sen dolarsın ve ister istemez nişanlına yansıtırsın

nasıl anlayablrm ki peki ,nasıl ayırt edılr soguyup soqumadı?yanlz kalmak istediqi yada.

Zaman zaman aynı problemi bende yasıyorum ve cevremdede yasayanları cok fazla görüyorum.. Daha bu akşam erkek arkadasıma sordum neden böylesin bana neden böyle davranıyorsun diye?? Yok birşey şöyle böyle kavga etmek istemiyorum suss falan dedii. İşi cok stresli ve yorucu dikkat ve konsantre olması gereken bir işi var onuda kafasına takıyor hayliyle Azcık üstüne gidince üzülüyorum yıpranıyorum deyince ben açık verdi meğersemm bir arkadasıyla problem yasamıslar soramadım daha fazlasını ama senlik bir sıkıntı yok bu gece üstüme gelme yarın konusuruz hayatım dedi ve gayet iyi kapattık telefonu bende benden sogudu falan sanmıstım bugünkü hareketleri yüzünden ama telefonda ben sana söz verdim asla bırakmayacgmm seni bu ilişkiyi bitirirsen sen bitirirsin dedi birazcık rahatladımmmmm ama kafamda kuruyorum kuruyorum halaaa belkide cok detaycı oldugumuz icin kendimize zarar veriyoruzz kii sen nişanlıymıssın benimde allah izin verirse 1 ay sonra nişanım olucak acaba vazmıgeçti diyee kuruntularr yaptımm ama inankii erkekler bu kadar takmıyorlar ve rahatındalar yanii umarımm Allah sizi ayırmazz eski haline döner nişanlınn canımmm...

Bayanlar sorunlarını paylaşarak halletmeyi severler. Erkekler ise sorunları hakkında konuşmaktan pek hoşlanmazlar. Üstüne gitme bekle derim; böyle bir durumdan hemen soğumuş yargısını çıkaramazsınız. Belki gerçekten iş nedeniyle bunalmıştır. Zaman tanıyın...

Bak canım sana tavsiyem bekle gelicek zaten
bir sorun olduğunuda sanmıyorum bunalmıştır
benim sevgilimde bazen işleriyle ilgili sorun olduğunda asabi olabiliyor.
Sadece birkere işte canım sıkkın sorunlarım var v.s az uzak kalalım seninle ilgilenemicem kırmakta istemem dedi.
Bende peki dedim asla aramadım aramamda neyse 1-2 gün geçti heralde aradı.

Daha sonra aynısını ben ona yaptım kasten yaptım beni anlasın diye
O günden sonra ilişkimizde çok tartışmalar kavgalar onun sorunları v.s olduğunda ben uzak kalalım desem bile asla o kabul etmez.
Yani erkeğin bizi anlaması içinde önce susup sonra aynısını yapmak gerek hatta daha fazlasını:)
En ufak hatada bbile gidip aynısnı yapıp ödeşiyorum aşkımla:)
Çok değişti bitaneciğim artık çok uslu ve dikkatli arıza çıkarmıyor uy yerim onu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…