o beni ararsa nasıl konusmalıyım sizce kızlar ??
soguk mu:104:
perimle, sen ve nişanlını forumda en çok sorun çıkartan çift ilan ediyorumartık evlen de forumcak bir ohh çekelim yaa
şaka bir yana nişanlın benimkine benziyor biraz. çok çalışan yoğun hırslı bi tip. bak sana söyleyeyim kendi formulümü iyi dinle =)
---öncelikle ilgi istemeyi bırak. benden niye kaçıyosun , beni sevmiyormusun falan soruları sana asla istediğini vermez. eğer sana ilgili davranmasını istiyorsan önce araya bir mesafe koy. yani üstüne düşme. kendi hayatınla ilgilen onu fazla umursama. oyun olarak ya da manüplasyon için değil. gerçekten umursama. kendi hayatına bak. kendi meşguliyetlerinle ilgilen.
---sonra onun dertleriyle ilgilen biraz. adam diyor ki ''moralim bozuk sorunlarrım var konuşmayalım'' sen direk tamam diyorsun. yahu bir sor önce sorunu ne . bu adam neyi bu kadar dert ediyor kendine. yardım edemesen de dinle ve destek ol ona. yalnız dikkat et anlatmak isterse dinle eğer anlatmak istemiyorsa sıkıştırma. fakat bence samimi bir şekilde onun derdiyle ilgilenip sorarsan anlatır. sen kafayı takmışsın sana ilgi göstermesine ee tabi anlatmaz. biraaz onunla ilgilen ama gerçekten ilgilen. kendi ilgi açlığını doyurmak için nişanlının gerçek benliğini sorunlarını kendisini tanımak için ilgilen....
---aranıza bir süre mesafe koymak istese de buna izin verme. yukarda aranızda bir mesafe olsun dedim ama bir süre konuşmamak anlamında değil bu. çok üstüne gidip ilişkiyi cıvıklaştırmamak anlamında söledim. oysa nişanlının bir süre konuşmak istememesi senin onun boğduğunu gösteriyor. aslında onu bu kadar boğmasan böle birşey istemez. madem istedi sen de adım atmayıp onun yaklaşmasını bekleseydin. bırak kendi gelsin ve sonra geldiğinde de ona bir daha da böle mesafe koymanı istemiyorum deyip rahatsızlığını göster. aranızda sorunlar olsa da böle mesafe koymasına izin verme.....ama dediğim gibi önce sen nişanlını boğma ki böle birşey istemesin....
şimdilik aklıma bunlar geliyor. başka sorun olursa sor. zaten senin ve nişanlının çift terapisti oldum artık seanslara nişanlını da isteyecem
ilk mesajı okuyup direk cevap yazdım. bu sorunu yeni gördüm. seni ararsa soğuk konuşma. ona de ki'' sorunların olabilir. ben de bu aralar üstüne fazla geldim kabul ediyorum. seni anlayamamış olabilirim. yine de sana destek olmak ve yanında olmak istiyorum. eğer uzak durmamı istersen elbette dururum fakat bu hayatla beraber mücadele edecez. o yüzden yanında olmama izin ver. sorunların için birşey yapamasam da paylaşırım en azından'' diyerek konuyu hiççç onun ilgisizliğine falan getirme. sadece nişanlın ve onun sorunuyla ilgilen. bir süre kendisş zaten sana daha ilgili olacaktır. dediğim gibi üstüne düşme, bırak kendi yaklaşsın ve onu sıkıştırma. ilgi için boğma...
ayy cokk haklısın valla sorunlu olduk cıktık kusura bakma artıkın
söylediklerini yine can kulagıyla dinledim cok sagol canım.
ama ben ona sordum neyin var;noldu ama anlatmak istemedi fazla konusmak istemedi.
aslında ben onu boguyomuyum sıkıyomuyum bilmiyorum tabi ama böyle bişey olsun istemezdim .tabi hata bende de vardı sebebsiz kıskanclıklar;bagırmalar cagırmalar sorunlar yüzündn sıkılmıs olabilir zaten işiyle ilgili bisürü konu var..
ama ben napıcam bilmiyorum yaa... benden sogudu gibi düşünüyorum..
anlatmak istemese zorlama. kendi haline bırak...o zaten güven ortamı oluştuğunu hissedince geri döner. şimdi geri dönmüyorsa senin onu eleştirmenden yada kızmandan korktuğu için gelmiyordur. bu yüzden üsteleme...ve geldiğinde de şikayet edip bunaltma...sadece dinle onu...bırak biraz o konuşsun...
Yangina korukle gitmek istemiyorum canim ama isle ilgili bir sıkıntı olduguna emin misin?
evet tatlım eminim o konuda.neyaptıqını neyle ugrastıqını bılıyrm o konuda sorun yok.ama sorun duyguları galibasevmiyo diye düsüncem artk ya.Allah kahretsin
ilk mesajı okuyup direk cevap yazdım. bu sorunu yeni gördüm. seni ararsa soğuk konuşma. ona de ki'' sorunların olabilir. ben de bu aralar üstüne fazla geldim kabul ediyorum. seni anlayamamış olabilirim. yine de sana destek olmak ve yanında olmak istiyorum. eğer uzak durmamı istersen elbette dururum fakat bu hayatla beraber mücadele edecez. o yüzden yanında olmama izin ver. sorunların için birşey yapamasam da paylaşırım en azından'' diyerek konuyu hiççç onun ilgisizliğine falan getirme. sadece nişanlın ve onun sorunuyla ilgilen. bir süre kendisş zaten sana daha ilgili olacaktır. dediğim gibi üstüne düşme, bırak kendi yaklaşsın ve onu sıkıştırma. ilgi için boğma...
anlatmak istemese zorlama. kendi haline bırak...o zaten güven ortamı oluştuğunu hissedince geri döner. şimdi geri dönmüyorsa senin onu eleştirmenden yada kızmandan korktuğu için gelmiyordur. bu yüzden üsteleme...ve geldiğinde de şikayet edip bunaltma...sadece dinle onu...bırak biraz o konuşsun...
Of yaa aramadı ya aramadı.ooff
Canim sevmese isi niye resmiyete doksun? Benim esim neredeyse aldigi nefesi bile anlatan biridir emin ol. Ancak isle ilgili olunca asla anlatmaz kabuguna cekilir. 1-2 gun sonra olayi anlatir. Bu gercekten erkeklerin davranis bicimi.
Ben de ayni oyleyim ama canim sikkinsa dunyaya kuserim.
Bu kadar buyuk ne derdi var bir turlu cozulemiyor?
İnsallah bir an evvel arar da rahatlarsin canim. Sakin olumsuz dusunme.
arar ya kendini harap etme..
beklemek zordur her zaman ama meyvesi çok tatlıdır sabret..
darlık olmadan varlık olmaz..
Canim sevmese isi niye resmiyete doksun? Benim esim neredeyse aldigi nefesi bile anlatan biridir emin ol. Ancak isle ilgili olunca asla anlatmaz kabuguna cekilir. 1-2 gun sonra olayi anlatir. Bu gercekten erkeklerin davranis bicimi.
Ben de ayni oyleyim ama canim sikkinsa dunyaya kuserim.
Bu kadar buyuk ne derdi var bir turlu cozulemiyor?
İnsallah bir an evvel arar da rahatlarsin canim. Sakin olumsuz dusunme.
arar ya kendini harap etme..
beklemek zordur her zaman ama meyvesi çok tatlıdır sabret..
darlık olmadan varlık olmaz..
ah perimle ahh.arkadaşlar ne güzel yazmış.ayrıca arayınca niye soğuk konuşucaksın yahu.normal konuş.tabii kırıldımda de.sonuçta niyhetin onunyanında olmaktı.
perimle bende seninkine benzer bi durum içindeyim su anda.sorunları oldugu için kendinin biraz kafasını dinlemesi gerektiği için görüşmüyoruz bizde.bugun 17. gunumuzilk
defa bukadar uzun zamandr konusmuyoruz bizde. seni sevdiğine inanabiliyosan hersey düzelir öle kendini ikna etmeeye calıs. ben gercekten birbirimizi sevdiğimizi biliyorum
buyuzden duzelcegine inaniyorum. az zaman kaldı zaten kavusmamızada o gunu bı an once gelmesını bekliyorm
Benim bu mevzuyu aklım almıyor.
Kimse kızmasın, kusura bakmasın.
Evli olsaydılar ne olacaktı ? Adam alıp bavulu gidecek, kafasını toplayınca gelecek miydi ?
Ben böyle enteresan şeyler sevmiyorum.
Birine sevgilim diyorsunuz, sevdiğinizi söylüyorsunuz hatta nişanlanıyorsunuz ama "kafamı dinleyeceğim" gibi saçma bir bahane ile iletişimi kesiyorsunuz.
Tek bir açıklama yok ! Bana 1 hafta, 2 hafta, 1 ay izin ver filan değil.
Karşı tarafı öyle ortada bilmemne gibi bırakıp gidiyorsun, ne zaman döneceğini söylemiyorsun.
Kız bildiğin sap gibi sadece seni bekliyor , ne zaman bile geleceğini bilmeden endişeler içinde !
Bu kız burada üzüntülü, ama sen orada kafanı mı dinliyorsun ?!
Benim bildiğim şey, kafanı dinlersen dinle kardeşim. Geceleri yastığa başını koyduğundaki süre neyine yetmiyor ?
Oldu , biraz kafamı dinleyeceğim diye hayatındaki herkesle iletişimini kes o zaman.
Merak ettim canım senden başka kimseye kafamı dinleyeceğim bir süre git demiş mi ?
Annesine, babasına, kardeşine demiş mi mesela ?
Madem kafa dinleyecek küçük bey !
Valla bu kafa dinleme zamanı benim bildiğim ihanet, özgürlük zamanlarıdır.
Senin Küçük Bey bildiğin özgürlüğün tadını çıkarmaktadır bence şuan canım.
Benim sevgilim, kafamı dinleyecek bi süre görüşmeyelim dicek ben o zaman derim ki; Ben seni rahatsız mı ediyorum ?Rahatsızlık mı veriyorum ?
Bir adam, sevdiğinin yanında kafası dinlenmiyorsa, niye inanayım onun sevgisine.
Kusura bakma canım , çok sinirlendim.
Ben inanmıyorum bu bir süre ara verelim, kafamızı dinleyelim laflarına.
Benim bu mevzuyu aklım almıyor.
Kimse kızmasın, kusura bakmasın.
Evli olsaydılar ne olacaktı ? Adam alıp bavulu gidecek, kafasını toplayınca gelecek miydi ?
Ben böyle enteresan şeyler sevmiyorum.
Birine sevgilim diyorsunuz, sevdiğinizi söylüyorsunuz hatta nişanlanıyorsunuz ama "kafamı dinleyeceğim" gibi saçma bir bahane ile iletişimi kesiyorsunuz.
Tek bir açıklama yok ! Bana 1 hafta, 2 hafta, 1 ay izin ver filan değil.
Karşı tarafı öyle ortada bilmemne gibi bırakıp gidiyorsun, ne zaman döneceğini söylemiyorsun.
Kız bildiğin sap gibi sadece seni bekliyor , ne zaman bile geleceğini bilmeden endişeler içinde !
Bu kız burada üzüntülü, ama sen orada kafanı mı dinliyorsun ?!
Benim bildiğim şey, kafanı dinlersen dinle kardeşim. Geceleri yastığa başını koyduğundaki süre neyine yetmiyor ?
Oldu , biraz kafamı dinleyeceğim diye hayatındaki herkesle iletişimini kes o zaman.
Merak ettim canım senden başka kimseye kafamı dinleyeceğim bir süre git demiş mi ?
Annesine, babasına, kardeşine demiş mi mesela ?
Madem kafa dinleyecek küçük bey !
Valla bu kafa dinleme zamanı benim bildiğim ihanet, özgürlük zamanlarıdır.
Senin Küçük Bey bildiğin özgürlüğün tadını çıkarmaktadır bence şuan canım.
Benim sevgilim, kafamı dinleyecek bi süre görüşmeyelim dicek ben o zaman derim ki; Ben seni rahatsız mı ediyorum ?Rahatsızlık mı veriyorum ?
Bir adam, sevdiğinin yanında kafası dinlenmiyorsa, niye inanayım onun sevgisine.
Kusura bakma canım , çok sinirlendim.
Ben inanmıyorum bu bir süre ara verelim, kafamızı dinleyelim laflarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?