Kalbim acıyor.Ne yapacagımı bilmiyorum

çook çook tesekkür ederim canım inşallah öyle olur..
inşallah sizde kavusursunuz canım ya nişanınız hayırlısıyla olur..
dedigin gibi tek sorun galiba ;onlar bizim gibi düşünmüyor ondan,,detaycı degiller ama ne biliyim işte bu hareketlerde bizi üzüyo ister istemez "acaba sogudumu "diye düşünüyoruz ..sende aynısını yasamıssın yaa:26:demekki yalnız degilim bu konuda

bunu da yeni ögreniyorum ya.ben onlarında bizim ki olabilecegini sanırdım bir dertleri sıkntıları varsa konusabilirler sanıyordum

valla canım o insan senin kısmetinse olur olmazsa olmaz ben öle takdiklerin işşe yaramadığını düşünüyorum ha yaptım mı zamanında yaptım arkadaşlarımdanda biliyorum yapanlar kaçanlar kovalaynlr vs hepsi boşş bence .kadere inan olursa olur olmazsa ne yapalım de üstüne düşme fazlada üzülme ben artık üzülmüyorum birşeye güçlü durmak gerek hayatta giden kendi bilir daha iyisini bulurlarsa gitsinler .

ne kadar güzel yaa..sen çözüm bulmussun

sen bi çek kendini sende arama sorma..
hemen damlar peşine..
böyledir bu işler çok ilgilenince havalarından geçilmez..
1 hafta arama düşmezse peşine gel bul beni...

sen bi çek kendini sende arama sorma..
hemen damlar peşine..
böyledir bu işler çok ilgilenince havalarından geçilmez..
1 hafta arama düşmezse peşine gel bul beni...

ozaman eskisi gibi olur diyosun yani öyle mii ??????
bak ama bulurum seni cidden

Son düzenleme:
merhaba kızlar olayı kısaca anlatıyım benim 5 yıllık bir ilişkim var arada ayrılıp barışmalarımız oldu tabi ama bir yıldır hrsey guzeldi şubatta askere gitti gitmeden bikaç gün önce biriyle bi gece geçirmiş arkadaşyıla birlikte gitmişler askerden önce öyle bi kafa dagtmak için çok pişman oldu ama blmiyorum napıcagmı cok da seviyorum

evet şekerim...
bu modeller böyle ne yazıkki...
illa bi kaçıcan yani..
ben buralardayım....

tamam canım..
en mantıklısı bisüre sessiz sedasız durmak heralde .haklısın..
onunla konusmadan yapamasamda basarmak zorundayım..çünkü arasamda sorsamda bişey degişmicek daha çok sıkılcak galiba..
dayanmalıyımmm

seni aldatmış yani.. bugün yapan yarın yine yapar.

Kızlar sessiz durmaya devam edıyım dmi

yanliş anlamadysam sorunu olan arkds sensin bencede arkadasım sesiz ol ve asla arama o sana ne yapıosa aynısı yap ve bunu sorarsa eger farkında gelmiş gbi davran takma sakın ama sevgınden az da olsa sevgisinden az da olsa süphe etme derim yaşanmış oldugu için söluorum ark sonunda da bana geri döndu ve asla böle seyle yapmadı daha o aradktan snra bı süre onun yaptgı gbi yapmaya devam ettim sankı ben demişim ara verelim die o zaman fena bozulıolar ve hatalarnı alıolarr en iiyisi kafanı mesgl et ve asla arama...

hmm anladım tatlım tesekkür ederim ..sen cok iyi yapmıssın yaa..:92:
bende aramamaya calısıyorum işte ama neolur bilmiyorum ..belkide onun hiç aklına gelmem bile .of:95:

erkek arkadaşın seni kaybetmekten korkmuyor sanırım.
arama sende, bırak istediği kadar dinlesin kafasını.
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır dememişler boşuna bak nasıl dönecek tıpış tıpış.
erkekler ne yazık ki fazla ilgiye gelemiyorlar.
huyumu seveyim bana erkek arkadaşım kafamı dinlemek istiyorum dese 1 sene o aramazsa aramam. inadım kötüdür.

öyle de olmalı zaten ya istemiyosa ne arıcam ne sorcam..ama işte kalbe de söz gecmiyor bazen kötü bir durum canım

o beni ararsa nasıl konusmalıyım sizce kızlar ??
soguk mu

o beni ararsa nasıl konusmalıyım sizce kızlar ??
soguk mu:104:

perimle, sen ve nişanlını forumda en çok sorun çıkartan çift ilan ediyorum artık evlen de forumcak bir ohh çekelim yaa

şaka bir yana nişanlın benimkine benziyor biraz. çok çalışan yoğun hırslı bi tip. bak sana söyleyeyim kendi formulümü iyi dinle =)

---öncelikle ilgi istemeyi bırak. benden niye kaçıyosun , beni sevmiyormusun falan soruları sana asla istediğini vermez. eğer sana ilgili davranmasını istiyorsan önce araya bir mesafe koy. yani üstüne düşme. kendi hayatınla ilgilen onu fazla umursama. oyun olarak ya da manüplasyon için değil. gerçekten umursama. kendi hayatına bak. kendi meşguliyetlerinle ilgilen.

---sonra onun dertleriyle ilgilen biraz. adam diyor ki ''moralim bozuk sorunlarrım var konuşmayalım'' sen direk tamam diyorsun. yahu bir sor önce sorunu ne . bu adam neyi bu kadar dert ediyor kendine. yardım edemesen de dinle ve destek ol ona. yalnız dikkat et anlatmak isterse dinle eğer anlatmak istemiyorsa sıkıştırma. fakat bence samimi bir şekilde onun derdiyle ilgilenip sorarsan anlatır. sen kafayı takmışsın sana ilgi göstermesine ee tabi anlatmaz. biraaz onunla ilgilen ama gerçekten ilgilen. kendi ilgi açlığını doyurmak için nişanlının gerçek benliğini sorunlarını kendisini tanımak için ilgilen....

---aranıza bir süre mesafe koymak istese de buna izin verme. yukarda aranızda bir mesafe olsun dedim ama bir süre konuşmamak anlamında değil bu. çok üstüne gidip ilişkiyi cıvıklaştırmamak anlamında söledim. oysa nişanlının bir süre konuşmak istememesi senin onun boğduğunu gösteriyor. aslında onu bu kadar boğmasan böle birşey istemez. madem istedi sen de adım atmayıp onun yaklaşmasını bekleseydin. bırak kendi gelsin ve sonra geldiğinde de ona bir daha da böle mesafe koymanı istemiyorum deyip rahatsızlığını göster. aranızda sorunlar olsa da böle mesafe koymasına izin verme.....ama dediğim gibi önce sen nişanlını boğma ki böle birşey istemesin....

şimdilik aklıma bunlar geliyor. başka sorun olursa sor. zaten senin ve nişanlının çift terapisti oldum artık seanslara nişanlını da isteyecem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…