çook çook tesekkür ederim canım inşallah öyle olur..Zaman zaman aynı problemi bende yasıyorum ve cevremdede yasayanları cok fazla görüyorum.. Daha bu akşam erkek arkadasıma sordum neden böylesin bana neden böyle davranıyorsun diye?? Yok birşey şöyle böyle kavga etmek istemiyorum suss falan dedii. İşi cok stresli ve yorucu dikkat ve konsantre olması gereken bir işi var onuda kafasına takıyor hayliyle Azcık üstüne gidince üzülüyorum yıpranıyorum deyince ben açık verdi meğersemm bir arkadasıyla problem yasamıslar soramadım daha fazlasını ama senlik bir sıkıntı yok bu gece üstüme gelme yarın konusuruz hayatım dedi ve gayet iyi kapattık telefonu bende benden sogudu falan sanmıstım bugünkü hareketleri yüzünden ama telefonda ben sana söz verdim asla bırakmayacgmm seni bu ilişkiyi bitirirsen sen bitirirsin dedi birazcık rahatladımmmmm ama kafamda kuruyorum kuruyorum halaaa belkide cok detaycı oldugumuz icin kendimize zarar veriyoruzz kii sen nişanlıymıssın benimde allah izin verirse 1 ay sonra nişanım olucak acaba vazmıgeçti diyee kuruntularr yaptımm ama inankii erkekler bu kadar takmıyorlar ve rahatındalar yanii umarımm Allah sizi ayırmazz eski haline döner nişanlınn canımmm...
Bayanlar sorunlarını paylaşarak halletmeyi severler. Erkekler ise sorunları hakkında konuşmaktan pek hoşlanmazlar. Üstüne gitme bekle derim; böyle bir durumdan hemen soğumuş yargısını çıkaramazsınız. Belki gerçekten iş nedeniyle bunalmıştır. Zaman tanıyın...
Bak canım sana tavsiyem bekle gelicek zaten
bir sorun olduğunuda sanmıyorum bunalmıştır
benim sevgilimde bazen işleriyle ilgili sorun olduğunda asabi olabiliyor.
Sadece birkere işte canım sıkkın sorunlarım var v.s az uzak kalalım seninle ilgilenemicem kırmakta istemem dedi.
Bende peki dedim asla aramadım aramamda neyse 1-2 gün geçti heralde aradı.
Daha sonra aynısını ben ona yaptım kasten yaptım beni anlasın diye
O günden sonra ilişkimizde çok tartışmalar kavgalar onun sorunları v.s olduğunda ben uzak kalalım desem bile asla o kabul etmez.
Yani erkeğin bizi anlaması içinde önce susup sonra aynısını yapmak gerek hatta daha fazlasını:)
En ufak hatada bbile gidip aynısnı yapıp ödeşiyorum aşkımla:)
Çok değişti bitaneciğim artık çok uslu ve dikkatli arıza çıkarmıyor uy yerim onu:)
sen bi çek kendini sende arama sorma..
hemen damlar peşine..
böyledir bu işler çok ilgilenince havalarından geçilmez..
1 hafta arama düşmezse peşine gel bul beni...
ozaman eskisi gibi olur diyosun yani öyle mii ??????
bak ama bulurum seni cidden
evet şekerim...
bu modeller böyle ne yazıkki...
illa bi kaçıcan yani..
ben buralardayım....
merhaba kızlar olayı kısaca anlatıyım benim 5 yıllık bir ilişkim var arada ayrılıp barışmalarımız oldu tabi ama bir yıldır hrsey guzeldi şubatta askere gitti gitmeden bikaç gün önce biriyle bi gece geçirmiş arkadaşyıla birlikte gitmişler askerden önce öyle bi kafa dagtmak için çok pişman oldu ama blmiyorum napıcagmı cok da seviyorum
Kızlar sessiz durmaya devam edıyım dmi
yanliş anlamadysam sorunu olan arkds sensin bencede arkadasım sesiz ol ve asla arama o sana ne yapıosa aynısı yap ve bunu sorarsa eger farkında gelmiş gbi davran takma sakın ama sevgınden az da olsa sevgisinden az da olsa süphe etme derim yaşanmış oldugu için söluorum ark sonunda da bana geri döndu ve asla böle seyle yapmadı daha o aradktan snra bı süre onun yaptgı gbi yapmaya devam ettim sankı ben demişim ara verelim die o zaman fena bozulıolar ve hatalarnı alıolarr en iiyisi kafanı mesgl et ve asla arama...
erkek arkadaşın seni kaybetmekten korkmuyor sanırım.
arama sende, bırak istediği kadar dinlesin kafasını.
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır dememişler boşuna bak nasıl dönecek tıpış tıpış.
erkekler ne yazık ki fazla ilgiye gelemiyorlar.
huyumu seveyim bana erkek arkadaşım kafamı dinlemek istiyorum dese 1 sene o aramazsa aramam. inadım kötüdür.
Kızlarrahatsz ediyorsam kusura bakmayn ama cok kötüyüm konusmaya ihtiyacm var,fikirlerinize ihtiyacm var.
Sorun nisanlımın ilgiszligi..Bazen sanki hc aklına gelmıyorum gibi hissedıyorum.En son bana dedi ki"moralm cok bozuk canım cok sıkılıyo islerle ilgili sorunlar var bisüre konusmayalm,yanlıs bisey söyleyipte seni kırmak istemiyorum"dedi.bende tamam dedim.1gün bekledm 2gün bekledm aramadı,dayanamadm ben aradm merak ettm onu."bendn niye kacıyosun bana söylemedgn biseymi var"dedim.hayır dedi."böyle seyler söyleme yeter cok sıkıyosun beni" dedi bu lafına cok kırıldım üzüldüm."ama ben seni anlıyorum,sadece niye bna böyle soguk davranıyosun" diyebildm bitek.bu tavırlarına cok üzüldm bna karsı cok soguk.bu canımı cok acıtıyo.insan zor günlerinde dahi sevdigyle konusmak ister bence.
Evet kızlar ya sizce ona nasıl davranmalıyım?
Ne yapacagımı hic ama hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?