- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Tatli mucize
-
Yani asiri uzulmedim hic ama canimi dıkan konular var belkide ondandiryakın zamanda bırseye cok uzuldunuz mu ?
benım bu basıma gelmıstı tahlıller temız ama gercekten kalbım bıldıgınız agrıyordu, bırseye cok kırılmıstım , uzuntum gecınce gectı yanı gercekten kalp kırıklıgının acısı olabılır :)
Evet d vitamini ve demir eksijligi var yani bunlar sebep olabiliyoarmiSadece kalp degil dahiliye de gorsun magnezyum d3 b12 ve sodyum onemli susuz kalmamaya calisin ve sekerle ilgili probleminiz varmi dikkat edin
Cok tesekkur ederim hayir calismiyorum dediginiz gibi herssy olabilir yani kalp ilealakali buyuk bi sknti olmasinda icim ferahladi cok sagolunÇalışıyormusun yada spor yapıyormusun bilmiyorum ama bazen kaslardan kaynaklanabiliyor bu durum... Geçmiş olsun...
Evet d vitamini ve demir eksijligi var yani bunlar sebep olabiliyoarmi
SubhanAllah cok gecmis olsun bende sagligim adina her turlu seyi yaparim ama gelin gorunki doktorlar bizim kadar onemsemiyorlar hep bosveriyorlar iyi ilgilenicek bir yer bulursam gidicem mutlakaEvet ama duzgun bir doktor degerlendirmeli
Ben 10 bin lira 4 ay zaman harcadim tek sebep ciddi susuzluk tuzsuz kalma ve magnezyum eksikligi cikti tespiti zormus fakat cok onemli bir seymis diyabete ile bile iliskisi varmis bunu kardiyoloji tahmin ile cozdu ben bayilip kaliyordum
Ya iste normalde iyi degil bnde onun icin hemen gittim tedbir amacali tahlikler tertemiz kalp ekg si ayni sekilde ama agri devam edigor insan kendince acaba birsey varda bunlarmi gotemiyor diyorBende de oluyor birden kısa bi süreligine giriyor ama nefesimi kesiyor ama dpktora gitmedim hiç uzun zamandır oluyor bende
Bende de vardı bişey çıkmamıştı . Kan tahlili yaptırdığım da kansızlıktan Demişti doktor . Bide psikolojik olarakta ağrı olabiliyor . :)Evet d vitamini ve demir eksijligi var yani bunlar sebep olabiliyoarmi
Ben araştırdım bazen bazı derlerin yüksek olmasından olaşa biliyormuşYa iste normalde iyi degil bnde onun icin hemen gittim tedbir amacali tahlikler tertemiz kalp ekg si ayni sekilde ama agri devam edigor insan kendince acaba birsey varda bunlarmi gotemiyor diyor
Bende yuksek bir ihtimalle oyle dusunmejteyim cok tesekkur icim ferahldiBende de vardı bişey çıkmamıştı . Kan tahlili yaptırdığım da kansızlıktan Demişti doktor . Bide psikolojik olarakta ağrı olabiliyor . :)
Hangi degerler mesekaBen araştırdım bazen bazı derlerin yüksek olmasından olaşa biliyormuş
Benim d vitamini eksikligim vardi. Her yagmurdan 2 gun once butun vucudum agrimaya basliyordu.. Oyle boyle degil korkunc derecede. Doktor bir hap yazdi haftada1 kez 2.5 ay kadar kullandim hic birseyim kalmadi. Suan surekli yagmur yagan bir ulkede yasiyorum ama hic agrim yok. Yani d vitamini eksikligi vucut- kemik agrisina sebep olabiliyor.Evet d vitamini ve demir eksijligi var yani bunlar sebep olabiliyoarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?