- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Hayatsever
Burdaki bayanların yorumunu yabana atma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konunuzu da doğru hatırlıyorsam tek temennim bu satırların ilgi arayışında bi ergene ya da can sıkıntısından ırkçılık ve cinsiyetçilik üzerine tepki ölçmeye çalışan bir kimseye ait olması.Yok gerçek ise fena yakacaksınız başınızı.Selam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misinizçok teşekkür ediyorum
Önceki konunuzu da doğru hatırlıyorsam tek temennim bu satırların ilgi arayışında bi ergene ya da can sıkıntısından ırkçılık ve cinsiyetçilik üzerine tepki ölçmeye çalışan bir kimseye ait olması.Yok gerçek ise fena yakacaksınız başınızı.
Babaannen Kürt diye seni aşağılayan herif mi bu?
Kusura bakma ama aklını peynir ekmekle mi yedin? Hala seviyorum diyorsun. Nasıl birisi farkında değil misin? İnsan ayrımı yapan insan düşmanı bir mahluk. Allah bildiği gibi yapsın böylelerini. Uzak dur yoksa ileride çoook pişman olursun benden demesi.Çünkü onun için babamınTürk olması mühim olan
21. Yyda evet şaka değil
İşte sıkıntı burdaÇünkü onun için babamınTürk olması mühim olan
21. Yyda evet şaka değil
Selam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misinizçok teşekkür ediyorum
maaş kartını istemek ne yaa hemen ayrıl bnce şimdiden başlamış hemde..Selam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misinizçok teşekkür ediyorum
Kalp zekana hayran kaldim. Umarim kilavuzun kalbin olmaz. Yoksa burnunun gelecegi hic parlak görünmüyorSelam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misinizçok teşekkür ediyorum