Konuyla çok alakasız olacak ama derdinizi yazarken bari bir nokta koysaydınız. Anlamakta çok zorlandım.
uygunsuz işlere kalkışmaya başlamış şimdi bakıyorum face hariç üyelikleri başka olmaması gereken yerlere ailem arkamda 1 ay daha kalcam hatta hiç dönmücem sanırsambu yaptığı artık bitirdi bu evliliği
merhaba arkadaşlar benm kaynanam ve eşimle sorunlarım var konu açmıştım kaynanam devamlı para hesap yapan biri geçen hafta tartıştık eşimin yanında bende ailemin yanına geldim eşim getirdi biraz gezmem için(UZAĞIZ) ama ben bu arada eşime görüşme için msn açtım bilgisayar kullamayı biliyor ama çokta deil google falan rahat kullanır bugün baktım facebok açmış kendine bazı yerlere üye olmuş kendini sözde akıllı zanıyor meğer şifre bende şimdi sizce ne yapıyım bazı yerlere üye olmuş az daha bekliyimmi neler yapcak acaba eşiMLEe sorunlarımız oldu çok birbirimize soğuz ve annesinn lafından çıkmaz biri ama hepsine katlanıyorum ama bu son olay ben yıllardır bilgisayar kullaıyom onu en ufak rencide etcek birşey yapmadım o ise başlamış bile artık kalbim beynim vucudum bu evliliği kaldırmıyor en son bunuda yaptıktan sonra çok kötüyüm uyuyamıyom bilene yapıyım fikir verin aileme diyememde böle yerlere üye olmuş diye zaten eşimden bana davranışları yüzünden hoşlaşmıyolar bende şimdi görürünce iyice soğudum kızım için katlanıyodum ama biryere kadar bittim artık eşim daha önce dava açsanda boşanmam ben diyordu 25 yaşında hayatımı zindan ettiler ana oğul bana bişey olsa kızıma kim bakcak korkuyorum kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?