kalbim,beynim,vucudum kaldırmıyor bu evliliği artık :(

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
merhaba arkadaşlar benm kaynanam ve eşimle sorunlarım var konu açmıştım kaynanam devamlı para hesap yapan biri geçen hafta tartıştık eşimin yanında bende ailemin yanına geldim eşim getirdi biraz gezmem için(UZAĞIZ) ama ben bu arada eşime görüşme için msn açtım bilgisayar kullamayı biliyor ama çokta deil google falan rahat kullanır bugün baktım facebok açmış kendine bazı yerlere üye olmuş kendini sözde akıllı zanıyor meğer şifre bende şimdi sizce ne yapıyım bazı yerlere üye olmuş az daha bekliyimmi neler yapcak acaba eşiMLEe sorunlarımız oldu çok birbirimize soğuz ve annesinn lafından çıkmaz biri ama hepsine katlanıyorum ama bu son olay ben yıllardır bilgisayar kullaıyom onu en ufak rencide etcek birşey yapmadım o ise başlamış bile artık kalbim beynim vucudum bu evliliği kaldırmıyor en son bunuda yaptıktan sonra çok kötüyüm uyuyamıyom bile ne yapıyım fikir verin aileme diyememde böle yerlere üye olmuş diye zaten eşimden bana davranışları yüzünden hoşlaşmıyolar bende şimdi görürünce iyice soğudum kızım için katlanıyodum ama biryere kadar bittim artık eşim daha önce dava açsanda boşanmam ben diyordu 25 yaşında hayatımı zindan ettiler ana oğul bana bişey olsa kızıma kim bakcak korkuyorum kendimden

Son düzenleyen: Moderatör:
eşinin face açması kötü birşey değil o konuya takma bence.eğer başka kadınlarla felan uygunsuz işlere kalkışmadıysa ama diğer konular için diyeceğim o dur ki:senin ve kızının hayatı herşeyden kıymetli olmalı.öyle her sıkıştığında ölüm kelimesini aklına getirmemelisin.kızın için kendin için hayat sımsıkı sarıl.ailene de herşeyini anlat sakın bişey gizleme.sana sahip çıkyorlarsa da kal yanlarında uzun zaman da eşinin aklı başına gelsin...

uygunsuz işlere kalkışmaya başlamış şimdi bakıyorum face hariç üyelikleri başka olmaması gereken yerlere ailem arkamda 1 ay daha kalcam hatta hiç dönmücem sanırsam bu yaptığı artık bitirdi bu evliliği

Ne kadar zor bi durum Allah sabır versin
Bu kararı almakta uygulamakta çok zordur eminim
Kafanda bitirdiysen,,güçlü ol bundan sonra ailene anlat onların desteği çok önemli bence

arkadaş arama yada cinsel içerikli sitelere mi üye olmuş?

cahil cesareti işte..

bence takip et. herhangi birşey yapma...

o seni almaya gelinceye kadar yada çok özleyip çağırıncaya kadar gitme...

daha gençsin gitmiyorsa bu evlilik yürütmek için tek başına göğüsleme...
yıllar değişse de değişmeyecek bir kocaya sahipsen bırak kendi haline kendi yolunu tut.
çalışmıyorsa işe başla. kendi ayaklarının üzerinde durmalısın.
madem para konusnda hassaslar sende kendi paranı kendin kazan ve harca...

offfffff şu erkekler

ve şu saçma hevesleri

Son düzenleme:
ayrıca sakın sıfreyı degıstırmeyın ...bu sekılde yaparsanız daha gıremedıgı ıcın baska maıl alır ve tekrar uye olur..

sıfre sızde kalsın bırsey bılmıyormuscasına takıp edın..ondan sonra karar verırsınız..

Konuyla çok alakasız olacak ama derdinizi yazarken bari bir nokta koysaydınız. Anlamakta çok zorlandım.

Canım dur sakin ol. Konuyu görünce çok şaşırdım. Önce bir sakinleş ne olur. Face açması önemli değil. Önemli olan üye olduğu yerler. Şifresini biliyormuşsun. Bunu bile bile arkandan iş çevireceğini sanmıyorum. Bence o da en az senin kadar sıkıntılı. Kayınvalide unsuru yine devrede. Onun yarattığı sorunlar yüzünden eşinden soğuma. Kadın apaçık huzur kaçırmaya çalışıyor. Ekmeğine yağ sürme gözünü seveyim.

Allah yardımcın olsun canım.adam eşiyle arasını düzelmeye çalışmıyor arayışlar içine girmiş.biraz daha takip et bakalım neler yapacak,sonra yüzüne vurursun hepsini.hem diğer sorunlarını üstüne birde yaptığı bu çirkinlik soğumakta çok haklısın

canım konumu okudum cok sasırdım .
esının bence de face gırmesın ecok takılma belkı merak etmıstır
sıfre sendeymıs nasıl olsa sureklı kontrol altında tut caktırmadan
ama sakın kotu dusunme zaten kayınvalıdenlerın ıstedıgı bu degıl mı.

haberdar et bıızı.

Arkadaşlar biraz yapıcı olalım lütfen.
Yıkmak her zaman kolaydır.
Canım arkadaşım nasılsın?
Habersiz bırakma bizi.

canim esinin face kullanmasini cokta buyutme bence bunu ne amacla kullandigini ogrenmeye calis...

aman oyle aklina kotu seyler getirip kendini sikma...

bir yuvayi kurmak kolay degil degil biliyorsun ama yikmak cok kolaydir...

sakin kafayla oturup konusmakta yarar var,ofkeyle kalkan zararla oturur bunu unutma canim...

nasıl uygunsuz yerler?
bence o şeytana uymadan önce,onu uyarın ve eğer bu şekilde devam edecekse de,''sizsiz kalacağını'' altını çizerek söyleyin..

Sibelcim,

Konunu okuyunca üzüldüm. Dur bakalım hemen ani kararlar verme bir süre takip et bakalım nedir ne değildir anlamaya çalışalım. Onan sonra konuşuruz.

Sıkma canını arkadaşım hayatta hiçbişi senden kızından önemli değil. öle kötü kötü şeyler de getirme aklına.

ne güzel söylemişsin..."artık kalbim beynim vucudum bu evliliği kaldırmıyor ."işte ben de aynen böyle hissediyorum...eşimin sevgisinden şüphe ediyorum artık,hatta bazen kendi sevgimden de...bi bilişki mutlu olmak için vardır.ben tek başıma da mutsuz olabilirim zaten...bittiğimi hissediyorum,bana güç verecek,yol gösterecek kimse yok...

Sende annenlerde kal eşinin burnu sürtsün ya akıllanacak ya da bitecek mutlu olmak herşeyden daha değerli o neden sürekli annesinin sözünden çıkmıyor parasal olarak onlara mı bağlı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…