kalbim çok acıyor:(en sondaki soru önemli!!!

beyazlalelale

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
42
0
611
İstanbul
buraya daha öncede konular açmıştım...özetle şunu söyleyeyim,2 sene önce sevdiğim kişi uzak şehire temelli gittiğinden dolayı benimle arkadaş olarak kalmak istedi,baktık olmuyor 3-5 sene sonra birleşiriz demişti...2 sene oldu...en yakıın arkadaşı kardeşi gibi onunla da 2 senedir görüşmüyorum. gecen gün msn de beni gördü ve nasılsın falan dedi belki konu açmak istediğindendir bilemiyorum
" nasılsın?geleceğe dair bir planın var mı? üniversitedeki çoğu bekar evlendi?"dedi
bende çok açık sözlüsün dedim..tamam mesaj alınmıştır dedi....sonra konu konuyu actı sadece şunu söyleyebilirim dedi "önce kendini düşüneceksin,sonra zamanla karşındakinin yerine koyacaksın kendini,hayatın tadını çıkarmaya bak,kendini üzme dedi,olmuşla ölmüşe çare yok dedi ...en sonunda msn yi kapatmadan bu konuşmalrından ikinci bir yıkıma hazır olmam gerektiğini anladım dedim....nerden cıkartıosun bunu olumsuz düşünüosun dedi sadece düşüncelerimi söledim dedi....offffffff canım çok acıyor hala
siz olsanız en yakın arkadaşınızın ayrıldığı sevgilisine böyle soru sorarmısınız sorarsanız neden???

tam anlamadım ama yine de fikir yürütücem..
sanrm ayrıldığın sevgilinle ilgili bi durum var...yani senin üzülebileceğin bi durum..
evlenmiş olabilir mi?:uhm:

ben bu kısımlardan onu çıkardım ama fikir sadece...

benim anlamadığım aradan uzunn zaman geçmiş neden aynı insana takılıp kaldın kii?? belli ki o seni unutmuş ve bi düzen kurmuş.çocukta bunla ilgili mi mesaj vermek istemiş sana.çok haklıı.en büyük aşklar bile unutuluyor,kendini onun için yıpratma bu kadar.

O zaman nıye sılmıyor aksıne facebook tan eklıyor? Ve bunları soran ve bana bunları sÖyleyen renklı yazılı olan yerler onun en yakın arkadaŞı akrdeŞı gıbı...
Offf...

bu vatandaş sana göz koymuş olmasın CADIARZU

cünkü baksana gelecege dair planını soruyor..
üzme kendini degmez sana daha iyileri var vs.şakkıdı
eski sevgilimin neyi olursa olsun bana bunu sormaya cesareti olamaz:mymeka:
onun kulagına gideceginden eminim

onlar kendı aralarında muhakkak konuşmuşlardır senı..
arkadaşı da ağzını aramış ama gerıye bakma demek istemiş benim anladıgım bu cnm:ecrin_bebek:

ya arkadasi sana gozkoydu
ya agzini aradi
yada eski sevgilin evlenecek

bence ilk ikisinden biri,gerci oylesinede demis olabilir,laflafi acti olaylari

O zaman nıye sılmıyor aksıne facebook tan eklıyor? Ve bunları soran ve bana bunları sÖyleyen renklı yazılı olan yerler onun en yakın arkadaŞı akrdeŞı gıbı...
Offf...

ya bu siteyi hayatı falan mı sanıyorsunz? sizin üstünüze kimleri kimleri eklemiştir , hala daha ekliyordur sizi silmeye fırsat bulamaıştır belki:umursamaz:

bu düşünce ile senden ayrılan birinden bir ümit beklemiyorsundur umarım.
"şimdi ayrılalım, ben gittiğim yerde yeni kızlarla tanışmak istiyorum, gezip tozup eğlenmek istiyorum. baktım en sonunda kafama göre birini bulamazsam yine sana dönerim. beni bekle sen olur mu? eğerbaşkasını bulursamda sana en yakın arkadaşımla haber gönderirim"
demiş adam sana :1ninca:

evlenicek olabilir. veya belki bu konustugun kizla da cikiyo olabilirler.. bi hainlik sezdim o kizda.

o sana ara verelim arkadas kalalim sonra birlesiriz dedigini onaylayip, hala gorusmen Hata!
simdi bence cok uzuldum demen yersiz, ki cok insan seni uyardi..
dinlemiosan bole daha cok canim acidi dersin..

kes alakani su cocukla cok yavsak oyuncu birine benzio
eger uuzlmeyi hakediorum diosan.,tam gaz devam et..suraya yaziorum :) dedigim yere geleceksin..cunku basindan kendini belli edior ama anlayn nerdé?

valla başka şehire taşınıyor diye senden ayrılması çok saçma
bende navb'a aynen katılıyorum valla.
şimdi ben ne yapcam 4 sene okul için başka bir şehirdeyim ondan sonra tayindir, bilmem nedir nolcak şimdi ayrılmamız mı gerek. gerçi zaman ne gösterir bilemem de.

en azından taşınmış olsa bile seninle ayrılmamalı uzaktan da olsa bu ilişki devam etmeliydi.
baktınız olmuyo o zaman ayrılırdınız.
hem senin yanına gelemicek kadar mı uzak.

bence konuşmakla hata yapıyosun.
hem facebook işini de fazla kafana takma.
belki de kimleri ekliyodur. seni de görmüş eklemiş olabilir.

çokta kafaya takma derim ben..
ne demek istedi diye düşünme
zamana bırak..

canım inanki sevdiğim kişiye slm bile atmıyorum...olan olaylar sadece 2 sene sonra en yakın arkadşının bana slm atması ve bana evlilik var mı gibi soruları ile başladı...benim sormak istediğim mesela sizden birisi ayrılıyor ve onun kardeşi gii olan arkadaşı geleceğe dair planların var mı ,üniversitede bekar olanların sayısı (arkadaşlarımızdan)..azaldı diye belirtip soru sorması...belki konu açmak için böle birşey sordu bilmiyorum ama tek konu bu mu kaldı konuşacak

neden kendisi yapmıyor bunu... bence bunu sorgula önce... ayrılmayı teklif eden hem deço uygunsuz bir şekilde yapan o... o zaman da seninle olan ilişkisi için çabalamamış şimdi de niyeti olumlu olsa bile çabalamaktan çok uzak...

biraz senin için çabalasa nasıl olur acaba bir düşün...

ama senin için çabalamıyorsa ne olur ben söyleyeyim ; gün gelir yine pat diye bırakabilir seni...
çünkü emek vermemiş senin için ve vermiyor ve hatta hiç vermeyecek; ne kadar değerli olabilirsin ki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…