- Konu Sahibi beyazlalelale
-
tam anlamadım ama yine de fikir yürütücem..
sanrm ayrıldığın sevgilinle ilgili bi durum var...yani senin üzülebileceğin bi durum..
evlenmiş olabilir mi?:uhm:[/QUOTE
CANIM BİLDİĞİM KADARI İLE YOK YANİ EĞER OLSA NE BİLEYİM MSN İNDEN VE FACEBOOK TAN DAHA GECENLERDE BEN EKLEMEDİĞİM HALDE O EKLEMİŞTİ...
OFFFF NİYE SORDU Kİ YAEVLENECEKSE BENİ SİLMELİ ...
ben bu kısımlardan onu çıkardım ama fikir sadece...buraya daha öncede konular açmıştım...özetle şunu söyleyeyim,2 sene önce sevdiğim kişi uzak şehire temelli gittiğinden dolayı benimle arkadaş olarak kalmak istedi,baktık olmuyor 3-5 sene sonra birleşiriz demişti...2 sene oldu...en yakıın arkadaşı kardeşi gibi onunla da 2 senedir görüşmüyorum. gecen gün msn de beni gördü ve nasılsın falan dedi belki konu açmak istediğindendir bilemiyorum
" nasılsın?geleceğe dair bir planın var mı? üniversitedeki çoğu bekar evlendi?"dedi
bende çok açık sözlüsün dedim..tamam mesaj alınmıştır dedi....sonra konu konuyu actı sadece şunu söyleyebilirim dedi "önce kendini düşüneceksin,sonra zamanla karşındakinin yerine koyacaksın kendini,hayatın tadını çıkarmaya bak,kendini üzme dedi,olmuşla ölmüşe çare yok dedi ...en sonunda msn yi kapatmadan bu konuşmalrından ikinci bir yıkıma hazır olmam gerektiğini anladım dedim....nerden cıkartıosun bunu olumsuz düşünüosun dedi sadece düşüncelerimi söledim dedi....offffffff canım çok acıyor hala
siz olsanız en yakın arkadaşınızın ayrıldığı sevgilisine böyle soru sorarmısınız sorarsanız neden???
O zaman nıye sılmıyor aksıne facebook tan eklıyor? Ve bunları soran ve bana bunları sÖyleyen renklı yazılı olan yerler onun en yakın arkadaŞı akrdeŞı gıbı...
Offf...
buraya daha öncede konular açmıştım...özetle şunu söyleyeyim,2 sene önce sevdiğim kişi uzak şehire temelli gittiğinden dolayı benimle arkadaş olarak kalmak istedi,baktık olmuyor 3-5 sene sonra birleşiriz demişti...2 sene oldu...en yakıın arkadaşı kardeşi gibi onunla da 2 senedir görüşmüyorum. gecen gün msn de beni gördü ve nasılsın falan dedi belki konu açmak istediğindendir bilemiyorum
" nasılsın?geleceğe dair bir planın var mı? üniversitedeki çoğu bekar evlendi?"dedi
bende çok açık sözlüsün dedim..tamam mesaj alınmıştır dedi....sonra konu konuyu actı sadece şunu söyleyebilirim dedi "önce kendini düşüneceksin,sonra zamanla karşındakinin yerine koyacaksın kendini,hayatın tadını çıkarmaya bak,kendini üzme dedi,olmuşla ölmüşe çare yok dedi ...en sonunda msn yi kapatmadan bu konuşmalrından ikinci bir yıkıma hazır olmam gerektiğini anladım dedim....nerden cıkartıosun bunu olumsuz düşünüosun dedi sadece düşüncelerimi söledim dedi....offffffff canım çok acıyor hala
siz olsanız en yakın arkadaşınızın ayrıldığı sevgilisine böyle soru sorarmısınız sorarsanız neden???
evlenicek olabilir. veya belki bu konustugun kizla da cikiyo olabilirler.. bi hainlik sezdim o kizda.
o sana ara verelim arkadas kalalim sonra birlesiriz dedigini onaylayip, hala gorusmen Hata!
simdi bence cok uzuldum demen yersiz, ki cok insan seni uyardi..
dinlemiosan bole daha cok canim acidi dersin..
kes alakani su cocukla cok yavsak oyuncu birine benzio
eger uuzlmeyi hakediorum diosan.,tam gaz devam et..suraya yaziorum :) dedigim yere geleceksin..cunku basindan kendini belli edior ama anlayn nerdé?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?