Kalbim çok acıyor :(

eğer çok seviyorsan unutucaksın.
bence bu konuya alış ve bir daha açma
bu senden önce olan bir mevzu,
ya bunu evlendikten sonra öğrenseydin,
bence geriye takılma
madem çok seviyorsunuz birbirinizi aşkınızı yaşayın
bırakın geçmişi sorgulamayı.

Canım cok tsk ediyorum yorumun için..
Hayır görüsmüyorlar kız nisanlanmıs zaten ortak arkadaslarından duymus...
Canım benim takıldığım konu birlikte anlasamamıs ayrılmıs olasalar kafama takmıcam ama kız ayrılmak istediği için mecburen ayrılmıs ve hep hala unutamamıstır gibime geliyor senağlama

Bahsettiğin olay senden önceki olan bir mevzu, ve resmi bağlantılarıda kalmamış kızla. Aradan 2 sene geçmiş yani bu kadar büyütme gözünde. Kıskançlık krizlerinede girme. Şuan seninle beraber değilmi gerisini boşvermelisin. Bu konuyu irdelersen daha çok canın acır bence..

gece kaç defa uyandım kalbim yanarak kendimi biliyorum ben şimdi bu konuya takılırım..Unutamam ama ondan da ayrılamam kötü günler basladı..
Hep şimdi kendimi o kızla karsılastırıyorum acaba güzel mi,neden onu o kadar sevdi,o kızla evlenmek için ne kadar caba sarfetmiş benle de sarfedecek mi..Bin tane soru geliyor aklıma ve beni yiyip bitiriyor...,
Keske kurtulmanın bir yolu olsa bu dertten

kız ayrılmak istediği için de ayrılmış olsalar ne farkeder ki
bir kere unutamayan insan başkalarına bakamaz.ve kimse vazgeçilmez değildir.
zaman akar gider, 3 sene önce "ben onsuz yapamam" diye ağlayan adam, birkaç yıl sonra "amaaan annemlerde istememişti onu zaten, hem ailem NinaRicci'yi daha çok sevdi" diye mazinin kıçına bir tekme koyabilir :))
bu arada senin onun ailesiyle aran nasıl?

bak sana kendi hikayemi anlatiyim:
ayrıca bir laf vardır bilir misin?

"ERKEKLER İLK, KADINLAR SON OLMAK İSTER" diye :))
benim şun an hoşlandığım kişinin eski bir evliliği olmuş. biliyor musun ben bundan memnun oldum
çünkü olgunluk kazanmış, ilk karısında yaptığı hataları bende yapmayacak.
hemde ilk karısı benden 15 yaş büyükmüş, şimdi ben bu adamdan çok küçüğüm, beni "küçüğüm benim" diye seviyor
ve ben onun geçmişini falan kıskanmıyorum.

sadece şu konuda çok kıskançlık etmiştim:
eski karısına geri döner diye falan
ama öyle bir ihtimal yokmuş. sevgilimin ilk karısı zaten aileler kavga dövüş olmuş büyük aile kavgalarıyla ayrılmışlar adını bile anmak istemiyor.
umarım bu hikaye seni rahatlatır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım yaa Allah razı olsun yüzümü güldürdün :)) İnsallah yazdığın gibi olur...
Onun ailesiyle ben tanısmıyorum,tlf da falan da konusmadık..

bence abartıyorsun ve böyle hüsnü kuruntuların olursa ilişkinizide yıpratırsın baksana baştada yazmışsın kıskançlıklardanda tartışıyormuşsunuz yapma takma kafaya :hulya:

işte bu yüzden geçmişi çok kurcalamamak en iyisi... belki aklına bile gelmiyor eskiden yaşadıkları ama siz sürekli şüphe duyacaksınız... bi şarkıda hüzünlense ya da dalgın düşünceli olsa hemen aklınıza o kız gelecek... bence erkekler bayanlar kadar duygusal değiller... yani bir ilişki bitmişse bitmiştir genellikle onlar için... eğer bitmeseydi zaten sizinle yürütemezdi bunu ilişkinize yansıtırdı sizi mutlu edemezdi..vs.. bence geçmişe takılıp kalmayın hem kendinizi hem onu hem de ilişkinizi yıpratmayın...

Anladım canım,evet cok haklısın senin durumunda eşiyle kavga dövüs ayrılmıs o yüzden sevgisi bitmiştir...Buna eminim..

Ama bende sua acıdan kendimi teskin ediyorum en azından ailesi istemsede kıza sahip cıkmıs..

Ben ona kendini benim yerime koy sen olsan peki ne düsünürdün dedim..
O da dediki "eğer sen benim için bitti diyorsan,şuan ki hayatınıda yansıtmıyorsan ben dert etmem" dedi..
Tabi ates düstüğü yeri yakar benden yana emin,onu ne kadar cok sevdiğimi cok iyi biliyor o yüzden böyle tasası yok..
Ama gece uykumdan acıyla uyanacak kadar beni sarsan bu derdi unutmanın yolu var mı bilmiyorum

Ben konuya birazcık farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum arkadaşım...Ben olsaydım ilişkimi sürdürmezdim neden mi?Bence ailesinden bu kadar büyük bir olayı hiç çekinmeden yapmış gitmiş kendi başına evlenmiş...bu adamın ileride evlenirsen yeniş ailesi sen olacaksın sana danışmadanda büyük işlere kalkışabilir HAKSIZ MIYIM...büyük risk bence...

bi arkadaşım var benim. arkadaşımın da en yakın arkadaşının sevgilisi varmış. arkadaşım yıllar önce, en yakın arkadaşının sevgilisine aşıkmış. ve arkadaşım; onları öpüşürken görmüş bir defa, yanında öpüşmüşler, bu sahneyi arkadaşım yıllarca aklından çıkaramadı.

ama sonra ne oldu:
arkadaşı o adamdan ayrıldı.
adamla benim arkadaşım çıkmaya başladı.
ve evlendiler.
ve şu anda dünyanın en mutlu çifti onlar 2 yıldır =))

nicce nice sevgiler unutuluyor, leyla mecnun aşkı olmaz ki artık 2010larda...
zaman akar gider, herkes kendine yeni bir sevgili-eş bulur.

eğer canını bir şeylere sıkmak istiyorsan başka şeylere sık bence.
eski, sevgilisiyle görüşüp görüşmediklerini kontrol et.
sevgilin seninle evlenmek istiyor mu, yoksa evliliğe kayıtsız mı yaklaşıyor onu bi yokla.
eski sevgilisini feyste ekle fake hesaptan, kızın yeni bir sevgilisi olup olmadığını takip et.
eğer şüphen varsa iz sür. senden öncekilerden değil, senden sonrakilerden kork. eline bir aldatılma delili geçirmeden geçmişi kıskanma. gereksiz çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı arkadaşların abartıyosun kelimesine çok şaşırdım burda abartılacak çok şey var.evlenmiş ayrılmış arkadaşlar geçmişindeki daha neleri saklıyo sevgili acaba belki çocuğuda vardır ve ileride daha neleri çıkacak.şahsen benim başıma böyle bir durum gelse bütün güvenim giderdi.ciddi bir olay bu nasıl anlatmaz

İnsan sevilip sevilmediğini hisseder,ne bilim geçmişle ilgili bir kıyas,pot kırmışlığı yada başbaşa iken dalıp dalıp gittiği oluyor mu,bu kadar üzüldüğüne göre sebeplerin olmalı CADIARZU

Facebook adresinin şifresini biliyorum..Ve istediğimi siliyorum zaten arkadas listesinden,ve o kızlada artık görüsmediklerine eminim...
Alsından şuan ona dair bir kuskum yok canım..
Benim asıl hazmedemediğim.bazen ben bitti yürümüyor dediğimde sen bilirsin diyor..
Ama o kız her bitti dediğinde demekki onu bırakamamıs ve yıllarca hep koşmus peşinde..
Ve dün gece ona bunu söylediğimde eğer dürüstce anlattığımı önüme getireceksen huzurumuz kalmaz dedi..Bunu sakın yapma dedi senağlama

Benim yanımdayken benle cok ilgili canım..Hatta var ya ilk zamanlar beni görebilmek için işini gücünü bile bırakıyordu...Fakat son zamanlarda kıskanclık sorunları,facebook sorunları vs oldu aramızda o nedenle biraz gerilmiştik..Ama yinede ben yanındayken asla o kızdan bahsetmeyi bırak ima bile etmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…