üzülmen için pek bir sebep göremedim.
senden önce çok büyük bir aşk yaşandığına sevinmelisin bence.
demek ki erkek arkadaşına o 7 senelik büyük aşkını bile unutturmuşsun, bu adamın yeni prensesi sensin
hiç ünlüleri görmedin mi yada hiç etrafında duymadın mı adam yıllarca evli kaldığı karısını boşayıp yepyeni bir hatunla taptaze bir aşk yaşıyor. niye unutamasın ki?
o kız mazide kalmış.
ama eğer şüpheleniyorsan görüştüklerinden, ve aldatıldığını düşünüyorsan, bununla ilgili delillerin varsa (cep tel msajı) falan filan o ayrı, öyle bir şeyler anlatmamışsın ama varsa anlat ona göre bir yorum yapayım..
eğer çok seviyorsan unutucaksın.
bence bu konuya alış ve bir daha açma
bu senden önce olan bir mevzu,
ya bunu evlendikten sonra öğrenseydin,
bence geriye takılma
madem çok seviyorsunuz birbirinizi aşkınızı yaşayın
bırakın geçmişi sorgulamayı.
kız ayrılmak istediği için de ayrılmış olsalar ne farkeder ki
bir kere unutamayan insan başkalarına bakamaz.ve kimse vazgeçilmez değildir.
zaman akar gider, 3 sene önce "ben onsuz yapamam" diye ağlayan adam, birkaç yıl sonra "amaaan annemlerde istememişti onu zaten, hem ailem NinaRicci'yi daha çok sevdi" diye mazinin kıçına bir tekme koyabilir :))
bu arada senin onun ailesiyle aran nasıl?
kız ayrılmak istediği için de ayrılmış olsalar ne farkeder ki
bir kere unutamayan insan başkalarına bakamaz.ve kimse vazgeçilmez değildir.
zaman akar gider, 3 sene önce "ben onsuz yapamam" diye ağlayan adam, birkaç yıl sonra "amaaan annemlerde istememişti onu zaten, hem ailem NinaRicci'yi daha çok sevdi" diye mazinin kıçına bir tekme koyabilir :))
bu arada senin onun ailesiyle aran nasıl?
bak sana kendi hikayemi anlatiyim:
ayrıca bir laf vardır bilir misin?
"ERKEKLER İLK, KADINLAR SON OLMAK İSTER" diye :))
benim yeni sevgilimin eski bir evliliği olmuş. biliyor musun ben bundan memnun oldum
çünkü olgunluk kazanmış, ilk karısında yaptığı hataları bende yapmayacak.
hemde ilk karısı benden 15 yaş büyükmüş, şimdi ben sevgilimden çok küçüğüm, beni "küçük sevgilim" diye seviyor
ve ben onun geçmişini falan kıskanmıyorum.
sadece şu konuda çok kıskançlık etmiştim:
eski karısına geri döner diye falan
ama öyle bir ihtimal yokmuş. sevgilimin ilk karısı zaten aileler kavga dövüş olmuş büyük aile kavgalarıyla ayrılmışlar adını bile anmak istemiyor.
umarım bu hikaye seni rahatlatır.
işte bu yüzden geçmişi çok kurcalamamak en iyisi... belki aklına bile gelmiyor eskiden yaşadıkları ama siz sürekli şüphe duyacaksınız... bi şarkıda hüzünlense ya da dalgın düşünceli olsa hemen aklınıza o kız gelecek... bence erkekler bayanlar kadar duygusal değiller... yani bir ilişki bitmişse bitmiştir genellikle onlar için... eğer bitmeseydi zaten sizinle yürütemezdi bunu ilişkinize yansıtırdı sizi mutlu edemezdi..vs.. bence geçmişe takılıp kalmayın hem kendinizi hem onu hem de ilişkinizi yıpratmayın...
nicce nice sevgiler unutuluyor, leyla mecnun aşkı olmaz ki artık 2010larda...
zaman akar gider, herkes kendine yeni bir sevgili-eş bulur.
eğer canını bir şeylere sıkmak istiyorsan başka şeylere sık bence.
eski, sevgilisiyle görüşüp görüşmediklerini kontrol et.
sevgilin seninle evlenmek istiyor mu, yoksa evliliğe kayıtsız mı yaklaşıyor onu bi yokla.
eski sevgilisini feyste ekle fake hesaptan, kızın yeni bir sevgilisi olup olmadığını takip et.
eğer şüphen varsa iz sür. senden öncekilerden değil, senden sonrakilerden kork. eline bir aldatılma delili geçirmeden geçmişi kıskanma. gereksiz çünkü
İnsan sevilip sevilmediğini hisseder,ne bilim geçmişle ilgili bir kıyas,pot kırmışlığı yada başbaşa iken dalıp dalıp gittiği oluyor mu,bu kadar üzüldüğüne göre sebeplerin olmalı CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?