Ee bu durumda evlenip boşanmış olanlar bir daha evlenmeyi akıllarından bile geçirmesin mi yani?
hayır canım,benim dert ettiğim nokta birşeyler gecmiş olması değil başından..
Onunla severek ayrılmıs olması beni kahrediyor..kız içinde kalmıs diye üzülüyorum..
Ama keske bir kac yıl evlilik yaşasaydı anlasamayıp rızasıyla ayrılsaydı erkek arkadasım o zaman hiç sorun etmezdim bunu..
Bi de şu açıdan düşün.
O sana bunu detaylarıyla anlatana kadar sen bunun farkında değildin öyle değil mi?
Ne zaman ki sana anlattı o zaman kafanda "acaba hala o kızı seviyor mu" sorusu belirdi.
Eğer ki seni değil halen başkasını seviyor olsaydı sence sen bu durumu fark etmez miydin o sana anlatmadan?
İnan bana ederdin... bu yüzden rahatlamaya çalış biraz.
"şimdi ben ve o kız yanyana dursak ve birimizi seçecek olsa hangimizi seçerdi" diye düşünürsen işin içinden çıkamazsın...
herkesin sevgilisinin eski sevgilisi var, o işin içine giren çıkamaz yani.. kimisi severek ayrılmış, kimisi terk edilmiş bir tek sen değilsin. kurcalamamak en doğrusu
Ne diyeceğimi ve ne söyleyeceğimi bilemiyorum...
Artık bana karşı o kadar soğukki anlatamam ama o kızla ilgili konusmadan önce başlamıstı soğukluğu..
Halbuki ilk tanıstığımız aylarda o kadar ilgili ve heyecan doluydu ki anlatamam..
Tamam benim hatalarım oldu kıskanclık ve başka sebeplerle üstüne gidip,bitti dediğim oldu..O ilk zamanlar bitrmek istemiyordu fakat son zamanlarda ben bitti desemde sen bilirsin diyip umursamıyor bile
Artık dün iftarda aradım konustuk sonra bi daha bana ne döndü ne bişey,sonra sahurda msj atmıs uyuyakaldım diye ama o kadar soğukki anlatamam ne canım ne bitanem hiç bişey yazmamıs...Son zamanlardaki msjları hep böyle soğuk
Bende msj attım güzelce cvp verdi ikinci msjıma cvp yazmadı bende aradım meğerse uyuyakalmıs..Hiç inanmıyorum önceden tek msjıma cvp yazmamayı bırak gec bile cvp yazmazdı..
Bende aradım ve neden böyle yapıyorsun dedim,bana o kadar kötü konustu ki anlatamam.Sen neden benden beklediğin seyleri kendin yapmıyorsun,bencil davranıyorsun,aynaya dönüp bakman lazım vs.. bir sürü sey söyledi..Üzülürek kapattığımı bile bile ne msj cekti ne aradı..Bende msj cektim arkadan,beni cok kırıyorsun neden böyle yaptığını bilemiyorum ama benden sıkıldıysan lütfen dürüstcesöyle yazdım..
Ancak sabah uyandığında msj yazmıs,sana cok kırgınım karsılıklı sabredelim insallah düzelecek,ben kin tutmak vs. yazmıs...
Bende arkadan bende sana cok kırgınım ama senin gibi acımazsız davranmıyorum yazdım...
Ben anlaamıyorum bu adam benden neden bu kadar soğudu,o kızdan bahsetmemizin etkisi vardır ama ondan öncede soğumustu benden..Halbuki ilk zamanlar peşimden kosuyordu,
Bilmiyorum cok üzülüyorum bitmesinden cok korkuyorum ama böyle soğuk olmasını ve eski yaşadıklarını da hazmedemiyorum,kalbim kırık ve cok üzülüyorum :a015:
yengeç burcu mu :/
şimdi anlaşıldı problem.
bak nina, adamın soğukluğunun o kızla ilgisi yok. şimdi senden ayrılsa gider başka bir kız arkadaş bulur ve onunla gayet iyi anlaşacağından eminim. (böyle bir şey yazmak istemezdim ama durum böyle görünüyor)
eski sevgilisini istemiyor o, sadece senden sıkılmış olabilir. (sıkılmış demiyorum, anlattıklarından sıkıldıığı sonucunu tam çıkaramadım. belki biraz daha ayrıntı versen karar verebilirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?