• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim çok ağrıyor ondan başka birşey düşünemez oldum

kızlar çok yalnızım çok mutsuzum etrafımda kimse kalmamış sayesinde bunu bugün okulda daha iyi anladım okadar yalnız ve mutsuzumki...

kızlar ben salak gibi halen özlüyorum yaa :(( çok beğendiğim bi insan vardı sürekli karşılaşıyorduk onunla tanışma imkanım oldu vede konuşuyoruz mutlumuyum? evet mutluyum ama ben kimseyi istemiorum hep aklımda o var kimseyi sevemiyorum herşey onu hatırlatıo üzülüorum bi anda mutluyken bunu o çocukta anladı senin aklında biri var unutamadığın dedi yok dedim evet unuttum gözden ırak olan gönüldende ırak oluyomuş ama görünce tekrar depreşio duygularım facede pat die resmi çıkıo felan bütün arkadaşlarm sana noldu sen böle deildin toparlardın nolduda bu çocuğu bitiremiosun diolar olmuyo ya bilmiorum neden ama çok bağlanmışım çok sevmişim öle böle bi sevgi deil bu çocuklada konuşuyorum şimdi iyi biri 2 kişiyle çıkmış sadece çok farklı biri çevresi çok geniş çok konuşkan biri birazda havalı çoook bilmiş akrep burcu bişeye kızınca ani tekiler verio iyi niyetli asla kimseyle çıkmak istemedğimi ima ettim onunda çıkma gibi bi amacı yok ama garip duygular yaşıorum ve sanırım ben eski çıktığımı asla unutamıycam çok özlüyorum onu...

Back
X