Kalbim çok ağrıyor ondan başka birşey düşünemez oldum

arada duygularım karışıyor ama bastırmayı başarıyorum inşallah unutabilirim en azından artık facesine bakmıyorum ve daha az canım yanıyo inşallah tamamen silebirim aklımdan çok acı çeksemde başarcam inşallah saol cnm dualarınıza çok ihtiyacım var :(

Rabbim daha hayirli insanlari karsimiza cikarsin ve aci cekenlere olgun bir sekilde ayakta durmalarini saglasin.. cumlemize

Dün bir kitapta okudum paylaşmak istedim.... Eşi kanser hastası olan bir adam eşine şevkat gösterip ilgileniyor ve bu zaman içinde eşini aldatıyor ... sonra ona neden yaptığı sorulduğunda...
" Şeytana Şehvet, Meleğe şevkat lazım" diyebiliyor.
...
Listesinde kızların çoğunlukta olduğu bir adama ben arkadaş demem direk yollarım .... ben kendi arkadaşlarımın arkadaşlarımada bakarım. videolarına bakarım beğenmiyorsam yollarım.

Daha öncedende yazdım sana, görünce yine yazmak istedim.

Ne yapalım bizim bazı kadınlarımız bizim içimizden bazıları melek, bazıları şeytan..Artık biraz daha iyi anlıyorum ki dünyada melek gibi insan olsan da sevilmiyormuşsun
Ben halen melek olmaktan yanayım... Hiç bir zaman şeytan gibi olmayı beceremem...

kızlaar bugün karşılaştık gülerek bize doğru yaklaşmış ama ben yüzüne bile bakmadım selam vermedim öle enteresan bi karşılaşma olduki ayrıldığımızı unuttu heralde öle şaşkındıkki yanımda annem olmasa konuşcak gibiydi ama ben yüzüne bile bakmadım ooh canıma değsin çok bozulduu

Aynı tip bi ruh hastasına ben de aşığım. Anlamıyorum neden böyle adamlardan vazgeçmekte bu kadar zorlanıyoruz.. Aynı seninki gibiydi o da, bana ben ciddi bi ilşki düşünmüyorumm, hazır değilimm, sen çok iyi kızsın ben senle olsam bile seni üzerim falan filan dedi..Başlarda o istedi hep bişeyler olsun diye sonra çekti kendini. Ve halen de ben seni seviyorum diyo. Kaç kere çıkıcak gibi olduk sonra caydı hep ve hep aynı bahaneler... Bu kadar dengesiz insanlar inan zamanla bizim de dengemizi bozuyo.. Halen vazgeçemedim, halen içimi heyecanlandıran o ama biliyorum ondan baana ne köy ne kasaba olur. Düşünsene böyle adamlar hayatımzda olsa bile inan üzmeye devam ederler bizi. Unutmaya çalışmaktan başka hiç bir yol yok..Aklına sana söylediği kötü sözleri sürekli getir ve slov dinlememeye çalış, insanı daha da kötü yapıyoro şarkılar ah bu şarkıların gözü kör olsun..:))

evet ya slov dinleyince ben iptal oluyorum niye hep üzeni seviyoruz ben aslında bu çocuğu sevmiyordum terkedince değerli oldu enteresanım ya kendimi ben bile çözemedim :)

ama görünce özlediğimi anladım birden ayaklarım ona doğru gitti istemsiz olarak oda bana doğru geldi istemsiz olarak görünce gülümsedi şaşırdık resmen birbirimize doğru çekildik sonra birden kendimize geldik ciddileştik ama ben çok kötü baktım selam bile vermedim o da gözünü çekmedi karanlıktı net göremedim ama gülümsemiş ben ciddi olunca normale dönmüş :s çok özlemişim ya herkes neyini beğeniyosun o çocuğun diolar ama bana dünyanın en yakışıklısı gibi gelio aşk bu olsa gerek...

benimde böyle hastalıklı bir ilişkim vardı 5 yıl sürdü bu ilişki beni aldattı sürekli ben yaparım ama sen bekleyeceksin dedi.giydiklerime karıştı.arkadaşlarıma karıştı yani her türlü hayatımı mahvetti. bir gün tamam bu adam benden değerli değil dedim ve ayrılmaya karar verdim bir daha asla arkama bakmadım..hemde biz küçük bir yerde yaşıyoruz ve karşılaşma olasılığımız çok yüksekti..ilk başlarda nefes alamıyordum.öleceğimi düşünüyordum onsuz..öncelikle onun gittiği yerlere gitmedim beraber gittiğimiz yerlerede gitmedim.bana yaptıklarını bir kağıda yazdım onu her özlediğimde yada msj atmak istediğimde açıp o listeyi okudum.bol bol kitap okudum.ailemle daha çok vakit geçirmeye başladım..kendime daha çok özen gösterdim..gezdim gezdim gezdim arkadaşlarıma vakit ayırdım veeeeee bitti.aradan bir yıl geçtikten sonra eşimle tanıştım eşimle tanıştığımda bile onu özlüyodum..eşimle çıkmaya bakladıktan sonra değerli olduğumu anladım..4 yıllık evliyim bir kızım var ve mutluyum..her işte bir hayır vardır derlerya bende iyiki beni aldatmışta ayrılmışız diyorum..çünkü uzaktan bakınca o adamla asla ve asla hayat geçmezdi..şimdi benim mutlu bir evliliğim ve dünya tatlısı bir kızım var o ise ücra bir yerde çalışıyor çok mutsuzmuş asla sağlıklı bir ilişki kuramamış borç batağındaymı (ortak arkadaşlarımıdan duydu) bir kaç defa faceden msj attı cvp bile yazmadım ve engelledim..mutluyum ve kendimi seviyorum

utanıyorum anlatmaya :'( nolur kötü şeyler yazmayın biliyorum yaptığım slaklığın farkındayım dayanamadım aradım sesim çıkmadı ilk başta sonra doğum günün kutlu olsun doğum gününü kutlamak için aradım sadece dedim oda benim yapamadığımı yaptın çok teşekkür ederim çok naziksin dedi nasılsın dedi iyiyim dedim çok soğuktu sesi rahatsız ettim nese iyigeceler dedim yok senle alakası rahatsız etmedin sadece hastayımda yatıyodum dedi işler çok yoğun çok yoruldum çok hastayım midem ağrıyo dedi sonra gitmek istediği bi gezi vardı ondan haberin olursa bana muhakkak haber et diodu onu söledim gitmek istiosan dedim oda ben seni ararım dedi o gün karşılaştık sonradan gördüm dedim oda annen yanında olduğu için selam veremedim dedi nese teşekkür ederim çok hastayım bende uyuyum dedi vede iyigeceler dedi kapattık ama okadaar soğuktuki ilk defa benle konuşurken bukadar isteksiz ve soğuktu gerçi benim sesimde öleydi böle işte... kendimden nefreeet ediyorum bugünde bi msjla uyandım hat onun adınaydı tamamen unutmuştum doğum gününüz kutlu olsun diye msj geldi operatörden öle kötü oldumki facesini bile göremiyorum öle merak ediyorumki belkide biriyle çıkıyo ama ben hiç bişi göremiyorum okadar kötü oldumki ses tonu çok garipti ikinci kez aradığımda açtı ve böle sarhoş gibiydi içtinmi dedim yok çok hastayım dedi ooooooff ooofff ben bu kalbimi ne yapsammmmm :'( o ses tonundan sonra umrunda bile olmadığımı anladım

kendimden okadar nefret ediyorumkii anlatamamm çok kötüyümm çooooooooooooookkk başım çatlıyo ölüyoruumm anlatılmıycak derecede kötüyümmm hiç kendimi bukadar değersiz ötü hissetmemiştim ne kitap ne başka bişi hiç bi işle uğraşamıyorum kendimi okadar kötü hissediyorumki ooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffff bütün arkadaş çevremi yok etti kimse kalmadı çevremde yalnızım dertleşeceğim kimse bile yok ben nasıl geldim bu hale bilmiyorummm :'( :'(

cryy resmen bizi yorumlamışsın evet öle sevdiğimden değil sadece onun ilk başlardaki sevgisini özlüyorum ama olmuycak artık kuzeni bile irem kesinlikle bi daha arama dedi demekki bişi biliyo beni çok seviyo kuzeni yani artık olamayız ağlasamda sızlasamda o beni çoktaan unutmuş..

canım onun canını yakmak için yapacağın herşey bu saatten sonra senin canını yakar ve onun gözünde iice düşürür. ona birşey olup canının yancağını sanmıorum. k.bakma böyle söylüorum ama erkeklerin çoğu böle zaten. bu çocuktan sana artık fayda gelmez. bunu kabullenip boşverceksin öc almayı falan. herşeyde bir hayır vardır. her şerrin bir hayrı vardır diye düşün. sonuçta herkesin başından geçen şeyler bunlar tek sen yaşamadın ve yaşamıyorsun. geçeceğini bil. unutacağını yeniden seveceğini bil. o yüzden çok hırpalama kendini.

zaten o çoktan biriyle çıkmaya başlamış öle canım yandıkii size anlatamam sevdiğim insanı bir başkasıyla düşünmek okadar kalbimi acıttıki bi zamanlar senin için herşeyi yapan seven insanın şimdi bi başkasına aynı duyguları hissettiğini düşünmek çok zor :( ama unutcam evet tek ben yaşamıyorum ama öle zor geliyoki herşeyde bi hayır vardır diyorum...

Hayatında birisi olduğuna hiç şaşırmadım zaten olmasa boşluktan yine seni arardım...üf ya ben çok üzüldüm cidden ya:14::14:sevenler neden hiç sevilmiyor,hep acı çekiyor,çok sinir oluyorum bu duruma:19:sende artık kendini üzmemeye çalış,zor olsada başka şeylerle meşgul ol...bundan snrada ne olursa olsun onunla ilgili haber almamaya çalış...

Back
X