• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim çok ağrıyor ondan başka birşey düşünemez oldum

evet zaten rekora ulaştı facesindeki kız sayısı devam etsin inşallah hakettiğini yaşar ama okadar içimi acıtıyoki sevdiğim bi insanın bu hale gelebilmesi ben aldatmaya alışmışım duramıyorum dedi bana yaa okadar güvendiğin bi insanın bu hale gelebilmesi çok acı veriyo çok öle canım yanıyoki kız içki daveti göndermiş oda hadi canım gel bekliorum içelim yazmış ben ona okadr güvenirken bana keşke okadar güvenmeseydin dedi en yakın kız arkadaşıma asılıo kızda cevap verio öle bıktımki herşeyden bi kız facesi ile ekledim bana dediği şey camın varmı telefon numaranı versene tel numarasını bile verdi beni üzen bunlar değil okadar güvendiğin sevdiğin ve senin için ölürüm diyen herşeyi yapan birinin bu duruma gelmesi nolur bana yardım edin çok zor günler geçiriyorum çok direniyorum aramıycam direncem ama ne uyku ne huzur sürekli onu görüyorum rüyalarımda ağlıyarak uyanıyorum sürekli gözümün içine baka baka aldatıo rüyalarımda direniyorum sürekli ama hep karşıma onu hatırlatcak şeyler çıkıo ortak arkadaşlarımızdan resimlerini görüorum pat die resimleri çıkıo ekranda dayanamıorum her nekadar nefret etsemde elim telefona gidio doğum günü var 12 şubatta sadece arayıp doğum gününü kutluycam sizce yapmamalımıyım hediyesini bile almıştım ama vermiycem ya eklediği kızları görünce kuduruyorum o yanlış anlar die tanıdığım erk bile eklemiorum ben halen iyice aptal oldumm offffff etrafımda mantığımla hareket ettiğim için takdir edilen bi bayanım ama konu o olunca yok mantık felann nolur yardım edin nasıl unutcam yaa delircem :'(

benim çok canım yanıyo sadece onunda canının yanmasını istiyorum beni aldatmasının yanına kalmamasını istiorum niye bu hayatta hep kötüler kazanıyokii :'(

çok canım yanıyooo çoookk :'( eski sevdiği kızla konuşuyo tekrar gün geçtikçe ölüyorumm onu çok seviyorum olmuycaını bile bile seviyorum işte anlamıyo işte bu aptal kalbimm anlamıyoo :'( :'( gerçekten çok sevmişim... tek paylaşabildiğim yer burası içimde bu duygularla yaşadıkça çok ızdırab çekiorum..

Aşk bir hastalıkdır...

Zamanla geçecek...

Nasıl nefret etmiyorsun şaşırdım sana. Onda sorun var. Erkekler genelde beyinsizdir. Peki sen bu kadar gurursuz olabileceksim. Kendini küçük düşürüp birde p.... ğe hediye mi vereceksin. git en yakın arkadaşına sevgiler günü hediyesi ver. özellikle yanlız arkadaşına. bak o zaman n eyapacak. sana dönemsi için değil. düşünsene senin arkadandan ne diyecek görüdünüz mü kızı boynuzladım kız bana hediyemi ggetirmiş. yani beni en yakın arkadaşımla boynuzla bende seni dünya ya getiren o güzel ana için dua edeyim...

ben senin yerinde olsam çok şükrederim ... Allahım sen ne büyüksün bana bu adamın gerçek yüzünü gösterdin. bu adamdan ne köy olur ne ksaba... sen bu adamla evlensen. evine gelen her kadınla seni aldatacak birde senin yatağında... pişkinliğin bu kadarı olur...

ama sen birde evlilik yıl dönümü kutlarsın... ben aşığım dersin...

kusura bakma ama bu aşk değil. tamamen başka birşey.????

ya canim bak, sen akilli kizsin ve insanin akli ne kadar gelismis olsada bazen unutamiyor iste. Bana gore bir yerde kalbimizin sesini dinlemekten vazgecmeliyiz cunku onu dinlersen hem O svidigimiz kisiyi bekleyecegiz ve mutluluga eremeyecegiz. Bir yerde okumustum ve surekli bunu uyguluyorum bazi donemleri atlatmak icçin: kendine terapist ol.. insanin icin iki kisi vardir ya, biri nefsin biride zihnin. Aklin sana dur derken kalbin sana durma diyor iste bu donemde aklini dinle!!! kesinlikle tavsiye ediyorum. Sakince dusun: eger onu unutursan ne olabilir ve de onu unutmazsan ne olabilir gelecekte?? hadi unutamadin, tekrar basladiniz, peki ya evlilik? evlilikte de boyle mutlu olunacakmi? Sen, kendisine guvenmeyen, sozunde durmayan, sorumlugunu bilmeyen, ve anlayisina firsat bulan bir es istermisin? yoksa akli basinda, seni uzdugunde uzulen bir es mi? kendine nasil bir es vede cocuklarina nasil bir baba istiyorsan ona gore hareket et. Sen girgirina istemiyorsun bunu goruyrm.. oyuzden içindeki sevgiyi gom!! farz et ki icindeki sevgi dgl de aliskanlik olmus..
kendini sessizlige cek, gozlerini kapat ve yagmur yagdigini dusun, damlalar beyninden icine suzuldugunu dusun ve parmaklarin uclarinda ciktigini dusun.. dusunki icindeki o kisi alip gidiyor... kucuk bir terapi yontemi :-)

:46::46::46::46::46::46: çok güzel bir yorum..

ben kendi yorumumu yaparken pek sağlıklı yazmamıışım malum bir günmüş :D...

resmen aşk bende hastalık oldu geçmiyo yaa delircemm normalde hergün karşılaştıım kişi aynı mahallede olmamıza rağmen bi kere bile karşılaşamadım özlüyorum ama olmuycaınıda biliyorum rüyalarımdan hiç çıkmıyo sürekli rüyalarımda beni kıskandırmaya çalışıyo ama biliyorumki onun aklında ben yokum nası geçicek bu eziyet dolu günler herkese baırır oldum çevremde kimse kalmadı oofff oof :'(

canım benm ya gerçekten çok zor bir durum ama sabretmek zorundasın.doğum gününü falanda kutlamak gibi bir hata asla ve asla yapma.sana önerim faceni bir süreliğine de olsa dondurman.çünkü gördükçe daha kötü olursun.sürekli onu düşündüğün için rüyalarında da görmen doğal.boşver artık o kendi yolunu çizmiş.düşünmemeye çalış.zor ama yapman lazım.sen burda acı çekerken o gününü gün ediyor.değmez boşuna kendiğini üzdüğünle kalıyorsun.Dilerim ki biran evvel unutursun ve çok mutlu olursunnnn.

inşallah canım inşallah onu unutturcak evet bu benim eşim olcak dedğim kişi çıkar karşıma o kadar acı çekiyorumki dünyam o oldu eski ilişkisi vardı 6 sene sürmüş birtakım bişeyler yaşanmış ve sonunda ikiside birbirini aldatmış ama benim eski erk arkadaşım isteyerek ayrılmamış seviyomuş ayrılırken kızın annesi ayırmış bundan sana ne köy nede kasaba olur demiş kıza ama bu halen onu seviyo sürekli boynuzlamasına rağmen kızın ve niye aldatıyosun dediğimde eski erk arkaşıma alışmışım aldatmaya dedi ve profiline bi gün karşılaşıcaz ikimizinde yanında biri olcak ve ben sana bakcam uzun uzun yanımdaki sorcak o kimdi diye ve ben hiç birine benzettim sadece diycem... yazıodu benim bunları yeni görüyo gözüm yeni yeni uyanıyorum.. niye seven sadık dürüst ve temiz insanlar sevilmiyo niçin kötü insanlar seviliyo unutulamıyo niçin ... illa kötümü olmak gerekiyo illa aldatmak açık açık pozlarmı vermek gerekio onun seni beğenmesi içinniye onlar daha değerli oluyor...

vallahi bende anlamadım neden acı çektiren süründüren aldatanlar daha çok seviliyor...demekki erkeklere iyi davranmak sevmek ilgi göstermek iyi olmuyor.her zaman kötü olacaksın ki değer versinler.artık gerçekleri görmene gerçekten sevindim.birbirlerini bulmuşlar,bırak ne halleri varsa görsünler...miğdesizlik diz boyu...Allah iyilerle karşılaştırsın bizleri diyecek başka bişey yok...

uzerine dusme onun yaptıgı tam anlamıyla sımarıklıkben hayatımı yasayım evlenince yapmıycam nede olsa diyorsa senide oyalamayacak oldu sende istedigin hayatı yasa musade edecekmi bakalım hani sadece arkadaslar gezmeler olsa neyse diycemde baska kızlara mesaj atmalar falan bunlar iyi seyler degil...senin yapacagın tek sey uzak durmak seviyorsun anlıyorum bu yuzden boyle olmus zaten senin sevginden emin arama bırak bakalım ne yapacak o arayacakmı konusmak isteyecekmi birde boyle dene...

ben diger sayfalara bakmamıstım simdi okudum bikac yeride canım sen onu hic arama bir daha haketmiyor seni o oyle pisman olur ki gun gelir gorursun...yaptıklarıyla seni cok uzmus sende haklısın ama zamanla unutucaksın...

bence hiçte doğum günü felan kutlama oda canını yakar insanın sevdiği tarafından hatırlanmaması gercekten koyar bunu unutma hemde uzak dur aman be dert mmi aryorsun basına baksana ne yaptığı ettiği belirsiz takmam kafana inan bana sen burda derman ararken o aleme akıyordur sen aklına bile gelmezsin hem o ne terbiyesizlik baska kızlarla konuşmak etmek yarın evlenirsiniz dur bir otuz yasımın tatdına varayım der ona buna gider bastan ne olduğunu anlatmış daha ne ki acı ceksin dersin plan yaparsın planı ortya koyarsın yinen sen morarırsın canım hiç deneme bile unutmak en güzel acı vermektir bu bu kadar basit

ah canım ah hikayeni okuyunca gözümde kendi ilişkim canlandı. derin bir nefes aldım şükür Allahım benim kabusum bitti dedim. umarım seninde biter. senin sevgilin gibi bi erkek arkaşım vardı 3 sene çıktık. eklemediği kız kalmadı. beni sildi onları ekledi. sil dediğimde yada ben girip sildiğimde bana kızdı hakaretler etti. kendine bir milat koymuş nişanlanana kadar yapcakmış. ben okadar saf okada aptaldım ki sustum sustum. sırf kaybetmek istemediğim için ailesiyle tanıştım. ailesi beni destekledi dayan kızım dedi. hep kavgalarımız başka kızlardan sölediği yalanlardan çıkıodu. hepte ben hakaret işitiodum yani suçlu hem güçlüydü. kaz kez ayrıldım tehdit etti neler yaptı bende sindim korktum barıştım. sonra düşündüm iyi bir işim, iyi bir eğitimim, iyi bir ailem var kimseye muhtaç diilim. o kim oluyorki bana bunları yapabilior bende buna izin veriyorum. hemen ayrıldım. anında tehditler başladı. kapıma dayancaktı beni öldürcekti falan filan. şuan 5 aydır ayrıyız 4 aydırda askerde. inan askerde bile arayıp tehdit edior. ama artık korkmuorum sinmiorum. onla olmaktansa ölürüm daha iyi. onla nasıl mutlu olabilirmki. sen de onla mutlu olamazsın. bunlar ruh hastası hemen ama hemen bırak unut. kolay değil deme çok kolay. insan hayata bir kere gelio tadını çıkarmak lazım böle insanlar için bu genç yaşımızı mahfetmek hiç doru diil.

resmen bizim ilişkimizi anlattın beni silince kızları eklemeye başladı aynen tek sorunumuz face idi hep kapatcam dedi ama kapatmadı sildirdiğim kızları tekrar ekledi ve biçok şey... o gününü gün ediyo biliyorum ama elimde deil hiç hayatımda böle olmamıştım evlilik planları yaparken benden vazgeçemez sanıyordum her ayrılmak istememde tehtit ediyordu rezil ediyordu beni sokakta baırıyodu sindiriyodu ailesel sorunlarını bile gizlemiş bi sene benden sırf ayrılırım diye arkadaşlarım ortaya çıkarınca aramızı siz bozdunuz diye ne küfürler etmiş siz ayırdınız bizi demiş etmediği hakeret kalmamış onlara ve yine benden ayrılamaz sanıyordum kuzenimden kıskandım sırf laf olsun diye ayrılalım dedim tamam dedi okadar tehtit eden kişi dayanamamış paranoyalarıma ben bilerek çıkmadım yani tam bir melekti bi sene boyunca çok fedakarlıklar yaptı hakkını yiyemem kimsenin yapamıyacağı türden sorunum oldu benle ağladı benle güldü ailesel durumları nezamn ortaya çıktı bi anda değişti sevmiyen insan dayanmazdı bi sene boyunca bana ben bile kendime dayanmazdım bişiler oldu ama anlıyamıyorum ve biz uzaktan akrabayız bu benim hep karşıma çıkcak hiç bişi yaşamamama rağmen en kısa zamanda unutmalıyım bu kötülüğü kendime daha fazla yapmamalıyım bukadar dengesiz bi insan için :(

resmen bizim ilişkimizi anlattın beni silince kızları eklemeye başladı aynen tek sorunumuz face idi hep kapatcam dedi ama kapatmadı sildirdiğim kızları tekrar ekledi ve biçok şey... o gününü gün ediyo biliyorum ama elimde deil hiç hayatımda böle olmamıştım evlilik planları yaparken benden vazgeçemez sanıyordum her ayrılmak istememde tehtit ediyordu rezil ediyordu beni sokakta baırıyodu sindiriyodu ailesel sorunlarını bile gizlemiş bi sene benden sırf ayrılırım diye arkadaşlarım ortaya çıkarınca aramızı siz bozdunuz diye ne küfürler etmiş siz ayırdınız bizi demiş etmediği hakeret kalmamış onlara ve yine benden ayrılamaz sanıyordum kuzenimden kıskandım sırf laf olsun diye ayrılalım dedim tamam dedi okadar tehtit eden kişi dayanamamış paranoyalarıma ben bilerek çıkmadım yani tam bir melekti bi sene boyunca çok fedakarlıklar yaptı hakkını yiyemem kimsenin yapamıyacağı türden sorunum oldu benle ağladı benle güldü ailesel durumları nezamn ortaya çıktı bi anda değişti sevmiyen insan dayanmazdı bi sene boyunca bana ben bile kendime dayanmazdım bişiler oldu ama anlıyamıyorum ve biz uzaktan akrabayız bu benim hep karşıma çıkcak hiç bişi yaşamamama rağmen en kısa zamanda unutmalıyım bu kötülüğü kendime daha fazla yapmamalıyım bukadar dengesiz bi insan için :(

ahh canimm.. hele akraba baglari olunca iste ozmn baska, sonucta bir sekilde yuzyuze geliyrmusun ne kadar kacsan bile karsilasiyorsun ustelik bu kacislari ailedeki sahislar bile farkedebilir.. ne diyim seni cok iyi anliyrm ve dilerim ki Allahtan bir sebeb olurda unutursun oda unutur da rahat olursunuz.

derdini anlattigin zaman herkesten farkli yasayislara dayanarak ayiriligi tavsiye ediyorlar, unut diyorlar, bu sozler ne kadar dogru olsa bile insan icine sindiremiyor iste. Ama insana en iyi arkadas kendisi. Kendin kendin ile mucadele etmen lazim ayakta durabilmen icin. Biliyorum kolay dgl inan ama bunu basara bilirsin. Saglikli bir yasamaya devam etmek için mecbur. Onu nasil unutabilme fikrinde dusun. Icindeki ona olan sevgini nasil bastirabilirsin mesela? onun hayatinda baskalari olmasi bile ona olan sevgini icinden attirmaya yeter olmuyorsa baska yollar dene ama kesinlikle kendini kandirma sadece gerceklerle yuzlesircesine savas et icindeki sevgi ile. Hemen unutamazsin belki her gun iki damla gozyasi akar yanagindan ama kesinlikle ezilme... Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim

canım çok zor oluyor inan tabiki iyi günlerde yaşamışsınızdır tabiki güzel şeyler yapmıştır senin için. ama ben hep kendimi şöle teselli ettim ve soğuttum. daha evlenmeden böle davranan insan elin kızları için evlenicem dediği kıza hakaretler yağdıran insan evlendikten sonra kimbilir neler yapmaz. o zaten öle davranarak seni kaybetmeyi göze aldı. benimki hala arıo ve inanamazsın kendini öle bi savunuoki. ufacık şeyler için affetmiosun beni özür diliorum işte affetsene sen nasıl bi insansın dio. kapıorum teli yüzüne. hatta şimdi suçlu ben oldum. çünkü zamanında okadar gözyummuşumki alıştırmışım. ben aynı işyerinde çalışıodum. ablasıda aynı yerde. bende askerden dönse bile yine karşılaşıcam. ama inan sevgin bitince isterse aynı evde yaşa hiç ama hiç için gitmiyor. herkesin nasibinde biri vardır sonuçta. elbet karşımıza çıkcıak. böle insanlarla ömür çürütülmez. bahaneleri hiç bitmez bukez evlenincede seni evde bırakır kendi gider gezer tozar içer ben kendime bi kitap aldım. onu okudukça duygularımı kontrol etmeyi öğrendim rahatladım. birde KK sevgilisinden ayrılan külübü iyi geldi bana. kitabın adı İYİ HİSSETMEK tavsiye ederim.

canım çok zor oluyor inan tabiki iyi günlerde yaşamışsınızdır tabiki güzel şeyler yapmıştır senin için. ama ben hep kendimi şöle teselli ettim ve soğuttum. daha evlenmeden böle davranan insan elin kızları için evlenicem dediği kıza hakaretler yağdıran insan evlendikten sonra kimbilir neler yapmaz. o zaten öle davranarak seni kaybetmeyi göze aldı. benimki hala arıo ve inanamazsın kendini öle bi savunuoki. ufacık şeyler için affetmiosun beni özür diliorum işte affetsene sen nasıl bi insansın dio. kapıorum teli yüzüne. hatta şimdi suçlu ben oldum. çünkü zamanında okadar gözyummuşumki alıştırmışım. ben aynı işyerinde çalışıodum. ablasıda aynı yerde. bende askerden dönse bile yine karşılaşıcam. ama inan sevgin bitince isterse aynı evde yaşa hiç ama hiç için gitmiyor. herkesin nasibinde biri vardır sonuçta. elbet karşımıza çıkcıak. böle insanlarla ömür çürütülmez. bahaneleri hiç bitmez bukez evlenincede seni evde bırakır kendi gider gezer tozar içer ben kendime bi kitap aldım. onu okudukça duygularımı kontrol etmeyi öğrendim rahatladım. birde KK sevgilisinden ayrılan külübü iyi geldi bana. kitabın adı İYİ HİSSETMEK tavsiye ederim.

Iyi hissetmek kitabin yazari kim canim?
birde ne turden bir kitap? roman mi yoksa psiko-sosyoloji bir kitap mi?

Back
X