evet zaten rekora ulaştı facesindeki kız sayısı devam etsin inşallah hakettiğini yaşar ama okadar içimi acıtıyoki sevdiğim bi insanın bu hale gelebilmesi ben aldatmaya alışmışım duramıyorum dedi bana yaa okadar güvendiğin bi insanın bu hale gelebilmesi çok acı veriyo çok öle canım yanıyoki kız içki daveti göndermiş oda hadi canım gel bekliorum içelim yazmış ben ona okadr güvenirken bana keşke okadar güvenmeseydin dedi en yakın kız arkadaşıma asılıo kızda cevap verio öle bıktımki herşeyden bi kız facesi ile ekledim bana dediği şey camın varmı telefon numaranı versene tel numarasını bile verdi beni üzen bunlar değil okadar güvendiğin sevdiğin ve senin için ölürüm diyen herşeyi yapan birinin bu duruma gelmesi nolur bana yardım edin çok zor günler geçiriyorum çok direniyorum aramıycam direncem ama ne uyku ne huzur sürekli onu görüyorum rüyalarımda ağlıyarak uyanıyorum sürekli gözümün içine baka baka aldatıo rüyalarımda direniyorum sürekli ama hep karşıma onu hatırlatcak şeyler çıkıo ortak arkadaşlarımızdan resimlerini görüorum pat die resimleri çıkıo ekranda dayanamıorum her nekadar nefret etsemde elim telefona gidio doğum günü var 12 şubatta sadece arayıp doğum gününü kutluycam sizce yapmamalımıyım hediyesini bile almıştım ama vermiycem ya eklediği kızları görünce kuduruyorum o yanlış anlar die tanıdığım erk bile eklemiorum ben halen iyice aptal oldumm offffff etrafımda mantığımla hareket ettiğim için takdir edilen bi bayanım ama konu o olunca yok mantık felann nolur yardım edin nasıl unutcam yaa delircem :'(