ya canim bak, sen akilli kizsin ve insanin akli ne kadar gelismis olsada bazen unutamiyor iste. Bana gore bir yerde kalbimizin sesini dinlemekten vazgecmeliyiz cunku onu dinlersen hem O svidigimiz kisiyi bekleyecegiz ve mutluluga eremeyecegiz. Bir yerde okumustum ve surekli bunu uyguluyorum bazi donemleri atlatmak icçin: kendine terapist ol.. insanin icin iki kisi vardir ya, biri nefsin biride zihnin. Aklin sana dur derken kalbin sana durma diyor iste bu donemde aklini dinle!!! kesinlikle tavsiye ediyorum. Sakince dusun: eger onu unutursan ne olabilir ve de onu unutmazsan ne olabilir gelecekte?? hadi unutamadin, tekrar basladiniz, peki ya evlilik? evlilikte de boyle mutlu olunacakmi? Sen, kendisine guvenmeyen, sozunde durmayan, sorumlugunu bilmeyen, ve anlayisina firsat bulan bir es istermisin? yoksa akli basinda, seni uzdugunde uzulen bir es mi? kendine nasil bir es vede cocuklarina nasil bir baba istiyorsan ona gore hareket et. Sen girgirina istemiyorsun bunu goruyrm.. oyuzden içindeki sevgiyi gom!! farz et ki icindeki sevgi dgl de aliskanlik olmus..
kendini sessizlige cek, gozlerini kapat ve yagmur yagdigini dusun, damlalar beyninden icine suzuldugunu dusun ve parmaklarin uclarinda ciktigini dusun.. dusunki icindeki o kisi alip gidiyor... kucuk bir terapi yontemi
çok güzel bir yorum..
ben kendi yorumumu yaparken pek sağlıklı yazmamıışım malum bir günmüş...
resmen bizim ilişkimizi anlattın beni silince kızları eklemeye başladı aynen tek sorunumuz face idi hep kapatcam dedi ama kapatmadı sildirdiğim kızları tekrar ekledi ve biçok şey... o gününü gün ediyo biliyorum ama elimde deil hiç hayatımda böle olmamıştım evlilik planları yaparken benden vazgeçemez sanıyordum her ayrılmak istememde tehtit ediyordu rezil ediyordu beni sokakta baırıyodu sindiriyodu ailesel sorunlarını bile gizlemiş bi sene benden sırf ayrılırım diye arkadaşlarım ortaya çıkarınca aramızı siz bozdunuz diye ne küfürler etmiş siz ayırdınız bizi demiş etmediği hakeret kalmamış onlara ve yine benden ayrılamaz sanıyordum kuzenimden kıskandım sırf laf olsun diye ayrılalım dedim tamam dedi okadar tehtit eden kişi dayanamamış paranoyalarıma ben bilerek çıkmadım yani tam bir melekti bi sene boyunca çok fedakarlıklar yaptı hakkını yiyemem kimsenin yapamıyacağı türden sorunum oldu benle ağladı benle güldü ailesel durumları nezamn ortaya çıktı bi anda değişti sevmiyen insan dayanmazdı bi sene boyunca bana ben bile kendime dayanmazdım bişiler oldu ama anlıyamıyorum ve biz uzaktan akrabayız bu benim hep karşıma çıkcak hiç bişi yaşamamama rağmen en kısa zamanda unutmalıyım bu kötülüğü kendime daha fazla yapmamalıyım bukadar dengesiz bi insan için
canım çok zor oluyor inan tabiki iyi günlerde yaşamışsınızdır tabiki güzel şeyler yapmıştır senin için. ama ben hep kendimi şöle teselli ettim ve soğuttum. daha evlenmeden böle davranan insan elin kızları için evlenicem dediği kıza hakaretler yağdıran insan evlendikten sonra kimbilir neler yapmaz. o zaten öle davranarak seni kaybetmeyi göze aldı. benimki hala arıo ve inanamazsın kendini öle bi savunuoki. ufacık şeyler için affetmiosun beni özür diliorum işte affetsene sen nasıl bi insansın dio. kapıorum teli yüzüne. hatta şimdi suçlu ben oldum. çünkü zamanında okadar gözyummuşumki alıştırmışım. ben aynı işyerinde çalışıodum. ablasıda aynı yerde. bende askerden dönse bile yine karşılaşıcam. ama inan sevgin bitince isterse aynı evde yaşa hiç ama hiç için gitmiyor. herkesin nasibinde biri vardır sonuçta. elbet karşımıza çıkcıak. böle insanlarla ömür çürütülmez. bahaneleri hiç bitmez bukez evlenincede seni evde bırakır kendi gider gezer tozar içer ben kendime bi kitap aldım. onu okudukça duygularımı kontrol etmeyi öğrendim rahatladım. birde KK sevgilisinden ayrılan külübü iyi geldi bana. kitabın adı İYİ HİSSETMEK tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?