kalbim cok kirik :(

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
insanlar hep bencil kizlar hep
bir haftaligina memlekete geldik butun isleri ustume attilar ustune kilomla dalga geciyorlar cok mutsuzum cok atanmak gitmek istiyorum o da olmuyor

bir haftaligina memlekete geldik butun isleri ustume attilar ustune kilomla dalga geciyorlar cok mutsuzum cok atanmak gitmek istiyorum o da olmuyor

ne takılıyorsun millete...soylenıp dursunlar..kiskanmayın yiyin sizinde olur de dalga gecenlere...hayır demeyıde ogren rahat edersin...

şu kiloyla dalga geçen insanları hala anlayamıyorum
arkadaşım sen kilonla kimseyi memnun etmek zorunda değilsin.
kilo vermek istersen bunu kendin için yap önce millet dalga geçiyo diye değil
sen kendi sağlığını düşün sadece. bırak millet ne derse desin. inan zayıf olsan bile bu sefer onunla dalga geçerler
maalesef ki insanları memnun etmek zor

Bende senin gibiydim millet laf sokardı ben ses edemez için için ağlardım ,ama artık değişti , benim kilomla sıkıntım yok ama mesela bu yıl memlekete gittik ailecek,insanların gözümün içine baka baka beni çekiştiklerini gördüm ,eskiden olsa susardım kahırlanırdım , ama öyle yapmadım , oortamdan çıktım 1 oda düşün o odadan çıktım ne oldu dediler haliyle çünkü büyük bir hışımla çıktım , ne oldu dediklerine neden dedikodumu yapıyorsunuz yüzüme baka baka dedim, birdaha da gelmiyorum dedim,babama da söyledim sana saygım sonsuz seni seviyorum ama birdaha köye gelmiycem baba dedim , o dedikodumu yapanlardan biri yanlış anladın , işte x sorunca falan dedi, geçelim bunları dedim...izin vermeyeceksin kilonla dalga geçtiklerinde aç ağzını konuş allah sana ağız vermiş , sen kırılıyorsun bişi olmuyorda sen laf söyleyince mi bişey olacak ? olmayacak bişey sen sustukça konuşurlar,bu yaşta kilo ile dalga geçenlerin zeka seviyeleri beni güldürüyor de , ilk okula hoşgeldik velinize söyleyim bari de aama susma

Onlarında dalga geçilcek bir yanı mutlaka vardır susma sende onlarla dalga geç :)

Yediğim yemeğe bile laf ettiler ya yemiş yemiş şişmişsin, doydun mu, doyabildin mi bi ton laf bıktım artık
Herkes atanamadığım için hizmetçi olarak goruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…