mesela eger ben birine asıksam ve biri bana iftira atarak ona yalan atıyorsa ben o insanla degil konusmak bulusmam bile. Ama o hala gorusuyor kadının dogru soyledigini ondan dolayı dusunuyorum. eger beni sevseydi onunla konusmaya devam etmezdi :/Siz bence beyefendi yi bi dinleseydiniz sanki yargısız infaz gibi olmuş..
Bende oyle dusunuyorum zaten artık asla konusmam yüzsüz degilimdir son mesajına cevap bile vermedim. Sadece nasıl gecer bu kalbimdeki kırıklık onu soruyorum sizleresevgilisi olmasa bile evli iki çocuklu kadının kendinden genç biri ile ne gibi bi arkadaşlığı olabilir veya başka bi kadına ben sevgilisiyim diyecek cesareti nasıl bulabilir?
Olabilir zaten asık degilim ama aptal yerine konmak insana koyuyorKadın evliyse kadınla fotoğraflarını nasıl sosyal medyaya koyabiliyor anlamadım. Bir de ilk görüşte hoşlanmadığın biri için kendini fazla üzmeye değmez bence. Çünkü aslında ondan değil, onun sana karşı olan ilgisinden hoşlanıyor olabilirsin.
Evet ilk basta hoslanmıyordum ama sonradan hoslanmaya basladım ama asık falan degilimbence bitirmek istiyodun bitirdin budabahanesi sadece hoşlanmadımdadiyosun zaten
Hepimiz ömrümüzde en az 1 kez aptal yerine koyulmuşuzdur. Çok takma bence.Olabilir zaten asık degilim ama aptal yerine konmak insana koyuyor
Tabi haklısınız ama işin içine girmeden bilemezsiniz kadın iki tarafa da oynuyo olabilir ona farklı size başka konusuyo durmesela eger ben birine asıksam ve biri bana iftira atarak ona yalan atıyorsa ben o insanla degil konusmak bulusmam bile. Ama o hala gorusuyor kadının dogru soyledigini ondan dolayı dusunuyorum. eger beni sevseydi onunla konusmaya devam etmezdi :/
tesekkürlerHepimiz ömrümüzde en az 1 kez aptal yerine koyulmuşuzdur. Çok takma bence.
o zaman hissettiğn kırıklık uzun sürmez merak etmeEvet ilk basta hoslanmıyordum ama sonradan hoslanmaya basladım ama asık falan degilim
Bende oyle dusunuyorum zaten artık asla konusmam yüzsüz degilimdir son mesajına cevap bile vermedim. Sadece nasıl gecer bu kalbimdeki kırıklık onu soruyorum sizlere
Aslında verdim ama tek dedigi yalan atıyor nerden bileyim ben yalan attıgını konusma aslında uzun ama ben genel olarak yazdım size sifresini istemeyi dusundum ama istemedim o an iste daha farklı hissediyordum suan sakinim en azındanispatlaması için niye fırsat vermedin????
evet kadın facebooktan attı tesadüf diye düsünüyorumÇocuğa telefonunu verdiğin gün kadın sana ben onun sevgilisiyim diye mesaj mı attı? Nasıl yani?
Aslında verdim ama tek dedigi yalan atıyor nerden bileyim ben yalan attıgını konusma aslında uzun ama ben genel olarak yazdım size sifresini istemeyi dusundum ama istemedim o an iste daha farklı hissediyordum suan sakinim en azından
tesekkürler sınavım var kafamı toplayamıyorumzamanla geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?