Kalbim cok kırık

En güzel intikam, umursamayıp sessiz kalmaktır.

Ya daha aranızda bir çıkma flört olmamış ki o peşinizden koşuyormuş evet de yani intikam falan abartılı şeyler yani. Ayrıca kadın evliyse nasıl internette beraber fotoğrafları var anlamadım ayrıca nereden biliyormuş ki sizi de size mesaj attı nasıl haberi olmuş yani. Ayrıca hala görüştüklerini nereden biliyorsunuz tamam bitmiş gitmiş işte sanki yıllarca çıkmış ciddi düşünüyormuş da aldatılmışsınız gibisiniz yani. Daha numaranızı bile zaten vermemişsiniz.

Uzun uzun yazamıyorum flört oldu nasıl olmasın kendi kendime gelin güvey olmadım sadece basta hoslanmamıstım sonra konustukca hoslanmaya basladım. O kadarını bilemiyorum kalkıpta kadına sen evliysen niye resim atıyorsun onunla hesap soramam zaten kadına cevap vermedim. belki evli degildir o bana oyle dedi gercekligini bilmiyorum.

iyi de sevgili degilsiniz bisey degilsiniz ne intikamı.bosverin dicem ama bosverilcek bi olayda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…