Biriyle tanıstım ama hoslanmamıstım aylarca pesimde kostu en sonunda hoslanmaya basladım. Tam da numaramı verdigim gün bana sosyal medyadan mesaj geldi ben sevgilisiyim diye. Sok oldum cevap bile veremedim. Mesaj atan kisi yasca büyük kendinden.Kadının hesabına girince onunla resimlerini gördüm normal resimlerdi ama yinede inandım acıkcası. Mesaj attıgım konustugum kisiye sen ne yüzsüz biriymissin madem sevgilin var neden pesimden kosuyorsun madem utanıyorsun kendinden büyük biriyle sevgili olmaya o zaman neden onunda duygularıyla oynuyorsun. O da yemin ederimki sevgilim degil ablam gibi neden sana oyle bir sey yazdı anlamadım falan dedi. Tabi inanmadım o an sifresini isteyecektim ama o kadar kırıldımki tek yapmak istedigim ona icimdekileri soylemekti ve soyledim. En son bana sen bana inanmıyorsun ama haksızsın bunu bil dedi ve birdaha yazmadı bende cevap vermedim zaten. Cok kırıldım ikinci defa birine güvendim o da yanılttı beni. Aptallıgıma mı yanayım yoksa ona mı kızayım? Bana dedigine gore kadın evliymis ve 2 cocugu varmıs sevgili degillermis ama inanmadım beni sevseydi o kadınla konusmazdı artık degil mi? Ama hala gorusuyor. Geri dönmek gibi bir niyetim yok yüzsüz biri degilim birini sildim mi silerim net. Ama intikam almadan da duramıyorum icim icim yiyor benden daha cok uzulsun istiyorum. O kadından da ondan da o kadar igrendimki ama kalbim cok kırıldı ve atlatamıyorum, atlatmak icin ne yapmalıyım? akıl verin benim yerime kendinizi koyun