kalbim cok kırıldı

atalayyus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
84
0
36
Kastamonu
kızlar etrafımda dermını alatcak kımse yok bende buraya yazalım dedım
esım benı cok kırdı ve onunla konusmuyorum tam 4 gundur bana donup neyın var dıye sormuyo kucuk bır sebebten dolayı kavga ettık bende cok krıldım herzaman kavga edınce ben konusuyorum nıye boyle oluyo bu sefer ben konusmıcam dedım ve oda konusmuyo evde ıkı yabancı gıbı yemek hazırlıyorum 3 yasında kızım var onu cagrıyorum sofraya oda gelıyo aksamları o tvde ben pc de yanı 4 gundur bır allah kelamı yok bende bugun o iş cıkısı eve gelınce valızımı alıp gıtmeyı dusunuyum
ne olur bana bırsey soyleyın kafayı yıcem bır ınsan bukadar ılgısız olabılırmı anlamıyorum

kelin ilacı olsa başına sürermiş...
dün akşam bende evde kavga ettim eşimle...bi süre muhatap olmayacam...evde boykot var :72:
eger sen haklıysan,eşin küserse küssün, konuşmazsa konusmasın. umrunda olmasın.

Son düzenleme:
kızlar etrafımda dermını alatcak kımse yok bende buraya yazalım dedım
esım benı cok kırdı ve onunla konusmuyorum tam 4 gundur bana donup neyın var dıye sormuyo kucuk bır sebebten dolayı kavga ettık bende cok krıldım herzaman kavga edınce ben konusuyorum nıye boyle oluyo bu sefer ben konusmıcam dedım ve oda konusmuyo evde ıkı yabancı gıbı yemek hazırlıyorum 3 yasında kızım var onu cagrıyorum sofraya oda gelıyo aksamları o tvde ben pc de yanı 4 gundur bır allah kelamı yok bende bugun o iş cıkısı eve gelınce valızımı alıp gıtmeyı dusunuyum
ne olur bana bırsey soyleyın kafayı yıcem bır ınsan bukadar ılgısız olabılırmı anlamıyorum

neden küstüğünü yazarsan yardımcı olmaya çalışalım.

Küçük bir nedenden kavga ediyorsunuz ve küsüyorsunuz.Her zaman siz ilk adımı attığınız için alışmıştır.

Şimdi ise madem ilk adımı ben atmayacağım diye düşünüyorsanız bekleyeceksiniz.
Üzülmeden, ondan bir beklentiniz olduğunu belli etmeden bekleyeceksiniz.

Bu süre zarfında kırgın ama aldırmaz görüneceksiniz.
İlla birşeyler anlatmak istiyorsanız mektup yazarsınız, hatta bu duygularınızı onada anlatsanız anlayacaktır gibi geliyor.
..
Valiz toplamak çözüm değildir.
Hatta işleri yokuşa sürer.Geri dönüşü olmayan yola sokar sizleri.Geri dönüşü olsa bile eskisi gibi olmaz hiçbirşey.

Mutsuzsa ve boianma düşüncesindeyse kişi, boşanma sürecini başlatmayı evinde yapmalıdır.
Sonuçlanana kadarda çıkmamalıdır oradan.

Kısacası fevri davranmaktır bu.Yaparsanız hata yapmış olursunuz.

haftasonu arkadaslarıyla gezmeye ıspartaya gıttı bende ordan kren ıstedım 2 3 tane al dedım tmm dedı pazar gece 2 de eve geldı (bu arada ben evde tek kaldım ılkdefa ve cok korktum )apartmanın onune ındım karsılamak icin nıye ındın falan dedı ozledım dedım eve cıktık aldıklarını acıyo 3 tane krem almıs farklı bıtanesını annesıne almıs bende 2 tanesını aynı alsaydım ben bunların hepsını begendım dedım vay 3 tane varmıs ıste nezaman bıtermıs onlar dıye basladı neyse uzerını degıstı yattı sankı onu ben yollamısım benı hıc ozlemedınmı dıye sordum oda sen boyle yapınca kızıyomus 5 kurusluk seyın lafını yapıyon dedı yattı bende sen gıttın gezdın ben evde kaldım korktugum halde senı karsılıyorum senın bu yaptıklarına bak deyıp yattım sonrada konusmadım kanusmamakta haksızmıyım

bence de arkadasım probleminizin ne derece oldugunu bilemiyorum ama valiz toplamak çözüm değildir diye düşünüyorum fevri davranmamanız dileğiyle..

sakın valiz toplama... fındık kabuğunu doldurmayacak şey için. olur mu öyle şey?

adam yorgun gelmiş, güzel karşılamışsın, aldıklarına teşekkür edip yatsaydın ve sabah tatlı bir dille anlatsaydın daha iyi olurdu.

artık internet denen şey var. krem bitince internetten veya o tarafa giden kişilerden rica ederdin. büyütme bu kadar...

insanlar neleri yutuyor. kendini üzmeye hiç değmez. çünkü mühim olan sen ve kızınsın.
duvarı nem insanı gam yıkar. bu kadar küçük şeyleri dert ederek güzel günlerini kendine zehir etme.

tamam o konuşuncaya kadar konuşma, gerekirse pusula yaz. ama evinde otur ve kendini üzme. hayat su gibi akıyor, inan hiçbirşey için üzülmeye değmiyor.

atalayyus, naz yapmışsınız biraz. :)
Annesine aldı diye mi yaptınız, yoksa annesine aldığını daha çok mu beğendiniz?

Gerçekten basit bir mesele.
Oluyor evliliklerde böyle kaprisler.Küsen erkek çok kötü..
Sanırım eşinize fazla ilgilisiniz, şımarmış mı acaba ? :)

eşiniz restçi bir adam
annesine aldığı kreme göz koyunca size rest çekebiliyor
siz konuşmayınca da konuşmuyor
o valizi toplarsanız, size aşkım dur gitme ben sensiz neylerim demeyecektir
valizi kendi kendinize toplar, kendi kendinize boşaltırsınız
gururunuzun incinmesi yanınıza zarar kalır
gerek yok bence.

haftasonu arkadaslarıyla gezmeye ıspartaya gıttı bende ordan kren ıstedım 2 3 tane al dedım tmm dedı pazar gece 2 de eve geldı (bu arada ben evde tek kaldım ılkdefa ve cok korktum )apartmanın onune ındım karsılamak icin nıye ındın falan dedı ozledım dedım eve cıktık aldıklarını acıyo 3 tane krem almıs farklı bıtanesını annesıne almıs bende 2 tanesını aynı alsaydım ben bunların hepsını begendım dedım vay 3 tane varmıs ıste nezaman bıtermıs onlar dıye basladı neyse uzerını degıstı yattı sankı onu ben yollamısım benı hıc ozlemedınmı dıye sordum oda sen boyle yapınca kızıyomus 5 kurusluk seyın lafını yapıyon dedı yattı bende sen gıttın gezdın ben evde kaldım korktugum halde senı karsılıyorum senın bu yaptıklarına bak deyıp yattım sonrada konusmadım kanusmamakta haksızmıyım

Atalayyus bence bu konuda haksız olan taraf sizsiniz. Yapmayın Allah aşkına eşinizden krem istemişsiniz o da almış bir tane de annesine almış ne var bunda 3 tanesini de beğendim demekle kapris yapmışsınız. İki tane krem almış size sonuçta. Bu kadarcık bir şey için kavga etmeye bile değmez. Eee eşiniz 5 kruşluk şeyin lafını yapıyorsun demekte de haksız sayılmaz. Evet eşinizi özlemişsiniz ve çok güzel karşılamışsınız devamında da teşekkür etseydiniz daha güzel olurmuş. Ve konuşup konuşmama kararınıza gelince o tamamen size ait bir karar tabii ama bence konuşmalısınız.

kararlı olmak adına konnuşmamaya devam edin konuda kimin haklı olduğu göreceli evi bu sebeplerle terk etmeyin Allah korusun şiddet aldatma vb büyük sebeplerle ev terk edilir bana kalsa kadın evi terk etmemeli adam gitsin neyse siz kendinizin haklı olduğunu düşünüyorsanız bir süre daha böyle devam edin çokta kafaya takmayın çocuğunuzla ilgilenin
KADINLAR LÜTFEN EŞLERİNİZİ HAYATINIZIN MERKEZİ HALİNE GETİRMEYELİM

Çok da önemli olmayan bir neden yüzünden küsmüşsünüz.Ama eşinizin küsmesi çok yanlış,ben erkeklere küsmeyi yakıştıramıyorum.Şimdiye kadar hep siz barışarak,alttan alarak hata yapmışsınız.Böyle devam edeceğini zannederek sizin adım atmanızı bekliyor.Küsme nedeni basit ama,eşinizin küsmesi yanlış burada.

haklısın haksızsın diyemem konu eğer son yasadığınızsa ben hepsini kvalideme veriridm kullanmazdım o kremleri kocamada en büyük ders bu olur
bence .Ama genel olarak ilişkinizin sürecinde ben önce sen önce olgusu var ise ki bence olmamamlı ne önemi varki kavga çıkaranda sizsiniz önce siz çıkardınız diye siz önc sonlardırsaydınız Yani bu olay kısır döngü haline gelir önce sen küfür ettin önce sen ayrılalım dedin önce bu böyle uzar gider bu çocukça biraz.
bence çok takılmayın önemli olan sırası değil ne yapılmış olduğudur
he ben kocama basit bir kapris yapmak istiyorum diyorsanız başladığınız bir işi bitirmeyin evden gitmekde fazla biraz
bırakın sabredin o göçnlünüzü almaya çalışır elbet bir işi düşecek size

çok şımarık davrandığınızı düşünüyorum bence haksız olan taraf sizsiniz çokta kıskançsınız ..... daha farklı anlatabilirdiniz meesela cnm ben bunların hepsini beğendim annene ben başka alıyım bunlar bende kalsın mı die sorabilirdnz ... vay efendm neden hepsi farklı hepsini beğendm istiyorum demenize hiç gerek yoktu.. bencil davrandığınızı düşünüyorum .. gereksiz yere bi tartışma çıkarmışsınız eşinzde haklı olarak kırılmış ....

Son düzenleme:

bence haksızsınız, hem de hakkaten şımarık davranmışsınız..adam yorgun argın, yol hali bu 2 de de gelir 3 de de..zaten o haldeki adama kaşının üstünde gözün var desen de yersin paparayı..:52::52:(ben kendimden biliyorum:52:.)

benı uzen esınım ılgısız olması ona deger verdıgımı fark etmemesı benı cok uzuyo

yok arkadaş yok ben dün oduna aşk dolu mesajlar yazdım sabah yine kavga edicek şeyler buldu.bu erkek milletini şımartmıcaksın bir daha yaparsam kütük olayım bende :47::47::47::47:

tatlım bu dertmi şimdi yaaa...ne dertler var.ufacık şeyler bunlar.kafaya takmaya bile değmez.güzel yemekler yappp.kocanla barış adam sana yalan sölememiş.ıspartaya gidiyorum demiş gitmiş.istediğini almış.evine gelmiş.seç beğen alcağını al.diğerini annesine versin.ne var yani.aldatmamış bişey yapmamış.millet aldatan kocasını yerine göre affedip bağrına basıyo.barışıyo.erkekler sabun gibidir tatlım be yaaa.seviyosan mutluysan kaydırma ellerinden.sana değer vermese bişey almadan sallanıp gelirdi:ssz:

Back
X