Kalbim Doğuştan SAĞDA ... Biliyor musunuz?

haha,çok ilginç :)
Elif Şafak'ın İskender kitabında vardı öyle birşey
spoiler
hatta İskender annesini sağ göğsünden bıçaklayordu,öldüğünü duyunca 'sadece korkutmak istemiştim,öleceğini bilmiyodum' diyordu.Meğerse o gün yanlarına gelmiş olan teyzesini (annesinin ikiz kardeşini) bıçaklamış ve o kadının kalbi sağ tarafındaymış
spoliler :24::24:

haha,çok ilginç :)
Elif Şafak'ın İskender kitabında vardı öyle birşey
spoiler
hatta İskender annesini sağ göğsünden bıçaklayordu,öldüğünü duyunca 'sadece korkutmak istemiştim,öleceğini bilmiyodum' diyordu.Meğerse o gün yanlarına gelmiş olan teyzesini (annesinin ikiz kardeşini) bıçaklamış ve o kadının kalbi sağ tarafındaymış
spoliler :24::24:

kitabı aldım ama hala okumadım :1: demek tam benlikmiş :1:

benim anneanneciğimin de sağda ve şükür bu konuda hiçbi problemi yok
ama tabi yaşlanınca doktora gidiyor ve doktorlar sağda olduğu için bayağı şaşırıyorlar:44:

benim anneanneciğimin de sağda ve şükür bu konuda hiçbi problemi yok
ama tabi yaşlanınca doktora gidiyor ve doktorlar sağda olduğu için bayağı şaşırıyorlar:44:

evet doktorlar bile şaşırıyolar :1: insanlar nasıl şaşırmasın?

ALLAH'IN takdiri işte güzel MEVLAM ,sana bir zararı yoksa yaşam kalitesi açısından bir önemi yok o zaman canım özelsin gerçekten :34:
ALLAH başka dermansız dertler vermesin AMİN

ALLAH'IN takdiri işte güzel MEVLAM ,sana bir zararı yoksa yaşam kalitesi açısından bir önemi yok o zaman canım özelsin gerçekten :34:
ALLAH başka dermansız dertler vermesin AMİN

amin inş...

bana bi zararı yok,şu ana kadarda görmedim inş görmem :1: dediğin gibi,Allah'ın takdiri.. tıpta da sebebi yok bunun zaten,bilinmiyo :1: sadece doğduktan sonra birkaç yıl senede 2 defa standart kontrollerim olurdu o kadar...artık o da yok...

ilginç. mutalaka vardır bir hikmeti. direk elim göğsüme gitti.:37: benimki acaba nerdeydi:27:

Benim bu durumda olan 3 arkadaşım vardı. Başkalarından duymuşluğum da var. 1 milyarda 1 görüldüğünü sanmıyorum.

pufpuf,dün çoğul gebeliklerle ilgili olan national geographic belgeselinde izledim de,aklıma hemen sen geldin...
"Kaybolan ikiz sendromu" diye bişey var ya,kadınlar kulübüne takıldığına göre kulağın aşinadır; ana rahmindeki yolculuğa iki kese olarak çıkıp bi kesenin gelişemeden büzülüp kendi kendine yok olması demek..
Bazı bilimadamları bilinen vakalardan çok daha fazla gebeliğin böyle başladığını iddia ediyolarmış,hatta bi insanın solak olmasının nedeni de kaybolan ayna ikizi'nin sağ tarafı alması olabilirmiş =))
belki senin kalbinin sağ tarafta olmasının nedeni de kaybolan bir "ayna ikiz" vakası olmandır...

*çok mu karmaşık oldu sanki?? 9.30'daki derse yetişmek için şimdi bilgisayarı kapatmam gerekmeseydi yazının bi üstünden geçerdim de,başka zamana kısmetse ^^

pufpuf,dün çoğul gebeliklerle ilgili olan national geographic belgeselinde izledim de,aklıma hemen sen geldin...
"Kaybolan ikiz sendromu" diye bişey var ya,kadınlar kulübüne takıldığına göre kulağın aşinadır; ana rahmindeki yolculuğa iki kese olarak çıkıp bi kesenin gelişemeden büzülüp kendi kendine yok olması demek..
Bazı bilimadamları bilinen vakalardan çok daha fazla gebeliğin böyle başladığını iddia ediyolarmış,hatta bi insanın solak olmasının nedeni de kaybolan ayna ikizi'nin sağ tarafı alması olabilirmiş =))
belki senin kalbinin sağ tarafta olmasının nedeni de kaybolan bir "ayna ikiz" vakası olmandır...

*çok mu karmaşık oldu sanki?? 9.30'daki derse yetişmek için şimdi bilgisayarı kapatmam gerekmeseydi yazının bi üstünden geçerdim de,başka zamana kısmetse ^^

yok bu anlattığını hiç duymadım ben,hatta burda da okumadım denk gelmedim hiç... anaaaam neler var öyleee :44: doğru,belkide böyle bi durumdur..zaten tıp,doktorlar açıklayamıyo sebebini...

çokk ilginç karakterınde bir farklılık varmı peki ? nebılıyım daha mutlu mutsuz ,huysuz yada çok neşeli :)
başka organlarındada varmı degişiklık ?

çokk ilginç karakterınde bir farklılık varmı peki ? nebılıyım daha mutlu mutsuz ,huysuz yada çok neşeli :)
başka organlarındada varmı degişiklık ?

bana yarattığı bi sıkıntı veya huyda karakterde ekstra bi değişiklik yok :1: herşey normal yani....işte tek fark kalp ve tek olan organlar terste :34:

Back
X