Kalbim Doğuştan SAĞDA ... Biliyor musunuz?

bunu babamda çok söylüyo aslında ama kontrole gittiğim bi doktor vardı o gerek yok demişti :44: allah korusun acil bişey olsa,vatandaş yardım etmeye kalksa güme gitcem :1:

öyle demeeeeeeeeeeee..
illa ki vardır :34:

bence asıl vatandaş yardım ederse güme gidebilirsin mazallah:9:

latinceside situs inversus canim :1:
baaaakk tip dilinde bile biliyorum der hava atarsin :27::27:

latinceside situs inversus canim :1:
baaaakk tip dilinde bile biliyorum der hava atarsin :27::27:

hehehehe evet canım biliyorum bunu..doktorlar sağolsun araştırmalarım sağolsun :1: zaten türkçesini söyleyince çoğu kişi şaka yapıyorum sanıyo,bide başka dildeki anlamıyla ilgilenmezler :1:

Senin durumun 100bin küsür kişide bir görülüyor tatlım. Ayrıca kalbi sağ tarafta olan hastalar için acil müdahale gerektirecek durumlarda problem yaşamasınlar diye bir dernek kurulmak isteniyor. Facebookta da değişik gruplar var. Bu gruplara dahil olmanı öneririm. Benim de bir yabancı internet arkadaşım vardı bana kalbinin ters tarafta olduğunu ve yerini değiştirmek için ameliyat olacağını söylemişti. Çok gereksiz ve saçma bir çaba bu sakın böyle bir çabaya kalkışma sen.

Senin durumun 100bin küsür kişide bir görülüyor tatlım. Ayrıca kalbi sağ tarafta olan hastalar için acil müdahale gerektirecek durumlarda problem yaşamasınlar diye bir dernek kurulmak isteniyor. Facebookta da değişik gruplar var. Bu gruplara dahil olmanı öneririm. Benim de bir yabancı internet arkadaşım vardı bana kalbinin ters tarafta olduğunu ve yerini değiştirmek için ameliyat olacağını söylemişti. Çok gereksiz ve saçma bir çaba bu sakın böyle bir çabaya kalkışma sen.

aaaay o ne yaaa...töbe töbe,Allah böyle yaratmış sorgulamak bide değiştirmek niye?? ne saçma..çokta gereksiz bi çaba dediğin gibi..hiç işim olmaz valla..

Benim dedemin de kalbi sağdaymış...İlk duyduğumuzda çok şaşırdık, daha sonra doktorlar kalbin gögüs kafesi nedeniyle sağa doğru kaydığını söylediler:53:

Benim dedemin de kalbi sağdaymış...İlk duyduğumuzda çok şaşırdık, daha sonra doktorlar kalbin gögüs kafesi nedeniyle sağa doğru kaydığını söylediler:53:

benimkinin öyle bi sebebi yok,yani hiçbi doktor öyle bişey söylemedi bana..Allah vergisi/doğuştan.. :1:

Benim teyzemin oğlununda sağ tarafında, hatta teyzem doktora götürdüğünde doktor kalbi bulamamış:1: başka doktorları çağırmış, hepsi bir çaba ile kalbi aramışlar:1:, meğerse sağ taraftaymış. Sağa yatkınmış. Tıpta nadir görülen bir durummuş, aynen sende olduğu gibi:34:

Benim teyzemin oğlununda sağ tarafında, hatta teyzem doktora götürdüğünde doktor kalbi bulamamış:1: başka doktorları çağırmış, hepsi bir çaba ile kalbi aramışlar:1:, meğerse sağ taraftaymış. Sağa yatkınmış. Tıpta nadir görülen bir durummuş, aynen sende olduğu gibi:34:

yazdıklarını bi an hayal ettim :1:
benimde var benzer maceralarım oluyo ister istemez...
öyle ki bazen doktorlar bile şaşırıyo bu duruma :1:

Senin kalbin bu yüzden daha bir temiz,daha bir güzel ..Bende farketmiştim.:16:

çok şaşkınım şuan :53: ve böyle bişeyi nasıl olupta daha önce duymadığım için kendime kızdım, cahil kalmışım

çok şaşkınım şuan :53: ve böyle bişeyi nasıl olupta daha önce duymadığım için kendime kızdım, cahil kalmışım
yokkk canım cahillikle ne alakası var.. etrafında,çevrende falan hiç yoktur böyle birisi o yüzden duymamışsındır çok doğal :34: hem ne derler? öğrenmenin yaşı yok :7:

Back
X