Haydaaaaa yahu kim haksız o zamanhahahasen de haklısın ama bence ben de haklıyım
Beni anlatmışsın sanki. Her cümlende kendimi buldum.
Ben bu hale geldiğimi fotoğraflara bakarken farketmiştim.
Eski fotoğraflaırmda kocaman , içten gülümsemeler.
Şimdi ise tebessüm bile belli belirsiz.
Acı çektim çok, hala da çekiyorum. Acı olgunlaştırır derlerdi, doğruymuş.
Ama olgunlaştırmakla yetinmediği kesin.
acı insanı taştan duvarlara çeviriyor. nasır tutuyor darbe alınan yerler. içimdeki küçüğü çok özlediğimi farkettim. ben de başlığı eski fotoğraflara baktıktan sonra açtım zaten. gözlerimin içinde adına hayat ışığı dedikleri birşey varmış, o artık yok...
Ben de eski günleri çok özledim, içten gülmeyi özledim, heyecanlanmayı mutlu olmayı eskisi gibi eğlenmeyi... Eski arkadaşlarımı filan.
Çok arkadaşım vardı, hem değer verirdim hem de değer görürdüm.
Şimdi ise çok nadir görüştüğüm birkaç kişi dışında arkadaşım kalmadı.
Kimseyle arkadaş olamıyorum artık. Sıkılıyorum hemen.
Genelde dertleşmek ister insan zor zamanlarında. Ama ben istemiyorum.
Burada hep yazılanları okuyorum, geçiyorum. Kendi dertlerimi anlatmaktan bile sıkılıyorum, usanıyorum.. Hiçbir şeyin tadı tuzu yok.
Hiçbir şey eskisi gibi değil. Olması da benim için çok güç.
Kendime olan inancımı kaybettim, saygımı kaybettim.
Çözüm aramak da gelmiyor içimden. Birşeyleri değiştirmek de.
Boşvermiş durumdayım. Ne yazık.
Insaniz iste zaman zaman oluyor inisli cikisli donemlerimiz..
Ben de boyleydim bir zamanlar stresten bosluktan okuldan is hayatina gecis donemlerinde ya da hayatindaki duygusal eksikliklerden falan falan...
sonra ne oluyor ucuyor gidiyor. Bu durumlarin bu hislerin gecici oldugunu dusunun ve hayal kurun , her sey cok guzel olacak..
bence bunun bir çözümü yok. doğru yerlerde doğru insanlar sanırım tek çözüm...Bu konuyu gördügüme cok sevindim demekki yalniz degilmisim.bende artik güvensiz ve korkak biri oldum. Hic kimseyi sevemiyorum güvenemiyorum.bunu aşmak istiyorum ama nasil basarcam bilemiyorum
Yani birazda korkuları yenmek lazim. Şuanda etkilendigim birisi var ama hep kendimi geri cekiyorum farkinda olmadan karsimdaki kisiyi tersliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?