• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim kırık ama halada istiyorum

Bir açıklamaya bile layık görülmeden sessizce terkedildim

Önceki konum bu. Ben bu arkadaş terkettikten sonra aylarca hicbir sey yazmadım, sessiz kaldım bu sürecte, tabiki serumluk oldum, haftalarca ağladım,kendime küstüm,özgüvenim yerle bir oldu ( geri barıştığımızda ise ben kimsenin arkasından oturup yas tutacak, ağlayacak biri değilim hayatım çok güzel demiştim :KK53: ) terapiye onca para doktum. Sosyal medyadan cikardim. Sonra bir gün numaramı sildi, bende sildim sormadım neden sildin diye. Adil Yıldırım taktikleri uyguladım kısaca :) Aradan 2.5 ay falan gectikten alakasız bir konuda bir sey rica etmem gerekti. Hemen konuyu kapattım sonra bsktım kendisi uzatmaua calısıyor, pat diye "en kötü iliski bile bir ayrılık konuşmasını hakeder neden hicbir sey demeden ayrıldın"diye sordum. Kendince sebepler sunup bana hala aşık olduğunu vs.. söyledi. Ikna etti yeniden iliskiye basladik ama 3 hafta sürdü.Haftada 1 buluşuyoruz, sevisiyoruz ertesi gün ise gidiyor vakit gecirmiyoruz. Yanımdayken konuşunca çok tatlı, kibar ,anlayisli konusuyor, söz veriyor sonra tekrar ebu cehile dönüşuyor. Bu arada kendisi benimle bulusmuyor ama baska seyde yapmıyor ev-iş-spor tüm hayatı. En son telefonla konusurken bu konudan tatlı dille biraz üzerine gittim. O da benim için bu kadar yorulma hayatına bak tarzı bir sey dedi. Telefonu kapattigimizda yazdigim son mesaja cevap vermedi gene... Tabiki tekrar yazmadim iletisime geçmedim. Birkac gün önce whatsapptan birkac saniyelik araması geldi, noldu dedim yanlislikla oldu dedi cevap vermedim. Ama ben bunun yanlislikla olmadığını biliyorum. Muhtemelen oradan muhabbet acılır diye düsündü. Yani dönmek istiyor ama yüzü de yok. Ben ise hala onun birkac saniyelik aramasına heyecanlanıyorum. Baskasını bulamayacak biri de değil ama düzgün birini bulamıyor muhtemelen gidip üniversiteli kızlarla eskort tarzı insanlarla takiplesmişti son ayrılığımızda, iletişim sorunları var, yani herkesin katlanabileceği biri değil. Bende baskasini daha iyisini istediğim an bulabilirim buldum da ama bulduğum kisiye karsıda öyle hislerim olmadı ayrıldı benden hic umurumda olmadı, hiç kızmadım görsem gülümser selam veririm sanki eski bir dost gibi zaten bir yerde öfke varsa orada duygu vardır 🤷‍♀️ gene bu arkadaşı istiyorum.onunla düzgün bur iliski istiyorum ama napsam bunu elde ederim onuda bilmiyorum. Muhabbetlerimize az cok sahit olan arkadaslarım ise sende hicbir sorun yok diyorlar. Terapistim ise senin davranışların isteklerin cok normal,sağlıklı ve doğal diyor. Illa kötü davranıp süründürmem arada mı bırakmam gerekiyor anlam vetemiyorum
Çok umutlanmayın. Sevişmek için arada bir gelir gider.. Peki siz böyle bir ilişkiyi, iletişimi hakediyor musunuz?

Yüz bulamamak değil de egosu yüzünden bir bahane uydurup gelmek diyelim. Zaten konuşma uzayınca onun istediği noktaya geliyormuş muhabbet. Paşa gönlü isteyince bir bahane buluyor işte.

Ben size karşı derin duygusal bir bağı olduğunu düşünmüyorum anlattıklarınızdan. Hoşlanıyordur büyük ihtimalle. Erkekler bazen boşta kalmak istemiyor. Hayatımda istediklerimi yaşayabileceğim birileri olsun flört bulana kadar diyor. Ya da başka bazı şeyler. Buradan bunu tahmin edemeyiz. Ama tekrar uzaklaşacağı çok belli. Siz ceptesiniz. Net sınır çizin desem bu sefer iknanın dozunu arttıracak. Yine dayanamayıp barışacaksanız. Tavsiyem terapiye devam edin. Özellikle döndüğü süreçte.

Bir açıklamaya bile layık görülmeden sessizce terkedildim

Önceki konum bu. Ben bu arkadaş terkettikten sonra aylarca hicbir sey yazmadım, sessiz kaldım bu sürecte, tabiki serumluk oldum, haftalarca ağladım,kendime küstüm,özgüvenim yerle bir oldu ( geri barıştığımızda ise ben kimsenin arkasından oturup yas tutacak, ağlayacak biri değilim hayatım çok güzel demiştim :KK53: ) terapiye onca para doktum. Sosyal medyadan cikardim. Sonra bir gün numaramı sildi, bende sildim sormadım neden sildin diye. Adil Yıldırım taktikleri uyguladım kısaca :) Aradan 2.5 ay falan gectikten alakasız bir konuda bir sey rica etmem gerekti. Hemen konuyu kapattım sonra bsktım kendisi uzatmaua calısıyor, pat diye "en kötü iliski bile bir ayrılık konuşmasını hakeder neden hicbir sey demeden ayrıldın"diye sordum. Kendince sebepler sunup bana hala aşık olduğunu vs.. söyledi. Ikna etti yeniden iliskiye basladik ama 3 hafta sürdü.Haftada 1 buluşuyoruz, sevisiyoruz ertesi gün ise gidiyor vakit gecirmiyoruz. Yanımdayken konuşunca çok tatlı, kibar ,anlayisli konusuyor, söz veriyor sonra tekrar ebu cehile dönüşuyor. Bu arada kendisi benimle bulusmuyor ama baska seyde yapmıyor ev-iş-spor tüm hayatı. En son telefonla konusurken bu konudan tatlı dille biraz üzerine gittim. O da benim için bu kadar yorulma hayatına bak tarzı bir sey dedi. Telefonu kapattigimizda yazdigim son mesaja cevap vermedi gene... Tabiki tekrar yazmadim iletisime geçmedim. Birkac gün önce whatsapptan birkac saniyelik araması geldi, noldu dedim yanlislikla oldu dedi cevap vermedim. Ama ben bunun yanlislikla olmadığını biliyorum. Muhtemelen oradan muhabbet acılır diye düsündü. Yani dönmek istiyor ama yüzü de yok. Ben ise hala onun birkac saniyelik aramasına heyecanlanıyorum. Baskasını bulamayacak biri de değil ama düzgün birini bulamıyor muhtemelen gidip üniversiteli kızlarla eskort tarzı insanlarla takiplesmişti son ayrılığımızda, iletişim sorunları var, yani herkesin katlanabileceği biri değil. Bende baskasini daha iyisini istediğim an bulabilirim buldum da ama bulduğum kisiye karsıda öyle hislerim olmadı ayrıldı benden hic umurumda olmadı, hiç kızmadım görsem gülümser selam veririm sanki eski bir dost gibi zaten bir yerde öfke varsa orada duygu vardır 🤷‍♀️ gene bu arkadaşı istiyorum.onunla düzgün bur iliski istiyorum ama napsam bunu elde ederim onuda bilmiyorum. Muhabbetlerimize az cok sahit olan arkadaslarım ise sende hicbir sorun yok diyorlar. Terapistim ise senin davranışların isteklerin cok normal,sağlıklı ve doğal diyor. Illa kötü davranıp süründürmem arada mı bırakmam gerekiyor anlam vetemiyorum
Aylar sonra dönüyorsa tekrar ayrıl barış yapacaktır

malesef şu yaşadığın küçük ve bağnaz ilden kurtulmadikca bu fikrin başından gitmez. Çünkü orada karsilasacagin her erkek için benzer durum söz konusu.
İlle köyle ilgisi yok. Problem Pati’nin kendisinde. Yoksa büyükşehirlerde de var böyle erkekler, hatta gırla.

Bakireliği bahane edip iyi düzen kurmuş kendine çakal böyle bir ilişki seni çok yıpratır sonucu da hiç hoş olmaz kezbanın biri gelir tecavüze uğradım diye kandırır onunla evlenir sen de ağzın açık bakarsın öyle
Duygularına hakim olmaya çalış uzak dur çünkü onunla görüştükçe kafan onunla meşgulken çevrendeki düzgün insanları kaçırırsın
Bu adam daha hayattan ne istediğini bilmiyor ki karakteri desen ortada anlıyorum seni baya aşıksın ama yıllarına yazık onunla yaşadıklarını başkasıyla yaşayamaz gibi zannediyorsun alasını yaşarsın biraz kendine zaman ver frenle sadece

Bu adamla neden hala görüşüyorsun ki .
Tamam duyguların var anlıyorum da kendine zarar veriyorsun.
Kendi değer vermen gerek senin önce.
Sevgi aşk tutku bir yere kadar bir kadın önce kendine değer vermeli .
Kendine değer vermezsen erkeklerin hayatında maalesef sıradan bir kadın olarak kalırsın .
Adamla hala iletişim kurma çabası hala buluşup hiçbir şey olmamış gibi cinsellik yaşanması vs gerçekten normal mi sence.
Sence bunları yaparak bu adamın sevgisini aşkını kazanıcağına mı inanıyorsun .
Hangi terapist bu normal diyor ayrıca bu hiç normal değil.
Duyguların acın üzüntün nornal buna bir şey söyleyemem ama kusura bakma bu işi toksikleştiren sensin.
Üç kuruşluk adamlara bu kadar değer vermek nedir ya aşk ne ayrıca 3 günlük şey.
Bazen gitmek de gerek aşıksan bile .
Adam pişman olur gelir sözler verir tekrar deneyelim der o zaman ok denersin de bu şekilde daha çok üzülürsün.
Kendine değer ver lütfen sana bu şekilde davranmalarına izin verme.

acaba siz bad boy seviyo olabilir misiniz? Bazı kadınlar var köpek gibi davranan erkeklere deliriyor. Bana böyle davranan erkeğe niye aşk besleyeyim ya adam size eskort muamelesi çekmiş sizi evlenmeye bile layık bulmadığını belirtmiş. Siz niye hala bedeninizi bu adama veriyorsunuz? Bedeninizi mutlu ediyor mu bu durum seviştikten sonra?

Yoo beraberken var 😇 sonrasında yok. Hepten duygusuz olmaz ki bu işler.

Bu konuda da adam (adam dediysem lafın gelişi) haftada bir geliyor, rahatlıyor gidiyor.
üstelik 'bakire olmamana katlanamiyorum' diye kızı bırakan bir adam.
Üstelik eskort kızlar ekleyen tarzda bir adam.
Fbuddyligin bile bir onuru var, ilişki düşünmeyen - cinsel haz yaşamak isteyen iki kişi arasında yaşanır. İki tarafın da kendince kâri olur. Bu konuda adam kizla gönül iliskisi var gibi davranıyor,ama yükümlülüklerini yerine getirmiyor.
Eskorta gitse maaşının onda birini birakip çıkacak, bu kıza sadece iki güzel söz söylüyor, yalandan gönlünü alıyor
Bence hem terbiyesiz, hem de ahlaksız bir adam.
Patidostu normalde kendi cinselligiyle barışık, seve isteye hayatındaki erkeklerle birlikte olan bir kadındı. Bu adam onu öyle iğrenç terketti ki,kadin kendisini ister istemez kötü/sevilmeyecek biriymiş gibi hissetti.. adam özgüvenini kırdıktan sonra da normalde kabul etmeyeceği tarzda bir ilişkiyi rahatça yasar oldu
Uzaktan bakan bir göz olarak benim gördüğüm bundan ibaret.
Böyle tipler çok var .
Haklısın fuckbodylik iki tarafta memnun aradaki ilişkiden alan razı satan razı.
Ama bir tarafın özellikle kadının duyguları varsa erkek bunu kullanıyor çoğu zaman.
Bu tip ilişkiler çok fazla .
Kız belli aşık istiyor adam bu noktada sınır çizicek kendini bilen bir adam bunu yapar.
Daha fazla üzmek istemez amaa nerdeee adam ayrılık konuşması bile yapamayacak kadar sorumsuz ve vicdansız.
Olay konu sahibimin bakire olmaması falan değil bu adam vicdansız biri .
Bakın bunun yaşla falan da ilgisi yok bir adam vicdanlıysa herkese vicdanlıdır.
Yıllar önce yabancı bir erkek arkadaşım olmuştu o zaman daha küçüktüm adama çok aşıktım onla birlikte olmak istedim ama benimle olmadı benim üzüleceğimi beklentilerimi yerine getiremeyecek olabilirim demişti duygusal yapılı biri oldığumu vs.
Bakireyfim o zaman.
Dünyada böyle insanlarda var işte.

Bir sure mesaj yazsa da donme. Sonra birgun şak diye "Sanirim senden soguyorum..artik yazasim bile gelmiyor." Yaz ve onu hayatindan sil. Belki yine yuklu miktar terapi parasi odersin ama onurun sende kalir en azindan.

Başak erkeği, nerede görsem tanırım artık! Biz biraz yakınlaştık diye, sonrasında hafiften soğuduğunu hissettim. Soğuk derken, sadece bunun için buluşmak istediğini düşünmeye başladım. Bunu istemediğimi belirtip uzaklaştım, o da uzaklaştı. Demek ki her şey oyundu. Demek ki istediğini tam versem adam hepten görmezden gelecekti. Anında, instada ava çıkmıştı zaten eskort başta olmak üzere. Bb deyip engelledim her yerden. Sizinki de geç değil, koparın bağınızı. Lütfen...

Başak erkeği, nerede görsem tanırım artık! Biz biraz yakınlaştık diye, sonrasında hafiften soğuduğunu hissettim. Soğuk derken, sadece bunun için buluşmak istediğini düşünmeye başladım. Bunu istemediğimi belirtip uzaklaştım, o da uzaklaştı. Demek ki her şey oyundu. Demek ki istediğini tam versem adam hepten görmezden gelecekti. Anında, instada ava çıkmıştı zaten eskort başta olmak üzere. Bb deyip engelledim her yerden. Sizinki de geç değil, koparın bağınızı. Lütfen...
Ha bu arada, yakınlaştık diye de dramatize etmedim. Yani ben de istedim, çok da güzeldi 😂 ama herkesin beklentisi farklı işte. Güzel bir hatıra olarak kaldı bu. Herkesin yolu açık olsun... Siz de takılmayın bence. Beklentilerimiz farklı, olan oldu ve kendime saygımı korumalıyım deyip bi anda kestirip atın. Naçizane... 💕

Bence siz hem yaşadığınız şehri hem terapistinizi değiştirin. Ben bile buradan bakınca ailenizin size yaşattığı degersizlik hissini bu adamda görüp sıkı sıkıya bağlandığınızı anlıyorum ama terapist normal mi diyor? Ya da o aslında öyle demiyor da siz mi öyle anlamak istiyorsunuz dediği şeyi?

Bence terapiste o kadar para dökecek bir şey yok bu adamda. Bildiğin kıro. 2 3 sene sonra utanacaksınız onu beğendiniz diye.

Ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum. Bu adamı insani bir konuşma ile bırakmayın. Aşağılayarak, tabiri caizse köpek çekerek bırakın. Sinirlerim tepeme çıktı bayram bayram şu adama.

Fuckbuddy olmussunuz

Bende de vardi boyle bir tane ve bakireyim asiri cringe bir durumdu , ayni sizinki gibi Eskort avina cikmisti hala arada yanlislikla ariyor Wp dan kestirip atin adami yallahlayin

Back
X