• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim kırık ama halada istiyorum

acaba siz bad boy seviyo olabilir misiniz? Bazı kadınlar var köpek gibi davranan erkeklere deliriyor. Bana böyle davranan erkeğe niye aşk besleyeyim ya adam size eskort muamelesi çekmiş sizi evlenmeye bile layık bulmadığını belirtmiş. Siz niye hala bedeninizi bu adama veriyorsunuz? Bedeninizi mutlu ediyor mu bu durum seviştikten sonra?
Herkes bad boy gücünün yettiğine ama.
Biz müsade etmedikçe bad boyların nesli tükenir ama .
Artık kadınlar daha güçlü o yüzden herkes bir çeki düzen versin kendine.
Bunlar kadın düşmanı bu taraftan bakınca insan soğuyor.
Kadınlar artık güçleniyor bu erkeklerin sinirini bozmaya başladı .
Ezik peşinde koşan kadın görmeye alıştılar dengelerini bozma sırası artık kadınlarda.
Herkes düzgün kadın yok derdine düştü.
Düzgün kadın var kendine köpek muamelesi çekilmesine izin veren kadın yok artık .
İlgi vermez sevgi vermez kalp kırar ama hala sevilmek ister bu erkekler .
Buna izin vermeyin genç kızlara söylüyorum.
Gençliğinizi yaşayın abuk sabuk adamların peşinde gezmeyin.
Seyahat edin kendinizi geliştirin erkekler sadece eğlencenin olsun onlar size aşık olsun siz değil.

Bir açıklamaya bile layık görülmeden sessizce terkedildim

Önceki konum bu. Ben bu arkadaş terkettikten sonra aylarca hicbir sey yazmadım, sessiz kaldım bu sürecte, tabiki serumluk oldum, haftalarca ağladım,kendime küstüm,özgüvenim yerle bir oldu ( geri barıştığımızda ise ben kimsenin arkasından oturup yas tutacak, ağlayacak biri değilim hayatım çok güzel demiştim :KK53: ) terapiye onca para doktum. Sosyal medyadan cikardim. Sonra bir gün numaramı sildi, bende sildim sormadım neden sildin diye. Adil Yıldırım taktikleri uyguladım kısaca :) Aradan 2.5 ay falan gectikten alakasız bir konuda bir sey rica etmem gerekti. Hemen konuyu kapattım sonra bsktım kendisi uzatmaua calısıyor, pat diye "en kötü iliski bile bir ayrılık konuşmasını hakeder neden hicbir sey demeden ayrıldın"diye sordum. Kendince sebepler sunup bana hala aşık olduğunu vs.. söyledi. Ikna etti yeniden iliskiye basladik ama 3 hafta sürdü.Haftada 1 buluşuyoruz, sevisiyoruz ertesi gün ise gidiyor vakit gecirmiyoruz. Yanımdayken konuşunca çok tatlı, kibar ,anlayisli konusuyor, söz veriyor sonra tekrar ebu cehile dönüşuyor. Bu arada kendisi benimle bulusmuyor ama baska seyde yapmıyor ev-iş-spor tüm hayatı. En son telefonla konusurken bu konudan tatlı dille biraz üzerine gittim. O da benim için bu kadar yorulma hayatına bak tarzı bir sey dedi. Telefonu kapattigimizda yazdigim son mesaja cevap vermedi gene... Tabiki tekrar yazmadim iletisime geçmedim. Birkac gün önce whatsapptan birkac saniyelik araması geldi, noldu dedim yanlislikla oldu dedi cevap vermedim. Ama ben bunun yanlislikla olmadığını biliyorum. Muhtemelen oradan muhabbet acılır diye düsündü. Yani dönmek istiyor ama yüzü de yok. Ben ise hala onun birkac saniyelik aramasına heyecanlanıyorum. Baskasını bulamayacak biri de değil ama düzgün birini bulamıyor muhtemelen gidip üniversiteli kızlarla eskort tarzı insanlarla takiplesmişti son ayrılığımızda, iletişim sorunları var, yani herkesin katlanabileceği biri değil. Bende baskasini daha iyisini istediğim an bulabilirim buldum da ama bulduğum kisiye karsıda öyle hislerim olmadı ayrıldı benden hic umurumda olmadı, hiç kızmadım görsem gülümser selam veririm sanki eski bir dost gibi zaten bir yerde öfke varsa orada duygu vardır 🤷‍♀️ gene bu arkadaşı istiyorum.onunla düzgün bur iliski istiyorum ama napsam bunu elde ederim onuda bilmiyorum. Muhabbetlerimize az cok sahit olan arkadaslarım ise sende hicbir sorun yok diyorlar. Terapistim ise senin davranışların isteklerin cok normal,sağlıklı ve doğal diyor. Illa kötü davranıp süründürmem arada mı bırakmam gerekiyor anlam vetemiyorum
Seni istemeyen sadece o an zevki için seni kullanan bı adamla görüşme daha çok üzülürsün.

Herkes bad boy gücünün yettiğine ama.
Biz müsade etmedikçe bad boyların nesli tükenir ama .
Artık kadınlar daha güçlü o yüzden herkes bir çeki düzen versin kendine.
Bunlar kadın düşmanı bu taraftan bakınca insan soğuyor.
Kadınlar artık güçleniyor bu erkeklerin sinirini bozmaya başladı .
Ezik peşinde koşan kadın görmeye alıştılar dengelerini bozma sırası artık kadınlarda.
Herkes düzgün kadın yok derdine düştü.
Düzgün kadın var kendine köpek muamelesi çekilmesine izin veren kadın yok artık .
İlgi vermez sevgi vermez kalp kırar ama hala sevilmek ister bu erkekler .
Buna izin vermeyin genç kızlara söylüyorum.
Gençliğinizi yaşayın abuk sabuk adamların peşinde gezmeyin.
Seyahat edin kendinizi geliştirin erkekler sadece eğlencenin olsun onlar size aşık olsun siz değil.
Kesinlikle çok haklısınız benimde işkence gibi ilişkim vardı bitti çok rahatım mutsuz uyanmiyorum artik

Kesinlikle çok haklısınız benimde işkence gibi ilişkim vardı bitti çok rahatım mutsuz uyanmiyorum artik
Ekmeğimizi suyumuzu vermiyorlar sonuçta neden çekelim ki .
Sevgi ilgi verirseler saygılı olursalar sonuna kadar yanındayız amaa yoksa yok yani.
Annesi değiliz kimsenin değil mi.
Biz kadınız kimsenin ışığını söndürmesine izin vermeyin daha fazlasını isteyin

Önceki konum bu. Ben bu arkadaş terkettikten sonra aylarca hicbir sey yazmadım, sessiz kaldım bu sürecte, tabiki serumluk oldum, haftalarca ağladım,kendime küstüm,özgüvenim yerle bir oldu ( geri barıştığımızda ise ben kimsenin arkasından oturup yas tutacak, ağlayacak biri değilim hayatım çok güzel demiştim :KK53: ) terapiye onca para doktum. Sosyal medyadan cikardim. Sonra bir gün numaramı sildi, bende sildim sormadım neden sildin diye. Adil Yıldırım taktikleri uyguladım kısaca :) Aradan 2.5 ay falan gectikten alakasız bir konuda bir sey rica etmem gerekti. Hemen konuyu kapattım sonra bsktım kendisi uzatmaua calısıyor, pat diye "en kötü iliski bile bir ayrılık konuşmasını hakeder neden hicbir sey demeden ayrıldın"diye sordum. Kendince sebepler sunup bana hala aşık olduğunu vs.. söyledi. Ikna etti yeniden iliskiye basladik ama 3 hafta sürdü.Haftada 1 buluşuyoruz, sevisiyoruz ertesi gün ise gidiyor vakit gecirmiyoruz. Yanımdayken konuşunca çok tatlı, kibar ,anlayisli konusuyor, söz veriyor sonra tekrar ebu cehile dönüşuyor. Bu arada kendisi benimle bulusmuyor ama baska seyde yapmıyor ev-iş-spor tüm hayatı. En son telefonla konusurken bu konudan tatlı dille biraz üzerine gittim. O da benim için bu kadar yorulma hayatına bak tarzı bir sey dedi. Telefonu kapattigimizda yazdigim son mesaja cevap vermedi gene... Tabiki tekrar yazmadim iletisime geçmedim. Birkac gün önce whatsapptan birkac saniyelik araması geldi, noldu dedim yanlislikla oldu dedi cevap vermedim. Ama ben bunun yanlislikla olmadığını biliyorum. Muhtemelen oradan muhabbet acılır diye düsündü. Yani dönmek istiyor ama yüzü de yok. Ben ise hala onun birkac saniyelik aramasına heyecanlanıyorum. Baskasını bulamayacak biri de değil ama düzgün birini bulamıyor muhtemelen gidip üniversiteli kızlarla eskort tarzı insanlarla takiplesmişti son ayrılığımızda, iletişim sorunları var, yani herkesin katlanabileceği biri değil. Bende baskasini daha iyisini istediğim an bulabilirim buldum da ama bulduğum kisiye karsıda öyle hislerim olmadı ayrıldı benden hic umurumda olmadı, hiç kızmadım görsem gülümser selam veririm sanki eski bir dost gibi zaten bir yerde öfke varsa orada duygu vardır 🤷‍♀️ gene bu arkadaşı istiyorum.onunla düzgün bur iliski istiyorum ama napsam bunu elde ederim onuda bilmiyorum. Muhabbetlerimize az cok sahit olan arkadaslarım ise sende hicbir sorun yok diyorlar. Terapistim ise senin davranışların isteklerin cok normal,sağlıklı ve doğal diyor. Illa kötü davranıp süründürmem arada mı bırakmam gerekiyor anlam vetemiyorum
Adam seni istemiyor sadece sevisiyor ama yoğun duygu yom belki neden ısrar ediyorsun ki? Aşık adamın sebebi sevmeyenin bahanesi çok olur sen armut olan adamdan illa elma tadı gelsin istiyorsun terapistin bunları hiç mi söylemiyor?

Ya bende bu o kadar travma oldu ki sanki dünyanın en önemli seyi iliskideki tek önemli durum buymus gibi gelmeye basladı

Dünyanın en eski masallarından biri bu hiç modern bir isim koymaya çalışmayacağım, bunun adı kullanmak. Seni hem cinsel hem duygusal olarak kullanan ahlaksız bir adam bu. Çıkart gitsin hayatından , ayaklarına bile kapansa geri alma, seni içten içe kemiriyor bu adam, ruhunu bozuyor uzak dur derim

Sizi anlıyorum ama bu adam sizin bakire olmamanızı sorun etti, ve sizinle sevişiyor. Ne kadar garip.. sizi çantada keklik görüyor. Bu adamın burcu ne yay mı Allah aşkına. Değişik bir adam hiç ısınmadım ona.
Bence akrep erkeği

Dünyanın en eski masallarından biri bu hiç modern bir isim koymaya çalışmayacağım, bunun adı kullanmak. Seni hem cinsel hem duygusal olarak kullanan ahlaksız bir adam bu. Çıkart gitsin hayatından , ayaklarına bile kapansa geri alma, seni içten içe kemiriyor bu adam, ruhunu bozuyor uzak dur derim
Neden oyle diyorsun
Ev iş spor Baska bısey yaptigi yokkkkk muş adamın😛

Adam gibi adam bee🤦

Neden oyle diyorsun
Ev iş spor Baska bısey yaptigi yokkkkk muş adamın😛

Adam gibi adam bee🤦

konu sahibesi burada sıkça gördüğüm yazıştığım biri, hele hayvansever olması kalbimi fethediyor. Gencecik hayatın başında, ayaklarının üzerinde durup yaşamaya çalışan biri. Yalnızlık çekiyor farkındayım ama gençlik o kadar değerli ki kıyamıyorum böyle güzel insanların itin kopuğun elinde heba olmasına. Adam duygularını, zaaflarını kullanıyor ve bu çok üzücü umarım kurtarır kendini. Umarım karşısına öyle biri çıkar ki bu adamın ve benzerlerinin insan olmadığının farkına varır çok isterim

Olaya anne gözüyle bakıyorum. Üstüne titredigim kızımın, istediğinde gelip, istediğinde yok olan bir erkeğin oyuncağı olması, onun için kendinden, karakterinden odun vermesi, cehennemim olurdu.

Değerinizin farkına varın. Size zerre kadar değer vermeyen birine, bütün kapıları sonuna.kadar açarak, değer göremezsiniz. Bilmiyorum, çok üzüldüm.

gene bu arkadaşı istiyorum.onunla düzgün bur iliski istiyorum ama napsam bunu elde ederim onuda bilmiyorum. Muhabbetlerimize az cok sahit olan arkadaslarım ise sende hicbir sorun yok diyorlar. Terapistim ise senin davranışların isteklerin cok normal,sağlıklı ve doğal diyor. Illa kötü davranıp süründürmem arada mı bırakmam gerekiyor anlam vetemiyorum
Neden illa da bu adam? Adam sizinle uzun soluklu çiçekli böcekli bir ilişki istemiyor ki🤷‍♀️ gerçekten özür dilerim ama arada bir sizinle yatak arkadaşlığı yapmaktan başka bir beklentisi yok, bakirelik vs tamamen bahane size değer verip sevseydi hiçbir şeyi gözü görmezdi, bakire olsaydınız da birlikte olsaydınız yine aynı sonu yaşayacaktınız, tabuları olan birisi evlenene kadar kimseyle beraber olmaz, tabularım var bekarete önem veriyorum ama evlenmeden önce beraber olurum birlikte olduğum her kadın bakire olacak, kendisinin bekaretine ne oldu bu arada :))) bu mudur yani:)))

Bir yakınım ki yaşça sizden büyük 40’lı yaşlarda bir kadın, aynı sizin gibi bir adamla çok ilgilendi, o ilgilendikçe adam kaçtı bir havalara girdi, 40 yaş üstü adamlarda da tabii hepsi değil ama şey oluyor böyle efendim iç dünyama çekildim, kendimi hayattan soyutladım sorun sende değil ben uzun soluklu ilişkilere hazır değilim geçmiş travmalarımın yaralarını henüz saramadım vs vs, yani adam kısaca arada görüşelim birlikte olalım sonra herkes yoluna gitsin, sonra arada keyfim olursa yine araşırız yine birlikte oluruz demiyor da mevzuyu süslüyor iç dünyasına dönmüş adam felsefesi yapıyor, böyle adamları elde etmeye çalışmayın üzülürsünüz, elde ettiğinizi sanırsınız çok geçmez 5-6 ay hadi bilemediniz en fazla 1 sene sonunda yine su koyverirler, kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz da bu adamları havalandırıyorsunuz.

Son düzenleme:
konu sahibesi burada sıkça gördüğüm yazıştığım biri, hele hayvansever olması kalbimi fethediyor. Gencecik hayatın başında, ayaklarının üzerinde durup yaşamaya çalışan biri. Yalnızlık çekiyor farkındayım ama gençlik o kadar değerli ki kıyamıyorum böyle güzel insanların itin kopuğun elinde heba olmasına. Adam duygularını, zaaflarını kullanıyor ve bu çok üzücü umarım kurtarır kendini. Umarım karşısına öyle biri çıkar ki bu adamın ve benzerlerinin insan olmadığının farkına varır çok isterim
Bende farkında degıldım son cumlede bahsettiğiniz adamla aydınlandım
Cok asık olarak 🩷 bende dilerim kendisine oyle bir şans

Sizi de kalbinizden operım ıyı bayramlar

Terapi de alıyosun, doğru demiş bunu ille bir uzmandan duyman gerekmiyordu, birilerinin söylemesine de gerek yok, sen normalsin, taleplerin normal. O buna karşılık veremiyor, vermek istemiyor olabilir. Eyvallah diceksin o kadar. Ha bence zaten var olan duygular cinsel ilişki ile doruklara çıkıyor niz kadınlarda, keşke az daha tanıyıp yaşasaydın derim ama.. sizi heyecanlandıracak biri çıkmamış karşınıza, daha iyisi kötüsü yok. Neyine emek vereceksin bunun, çaba gösterceksin? Değmediğini içten içe bildiğini düşünüyorum

Ay bilmiyorum ki yengenç valla akıl tutulması yaşıyorum sanki cinsellik olmadan mı denesem bu defa diyorum. Ya bilmiyorum yüzüne dokunup gözlerine baktığımda sarıldığımda sanki hayatta her sey mümkünmüş gibi gemiyor
Ya maksadım asla duygularınızı basitleştiemek değil. Tam tersi şu cümlelerde kendimi gördüm, o büyüye kapılanlardanım ben de. Ama size gönül rahatlıyor ‘geçeeeeer’ demek istiyorum. Geçer de adamdan tiksinir hale gelirsiniz ya, duygularınızı kullanmasına izin vermeyin lütfen

Bu arkadaş bakire aramıyor muydu? Kendinize bunu yapmayın, evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ama böyle biriyle olmayın. Adam cinsellik için sizinle, ben arada sevgi aşk olduğunu düşünmüyorum.

Olaya anne gözüyle bakıyorum. Üstüne titredigim kızımın, istediğinde gelip, istediğinde yok olan bir erkeğin oyuncağı olması, onun için kendinden, karakterinden odun vermesi, cehennemim olurdu.

Değerinizin farkına varın. Size zerre kadar değer vermeyen birine, bütün kapıları sonuna.kadar açarak, değer göremezsiniz. Bilmiyorum, çok üzüldüm.
Konu sahibinin annesi üstüne titreyen bir anne değil ki. Bu adamın kadın versiyonu.
"Erkek yapar, elinin kiridir. Kadın yapamaz,or.spu olur" diyen tayfadan,
"Oğluşum yat dinlen, patidostu,kaldır sofrayı" diyen, evlat ayıran ve pipiye tapan bir kadın.
Konu sahibinin bu seneye kadar açtığı tüm konular bu aileden kurtulmak üzerineydi. Ama aynı ailesinin zihniyetinde 'ben erkeğim yaparim, sen kadınsın. Madem yaptın defolusun' kafasında bir adam almış hayatına.

Konu sahibinin annesi üstüne titreyen bir anne değil ki. Bu adamın kadın versiyonu.
"Erkek yapar, elinin kiridir. Kadın yapamaz,or.spu olur" diyen tayfadan,
"Oğluşum yat dinlen, patidostu,kaldır sofrayı" diyen, evlat ayıran ve pipiye tapan bir kadın.
Konu sahibinin bu seneye kadar açtığı tüm konular bu aileden kurtulmak üzerineydi. Ama aynı ailesinin zihniyetinde 'ben erkeğim yaparim, sen kadınsın. Madem yaptın defolusun' kafasında bir adam almış hayatına.
Bunları bilmiyordum. Ama tahmin etmiştim altında sevgisizlik yattığını. Umarım o gücü kendinde bulur bir an önce ve o duygusuz adamdan kurtulur.

Back
X