Kalbim kırık ama halada istiyorum

Adam sizi sadece ara sira sevismek icin kullaniyor siz ben duzgun iliski istiyorum diyosunuz bunun imkansiz oldugunu neden goremiyorsunuz acaba? Ayrica deger verdiginide sanmiyorum cepte tutulan biri gbisiniz

Dizilerden, filmlerden insanlara empoze edilen bir "bad boy" tiplemesi var. Böyle tüm kadınlar peşinden koşuyor falan filan. Ama o tiplemeler bile ne bileyim çok zengin oluyor, çok yakışıklı oluyor, çok cool oluyor falan filan. Şimdi bu şahsın kadını aşağılaması dışında ne özelliği var ki? Yani şunu anlamıyorum bir özentilik midir nedir her metre kareye çok şükür on tane bad boy düşmeye başladı.

Konu sahibi kurtuldu mu o aileden? Ve bir mesajınızda konu sahibinin içinde bulunduğu pek çok şeyin bulunduğu il ve ilçe ile alakalı oluğunu söylemiştiniz? Bu il hangi il acaba merak ettim?

Amerikan filmlerinde olur ya okulun en yakışıklı çocuğu babası zengin falan
İşi gücü olan birax eli yüzü düzgünse bad boy alsana.
Bu kadar düşük kriter bad boy olmak için artık.
Bu ülke nereye gidiyor anlamış değilim zaten

Konu sahibi kurtuldu mu o aileden? Ve bir mesajınızda konu sahibinin içinde bulunduğu pek çok şeyin bulunduğu il ve ilçe ile alakalı oluğunu söylemiştiniz? Bu il hangi il acaba merak ettim?
Doğu görevinde atandığı ilçe işte, hepsi birbirinin aynı , bu görüşte insanlarla dolu bir yer. Şehrin çok da bir önemi yok, küçük - yobaz bir şehir. O şehirde bulduğu adamlar da işte anca sen bakire değilsin,devam edemem diye düşünüp cinsellik yaşamaya devam eden tayfa olur. Bu konuya daha açık yaklaşan birini bulmak mucize gibi bir şey , o taraflarda.
Aileden de kurtulmak diye bir şey yok ki, aile bu. Atsan atilmaz, satsan satılmaz .
En azından atandı, şehri ayrı ama. Daha az muhatap oluyor

Ben yaşım çok küçükken de o tiplere hiç hayranlık duymaz, küfür falan ederdim. Genelde böyle naif, kibar yan roller olur ya onlara aşık olurdum. Sonra o rol, bad boyumuza karşı hep harcanırdı. Ama şimdi bad boy olmanın bile bir kriteri var yahu Konu sahibi memur muhtemelen adam da memur diye tahmin ediyorum. Memur ay sonunu zar zor getirir ya ne bad boyluğu... Hani gücü bir kadına yeten de kendini Amerikan filmi havalı zengin kötü erkeği sanmasın ya.

Burada atandığım şehre "muhafazakar, tutucu" dediğim için yemediğim linç kalmamıştı. Ara sıra kafam dağılsın, odağım değişsin diye bir aşık falan mı olsam diyorum Neyse erkeklerden uzak durmaya devam edeyim.

Aman bidaha bende düşünmüyorum

Daha etkili bir terapist bulunuz ...

Valla artık memur tipler bile bad boy yani sen düşün.
Daha bir şey demiyorum sözün bittiği yer.
Biraz duygusal bir kadın görünce bad boy olma fantazisi oluyor demekki.
Benimde başıma gelmiştir bu tip adamlar dışardan baksan memur tip ama bad boy bana karşı.
İnsan tipine aldanıyot başta iyi düzgün diyor ama sen sor içini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…