kalbim kırık kızlar yardımm :(

enaksesuar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
277
132
133
Merhaba kızlar

bi derdim var.en iyi arkadaşım beni çok üzdü.geçen beraber ortak bi arkadaşımıza gidicektik bende araba oldugu için onu ben alıcaktım.kafası bozulmus benı arayıp sınırlı sınırlı atarlı konusmaya başladı işte nezmn geliosun hadii senimi beklicem falan filan sonucta ben senı gelip alıcam neye geç kalıyoruz bukadar bagırıyorsun.siniirm bozuldu oturup ağladım neyse gittim kapısana bide 15 dk kapısında çıkmasını bekledım.ama hala bi surat soğukluk hiç geri vites yok hep ileri haklıda olsa haksızda sonucta 10 senelık bı arkdaşlık neyse o günde geldi geçti.başka bi arkadaşımla bana geldiler.ikisi arasında fısır fısır konusmalar telefonda bışey gösterip arkadaşa okutmalar ne oldu deyınce yok bısey yanlıs anlıyosun demeler.neyse onada sustum bı kac kere sosyal ortamda gördum hal otur sordum ıyı flna fılan baska bısey yazmadı.hala nette görüyorum hiç bişey yazmıo cunku benden beklıyo .ortak bı arkadasım benı sorunca bız kac senelık arkadasız konusuruz problem yok dıomus arkadasım sen ara deyıncede ararım fln dıyo ama umrunda değil yani ben okadar üzüldüm ki birde oturdugum apartmanda hiç komşuluk yok görüştügüm kimse yok oda biliyor böyle olduguunu ama umursamıyor bıle kalbım oakdar kırıldıki.bide insann kardeşim dediği kişi tarafndan olunca tokat yemiş gibi oluyorsunuz.kendinin çevresi çok ya her gün arkadaşlarıyla resimler orda burda gördükçe üzülüyorum.ama artık ne olursa olsun aramıcam gene konussak bile eskisi gibi olmıcak hiçbişey.gün gelir devran döner .her gece yatınca bile aklıma geliyor.yazık diyorum bu kadarlık değerim varmış meger

siz neyapardnınız bu konuda kızlar

Kocan değil anan değil baban değil canım. . Yol ver gitsin.. bos ver yalnız kal.. böyle arkadaşın olacağına, üzüleceğine arkadaşsız kal daha iyi. .

ben bu durumda en iyi arkadaşım değilmişi anlar ve kabullenirim.birde çok yüz vermişim verdiğim yüzü geri alırım.
kimseyi hayatının merkezine koyma. başka insanlarla da arkadaşlığın olsun.
hayat kimseden ibaret değil bu dünyada..
kendine meşgale yarat, keyfine bak, gez sinemaya git ..
zaman sonra yokluğuna alışırsın.

öylde canım asla kötü biri oldugunu düşünmedim ama çok gururlu burnu düşse eğilip almıyor işte.evlenmeden önce çalışıyordum o zaman iş çevresi fln çok arkadaşı oluyor ama artık evdeyım ve butun arkadaşlarımda çalıştıgı için görüşemiyoruz.tek başınada çıkıp gezmek keyif vermiyorki insna iki laf edebilceiği insan arıyorsun bu aralar böyle depresifim bu yuzden oturup ağlıyorum

havalarında etkisi var. inan çok kişi aynı durumda. bahar gelecek mevsim bir sıcak bir soğuk ondandır.
bence meşgale bul kursa git mesela, çalışabiliyorsan çalış, hem kazanç olur hem kafan dağılır.

burda insanlarla yazış kaynaş burda da çok güzel insanlarla tanıştım ben.
boşanma gibi zor zamanda burda destek oldu bazı arkadaşlar saolsunlar.

bu arada arkadaşın gururlu olduğun dan değil, senin zayıf noktanı bildiğinden ve sana ne yaparsa yapsın bana muhtaç gibi düşündüğünden de böyle davranıyor gibi geldi.
hatta bazen kıskançlıklardan bile insanlar böyle tavırlara bürünebiliyorlar.
o senin en iyi arkadaşın değil bence. önce bunu kabul etmelisin.

bilmiyorum öyle sanıyordum belkide ama dediğim gibi konuşsakta esksi gibi olmaz insan bazı şeyleri unutamıyor çok saol canım bu arada evde bazı şeylerle meşgul oluyorum iş te arıyorum bebekte istiyorum :) burda gerçekten güzel arkdaşlıklar kurulabileceğine bende inanıyorum sende bunlardan birtanesi olursun umarım :)

oluruz canım
bence kendine yapacağın en büyük iyilik işi azimle ara.
bende iş arıyorum mesela. yılmadan azimle ara. kısmetin vardır bir yerde muhakkak.
bebek yapıcaksanızda yaparsınız onunda ne zaman geleceği belli olmaz
sen iste ve gerekeni yap, en hayırlısı hangisi ise emin ol o olacaktır.

ben atarlanan tipleri sevmiyorum belkide ondan arkadaşının tavrı bana çok itici geldi.
arkadaş dediğin huzur verir ya, çocuk gibi ne tribi. varsa derdi böle böle der çözülür.
hee çözmüyorsa da bitirir.
ben 8 senelik arkadaşlığımı bitirdim. hala aklıma gelir üzülürüm.
ama beni üzen tek şey bir msj atacak kadar vaktini ayırmamasıydı mesela.
içimden de atamadım ve bitirdim. sonrada yazdı aradı etti çok sevsemde çok kırılmıştım.
heee yokluğunu aramıyor muyum arıyorum ama alıştım. 1 sene olcak biteli nerdeyse.
alışıyor insan.

Son düzenleme:
Benimkide 5 yıllık bir dostluktu..
Hep kendisi haklı, hem kendisi gururluydu. Haklı da olsam ben alttan alıp, ben barışan durumda oluyordum
Sonra bir gün aynı sana yapıldığı gibi azarladı beni
Ne özür var bir şey
Kırıldım dedim bana uzatma dedi
Bende uzatmadım dediği gibi ne aradım ne sordum
Bir kere merak edip neden aramıyosun demedi
Bir kez dahi!
Bir baktım beni facebooktan silmiş
Dedim, herkes kendine yakışanı yapıyor
Üzülüyorum arada özlüyorum evet ama bu benim gururumdan daha değerli değil
Yalnız kaldım ama kafam rahat
Bana bunu dedi böyle yaptı diye kendimi üzmüyorum
Bazı insanların gerçek yüzü sonradan ortaya çıkıyor

canımm senınkıde benım duruma benzemiş.bende senın gıbı yapıyorum aramıcam asla !! bılıyor cunku ben ne olursa olsun ararım o bekliyor.ama benı en uzenı aman ne olcak ararım konusuruz dıyıp umursamaması her zaman yanındaydım nikah şahidiydim doğumunda yanındaydım herşeyindeee ama onuda bu duruma düşüren kendı komşuları çevresi var orda oyuzden umursamıyo.

ama allah buyuk gun gelir devran döner bi bakmış etrafında kımse kalmamıs belkı ozmn aklına gelir benim herşeyimde yanımda olan bi arkadaşım vardı diye !! ozamanada cok geç olucak

herşeyin bi sebebi var vardır elbet bundada bir hayır

aynen canım dedıgın gıbı kızarsın sınırlerın bozuktur dersın bak böyle oldu ama kusura bakma senle alakası yok gene kabulum ama dedıgım gıbı hıc gerı vıtes yok.artık kendı halıne bıraktım .

kalbın bi kere kırıldımı bıda eskısı gıbı olmuyor.

iş arıyorum canım aslında bekarken hep çalıştım hiç boş durmadım evlendım evlenelı ış kısmetım kapandı ya okadar yere başvuruyuım ne arayan var ne çağıran bakalım kısmet artık

bide burda yenıyım ya bu smileler cıkmıyor bende ya nasıl yapabilirim

canım yardım bölümü var oraya yazarsan yönlendirirler.
ben nasıl çıktığını unuttum :44:

Canim arkadş bakimindan hep sirtimdan vuruldum Yeminle . 10 yillikda dogma buyume bırlıkde olddugumda =) ve sonuc elimde kalan Ailem =) .. canim ne demişler 2 şeyi iyi seç . evlenceğin kişi ve dostunu . dost yok . ben kimseyle dost olmam asla ama arkadas olurum =)

Hic sevmedigim tipler ...

Biraz fazla deger versen , Hemen yüz buluyolar degisiyolar..
Bosver bence hic takma !!
Kendi haline birak... seni takmayanida hic takma neden uzuyosunki kendini.. uzulen o olsun sen degil...

istedigi zaman arar ve gelir oyle saniyo bence...
o istediginde sende yüz verme....

Hic kimse vazgecilmez degildir canim ...

böyle düşünp duracağna,çağır konuş bi sorun mu var sen beni tanyrsn ben seni bilyrm dersn

bende arkadaş konusunda senin gibi talihsizlikler yaşadım.benimde konumun altına biri yorum yapmıştı o kadar doğru bir söz ki,sana da söyliyim 'fazla değer başı öne eğer'.bundan sonra kimseye fazla değer yok

Son düzenleme:

Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)

sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz.

Kimse bu kadar ciddiye alınmaya değmez...
Ananız mı babanız mı bırakın gitsin.
Bence o baska biseyden hırslanmıs size

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım öyle sanıyor ararım gene eskısı gıbı konusurum dıye dusunuyorama öyle olmuyo işte kırılıyosun üzülüyosun artık düşünmemeye çalışıyorum çünkü beni sallamayanı bende sallamıcam artık

dedigin gibi arkadaş çok ta dost yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…