Hukuki danışmanımIşinizi çok merak ettim
Konuya gelince çıkarcı insanlar devrindeyiz. Şaşırmıyorum böyle şeylere ben artık
Bu arkadaşım cocukla cok yakın illerde bile yaşıyormuşuz atanmis görüşmek isterdim ailecek. Ama o benimle ilgili herhangi bir şeyi tenezzül edip merak bile etmeyince vaz geçtim teklif etmedim. Ama çok üzüldüm. Neden üzüldümMaalesef böyle insanlar . Faydalanıp postalıyorlar. Fazla üzülmeyin sizde aynısını yapın
Geçmişimde hatıraların olduğu insanlar kırıyor beni. Hiç mi değeri yok yasanmisliklarinBak şimdi burada da size soru sorup eywallah etmeyecek çok kişi çıkar maalesefmalesef çıkarlar dünyasındayız
Yani hayatin gerçekleri malesef hal hatır sormadan, gönül hatır bilmeden ne bileyim bir acayip olduk toplum olarakGeçmişimde hatıraların olduğu insanlar kırıyor beni. Hiç mi değeri yok yasanmisliklarin
Güzel güzel yorumları okurken,iyi geceler mesajı kahkaha attim. Allah da sizi güldürsün.İki lafın belini kiraydik,daha erken.Herneyse kızlar yatıyorum iyi geceler
hahaha resmen dumura uğrar insanGüzel güzel yorumları okurken,iyi geceler mesajı kahkaha attim. Allah da sizi güldürsün.İki lafın belini kiraydik,daha erken.
Artık işi düşmeden arayan yok.malasefInsanlara bilgi verme üzerine bir mesleğim var. Yeni mezunum. Geçenlerde nerdeyse 10 yıldır konuşmadığım bir akrabam aradı
- merhaba ben x (numarası yok)
-oo x dayı nasılsın
Sagol (sen nasılsın ne yapıyorsun neredesin demek yok) birsey soracaktim şöyle böyle....(direk konuya dalış) teşekkürler ve kapanış.
Bu gün yine ilk okul sınıf arkadaşım nerden bulduysa telimi aradı. Yine benzer bir konuşma geçti. Ben sorduğum zaman özel hayatını kısa cevaplarla geçiştirdi. Ve kapanış.
Bu akrabam çocukken az motorunda geçirmedi beni Bu arkadasim olan cocukla ben 8 sene aynı sınıfta okudum. Buna benzer öyle cok olay yaşıyorum ki. Ailemden ve memleketimden de uzak olduğum için hayatımda değişen cok şey oldu yani. Yani hem işleri düşüyor arıyorlar sma en ufak hayat nasıl gidiyor demek yok :/
Milleti ne takıyorum aslında ama yine de içime öküz oturdu sanki. Paylaşıp kurtulmak istedim.
Hakkaten dumur oldum ama uykum var bu dedi gittihahaha resmen dumura uğrar insankonu açmış uykusu gelmiş gitmiş biz de fikir sunmaya çalışalım
resmen dalga geçiyoreee
İyi geceler, tatlı rüyalar:)Herneyse kızlar yatıyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?