Kalbim muthis kirildi ...

Hamileyken iş yapmak neden bu kadar abartılıyor? Çok zor ve tehlikeli gebelikler geçirmeme rağmen kendi işimi hep kendim gördüm. Eşim camları silerdi bi çünkü o şiş göbekle cama çıkmam tehlikeliydi. Yine yardım da ederdi ama ben o yokken her işimi dip köşe yapardım ki pazarı rahat geçirelim. Bu kadar naz da ne bileyim ben çekemezdim heralde. Ağlayarak ev süpürmek çok enteresan.
Inan düşüncelerime tercüman oldun.simdiki çoğu hamileler pamuklara sarılıp saklanmak istiyo.

Inan düşüncelerime tercüman oldun.simdiki çoğu hamileler pamuklara sarılıp saklanmak istiyo.

Yok ondan değil . Korkunç sırt ve bel ağrılarım var o yüzden yapamıyorum . Gücüm yetmiyor . Zoruma giden yaptığım iş değil yapicam diye söz verip de yapmaması.
Insanlar uzulduklerinde ağlarlar. Iş yapıyorum diye ağlıyorum diye bir şey yok

Eşiniz bence oldukça şımarık davranmış herkes hata yapabilir ancak size karşı bir öfkesi var ise bunu misafirlik gittiğiniz bir ortamda yansıtmamalı hele ki kendi anne babanızın yanında. Siz hiç üzülmeyin bazı adamları zorla terbiye etmek gerekiyor, benzer bir hatayı yaptığında aynı tepkiyi verirsiniz.
Altı üstü telefonunuzu tamire götürmüş sanki kendi ömründen alıp size vermiş gibi, fotoğraflar ve videolar mazeret olmuş bence...
Bir süre kendi kendinizi idare edin ve konuşmayın derim, hatasını anlamasını diliyorum. Güçlü kalın
sevgiler

Eee ne olurmuş birisi sizin resimlerinizi kullansa?
Bunu yapmak isteyen herhangi bir fotoğrafınıza da shop yapabilir.
Siz de gider şikayetçi olursunuz dünyanın sonu mu?
Niye böyle saçma birşeyi o kadar dert etmiş.
Erkekliğine mi dokuncakmış haspanın.
Beğenmezsen boşarsın ben de senin gibi bir gereksizden kurtulurum deseydin.

Bana telefonumu düşürdüm diye, şortlu fotom var diye anamın babamın yanında öküz gibi davranan adamı s.ktirederim o evden. Bir daha da dönmem. Terbiyesiz.

Ama sen paşa paşa evine dönmüşsün hiçbirşey yok gibi, hatta söylenmeye devam eden o olmuş. Bir de üstüne sana yardım etmeyerek ceza vermiş, sen de hamile halinle mecburum diyerek temizlik iş güç yapıyorsun külkedisi gibi.
Aferin hanımlar bravo böyle böyle çıkarın tepenize!
Bu edepsizler sizin eseriniz.

Son düzenleme:
Biz nazlanmayı bilmiyosak 🤭
Aynen aynen.Bir de sanki altın doğuracakmış gibi bi kesim türedi hiç sorma.simdi linç yiyecem ama valla gına getirdiler artık.
Tabi çocuk sahibi olamayan ya da uzun yıllar uğraşıp hamile kalanları tenzih ediyorum.onlar alınmasınlar lütfen...

Aynen aynen.Bir de sanki altın doğuracakmış gibi kesim türedi hiç sorma.simdi linç yiyecem ama valla gına getirdiler artık.
Tabi çocuk sahibi olamayan ya da uzun yıllar uğraşıp hamile kalanları tenzih ediyorum.onlar alınmasınlar lütfen...
Evet ya hasretle bekleyenler başka ♥️

Yok ondan değil . Korkunç sırt ve bel ağrılarım var o yüzden yapamıyorum . Gücüm yetmiyor . Zoruma giden yaptığım iş değil yapicam diye söz verip de yapmaması.
Insanlar uzulduklerinde ağlarlar. Iş yapıyorum diye ağlıyorum diye bir şey yok
Yazdiklarimla seni uzmek istemem ama inan oyle bi algi olustu.madem o kadar ağrıların var kendini niye o kadar yoruyorsun canım.gelen ablanla annenmiş. Yabancı değil ki.
Eşin konusuna gelince ayıp etmiş gerçekten..

Back
X